Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya'nın Mart ayı uçuş istatistikleri açıklandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı'nın 2024 yılı Mart ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Munzur balı coğrafi işaret tescil belgesi aldı

Tunceli Munzur balı, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından coğrafi işaret tescil belgesi aldı.

Elazığ'da uyuşturucu operasyonu

Elazığ'da polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 6 şahsın üzerinde uyuşturucu madde ile uyuşturucu madde ticaretinden elde ettikleri değerlendirilen para ele geçirildi.

Türk bilim adamı, ateşlendiğinde yüksek enerji salınımına sahip nano-enerjik grafen geliştirdi

Türkiye'de üretilmeyip, dünyada sadece birkaç ülkede üretilen teknolojik cihazları Türkiye'de yerli olarak üreten teknoloji cihaz üretim kaşifi Fırat Üniversitesi (FÜ) Fizik Bölümü Öğretim Üyesi ve Fytronix'in CEO'su Prof. Dr. Fahrettin Yakuphanoğlu, son olarak savunma sanayi teknolojileri için yüksek enerji yayılma hızına sahip 'reaktif nanoenerjik graphene' üretti.

Aynı siteden iki gün arayla 3 bisiklet çaldı

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde bir hırsız, arife günü ve bayramın ikinci günü aynı siteye girip 3 bisiklet çaldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Elazığ'da dev etçil çekirge görüntülendi

Türkiye'de zaman zaman görülen, 20-25 santim boyunda olan Saga Ephippigera diğer adıyla Çağaboğan olarak bilinen çekirge Elazığ'da görüntülendi.

Elazığspor'un ismi değişti

Elazığspor, 3Gen Holding firmasının iflasının ardından yeni isim sponsorunu açıkladı.

Malatya'da Turizm Haftası kutlanıyor

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası açılışı Mehmet Ali Aydınlar Fen Lisesinde yapıldı.

DBB Başkanları, belediye birimleri ve DİSKİ personeliyle bir araya geldi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, belediye birimleri ve DİSKİ Genel Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi.

Başkan Geçit, Özal ve Fendoğlu'yu andı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, 8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal ile bombalı suikasta kurban giden Malatya eski Milletvekillerinden ve Belediye Başkanlarından Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıldönümü dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

Başkan Taşkın'dan Özal ve Hamido için anma mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Malatya'nın yetiştirdiği değerli devlet adamlarından 8'nci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal ve Malatya Belediyesi eski Başkanlarından merhum Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıl dönümünde bir mesaj yayımladı.

Diyarbakır'da okullar arası boks il seçmeleri düzenlendi

Türkiye Boks Federasyonu Diyarbakır İl Temsilciliği tarafından organize edilen Gençlik Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Boks il seçme müsabakaları, Diyarbakır Stadyumu'nda bulunan boks salonunda düzenlendi. İl seçmelerinde dereceye girenler, okullar arası Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Bahar geldi, yeşillikler arasındaki menderesler hayran bıraktı

Bingöl'de bahar aylarının gelmesiyle birlikte, ovalar içinde bulunan menderesler görsel şölen sunuyor.

Otomobil yaya geçidinde çocuğa çarptı

Elazığ'da yaya geçidinde karşıya geçmeye çalışan 13 yaşındaki çocuk, seyir halindeki otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

Bingöl'de bir günde 219 hasta randevusuna gelmedi

Bingöl Devlet Hastanesi, 15 Nisan'da MRHS üzerinden randevu alan 219 hastanın randevularına gelmediğini bildirdi. Randevulara gelmeyen hastaların, iptal başvurusunda bulunmaması nedeniyle mağduriyet yaşandığı aktarıldı.

İran-İsrail gerilimine rağmen altına rağbet artıyor

İran'ın İsrail'e düzenlediği hava saldırısı sonrası ortaya çıkan gerilim nedeniyle borsalarda iniş çıkışların meydana gelmesiyle, uzmanlar gerilime rağmen altına rağbetin arttığını belirtti.

Toplam 30589 haber.