Afet Farkındalık Eğitimi Haberleri

Afet Farkındalık Eğitimi Haberleri

Bingöl'de öğrencilere afet eğitimi verildi

Bingöl'de AFAD personelleri tarafından öğrencilere, afet farkındalık eğitimi verildi.

Bingöl'de AFAD'ın eğitimleri devam ediyor

Bingöl İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü personelleri, kent genelinde kamu kurum ve kuruluşlardaki çalışanlara afet farkındalık eğitimini vermeye devam ediyor.

Yedisu'da 'Afet Farkındalık Eğitimi' verildi

Bingöl'ün Yedisu ilçesinde, Bingöl İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) personeli tarafından Afet Farkındalık Eğitimi verildi.

AFAD 'tan Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü personeline eğitim

Diyarbakır İl Afet Acil Durum Müdürü (AFAD) İlami Çakmak, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ufuk Nurullah Bilgin ve kurum çalışanlarının katılımıyla afet farkındalık eğitimi, deprem anı, tahliye tatbikatı, AFAD mobil uygulaması ve toplanma alanı uygulaması eğitimleri ve tanıtımı yapıldı.

Elazığ'da afet farkındalık eğitimi verildi

Elazığ'da afet bilincinin artırılmasına yönelik afet farkındalık eğitimi verildi.

Elazığ'da afet farkındalık eğitimi verildi

Elazığ'da afet bilincinin arttırılmasına yönelik afet farkındalık eğitimi verildi.

AFAD'tan sağlık personeline afet bilinci eğitimi

İçişleri Bakanlığı tarafından 2021 yılının 'Afet Eğitim Yılı' ilan edilmesinin ardından harekete geçen Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) il müdürlüğü Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeline afet farkındalık eğitimi verdi

AFAD tarafından Çermik'te kamp kurularak farkındalık eğitimi verildi

Afet ve Acil Durum (AFAD) Diyarbakır İl Müdürlüğü ve Çermik Kaymakamlığınca 2021 afet farkındalık eğitimi yılı nedeni ile yapılan protokol çerçevesinde 26-28 Ekim 2021 tarihleri arasında imzalanan protokolle Çermik ilçesinde eğitim kampı başladı.

Elazığ'da belediye personeline afet eğitimi semineri

Elazığ Belediyesi ile Elazığ İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü tarafından, belediye personeline afet eğitimi ve farkındalık semineri verildi.

Elazığ'da afet farkındalık eğitimi düzenlendi

Elazığ Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğünce Türkiye Diyanet Vakfı Elazığ Şubesi ve ilçelerinde oluşturulan afet ve acil durum ve insani yardım ekibine afet farkındalık eğitimi verildi.