Başkan Adayı Haberleri

Başkan Adayı Haberleri

HÜDA PAR Başkan adayı kalbine yenik düştü

HÜDA PAR Malatya eski İl Başkanı ve son seçimlerde Malatya Büyükşehir adayı olan Mehmet İlker Dönmezer, geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.

Darende'de Başkan Alican Bozkurt göreve başladı

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın Darende Belediye Başkan Adayı olarak AK Parti'den seçimleri kazanan Alican Bozkurt, mazbatasını alarak göreve başladı.

Pütürge'de Mikail Sülük ile yola devam

Seçim çalışmaları boyunca, gittiği her mahallede Pütürgeli vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan AK Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük, kesin olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 54.4'ünü alarak yeniden Pütürge Belediye Başkanı seçildi.

Başkan adayı Er'e Yeşiltepe'de coşkulu karşılama

AK Parti Malatya Büyükşehir Adayı Sami Er, seçime günler kala çalışmalarını yoğunlaştırdı. Her gün birçok ziyaret ve toplantı ile vatandaşlarla buluşan Sami Er, 31 Mart akşamı Malatyalıların Cumhur ittifakına en yüksek oyla destek olacağına inandığını söyledi.

'Vatandaşlarımızın Cumhur ittifakına güveni tam'

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, 6 Şubat depremleriyle büyük bir yıkıma uğrayan Malatya'da depremin ilk anından itibaren hükümetimizin hızlı bir şekilde organize olup vatandaşlarımızın yaralarını sarması nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur ittifakına güveninin tam olduğunu söyledi.

'Bu enkazı ancak güçlü bir hükümet ayağa kaldırabilir'

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, 'Hükümetin desteği olmadan bu enkazı belediyelerin kendi imkanları kaldırma durumu söz konusu değil' dedi.

AK Partili Er'den, Şire Pazarı ve Canlı Hayvan Pazarına ziyaret

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, seçim gezileri kapsamında Canlı Hayvan Pazarı ile Şire Pazarındaki esnafı ziyaret etti.

'Terk edilen değil, tercih edilen Hekimhan'ı inşa edeceğiz'

31 Mart yerel seçimlerinde son günlere yaklaşılırken, Hekimhan'da cumhur ittifakının MHP'li belediye başkan adayı Memet Tabaroğulları, gün içinde esnafları ve vatandaşları ziyaret ederken, akşamları ise iftar programlarında Hekimhanlılar ile buluşuyor. Tabaroğulları, Hekimhan'nın cumhur ittifakının hizmetleriyle buluşmaya hazırlandığını ifade ederken, 'Terk edilen değil, tercih edilen Hekimhan'ı inşa edeceğiz' dedi.

Malatya'da umutlar yeniden yeşeriyor

Deprem bölgesi Malatya'da yapımına başlanılan çarşı projesinde inşaatlar yükseliyor. Çalışmaları yerinde İnceleyen AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, 1 yıl içinde çarşının tamamlanacağını ve ticaretin canlanacağını söyledi.

'Şimdiden 31 Mart zaferi hayırlı olsun'

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, ' Hizmet bayrağını biraz daha öteye taşımak için gayret edeceğiz' dedi.

Başkan Adayı Prof. Dr. Geçit'ten meslek odalarına ziyaret

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Meslek Odalarını ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Başkan Adayı Geçit, 'Malatya'yı ayağa kaldırma mücadelesi verirken, bizim en büyük destekçimiz meslek kuruluşları olacak. Kurum, kuruluş STK ve Meslek Odalarımızın ortak düşüncesiyle şehri ayağa kaldıracağız' dedi.

Başkan Şahin Şerifoğulları'ndan Kara Murat'a selam!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, sosyal medya hesabından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum için yaptığı açıklamada, 'Kardeşlik diyarı Elazığ'dan koca yürekli Kara Murat'a selam olsun' dedi.

AK Partili Taşkın seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, ' Göreve başlamamızın hemen akabinde ilk işimiz yeni çarşı projesini tamamlamak olacak' dedi.

'Ağbaba CHP ismini kullanmıyor'

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı İlhan Geçit, 'Bugün bu yapacağımız seçim Malatya'yı, Yeşilyurt'u, Battalgazi'yi ve tüm ilçelerimizi ayağa kaldırma seçimidir. Bu seçim bizim elli yılımızı, yüz yılımızı etkileyecek. Ben inanıyorum ki sizler çok doğru, çok güzel bir karar vereceksiniz' dedi.

Başkan Adayı Sami Er Arapgir ilçesini ziyaret etti

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, seçim gezileri kapsamında Arapgir ilçesini ziyaret etti. Burada esnaflar ve bazı mahalleleri dolaşan Sami Er'e hemşerilerinden tam destek geldi.

Başkan adayı Geçit: 'İddialı bir söz ve biz bu sözü tutacağız'

31 Mart seçimlerine sayıl günler kala çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Çukurdere Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek, '6 Şubat depremine ilişkin Malatya'daki tüm olumsuz sonuçları 2 yılda ortadan kaldıracağız. Bu iddialı bir söz ve biz bu sözü tutacağız' dedi.

Sami Er: 'Geldiğimiz gün Allah'ın izniyle işe başlayacağız'

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er ile Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, Battalgazi ilçesine bağlı Başharık Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.

AK Parti Battalgazi Başkan Adayı Taşkın: 'Yaparsa AK Parti yapar, yaparsa Cumhur İttifakı yapar'

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, muhalefetin deprem üzerinden dezenformasyon merkezli bir siyaset yaparak algı oluşturma gayreti içerisinde olduğunu ifade ederek, vatandaşların buna prim vermeyeceklerine inandıklarını söyledi.

CHP'li Erol'dan sert tepki!

DEM Parti’nin Tunceli Belediye Başkan adayının geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalara bir tepki de CHP’den geldi. CHP Elazığ Milletvekili Erol, bu söylemlerinin bir ihanet olduğunu söyledi.

Başkan Adayı Taşkın'dan istişare vurgusu

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, 'Şehrimizi biz merkezli ortak akıl ve istişareyi öne alan bir anlayışla yöneteceğiz' dedi.

'Gençler için birçok projemiz var'

TÜGVA tarafından düzenlenen programa katılan AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, gençler için hayata geçirecekleri birçok projenin detaylarını anlatırken, göreve gelir gelmez önceliklerinin ise depremin tüm izlerini bir an önce silmek olduğunu dile getirdi.

'1 Yılda 55 bin konut teslim edilecek'

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, 31 Mart seçimlerine dikkat çeken Geçit, 'Malatya'mızın biran önce ayağa kalkması için 31 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde doğru karar vermemiz gerekiyor' dedi.

'Tek esnafımızı mağdur etmeyeceğiz'

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, 'Tek bir vatandaşımızı, esnafımızı mağdur etmeden şehrimizin değişim ve dönüşümünü sağlayacağız' dedi.

'Malatya halkı bize güvensin şehri 2 yıl içinde toparlayacağız'

Malatya Kapalı Çarşı esnafını ziyaret eden AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, 'Malatya halkı bize güvensin, bizi desteklesin. En geç 2 yıl içinde Malatya'yı ayağa kaldırıp eski canlılığına kavuşturacağız' dedi.

'Bir grup tarafından sürekli algı çalışmaları yapılıyor'

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, muhalefetin seçim sürecinde algılarla süreci yönettiğini belirterek, Malatya'da AK Parti'nin anketlerde geride olduğu iddiasını yalanladı. Bir grup tarafından sürekli algı çalışmaları yapıldığını belirten Er, yaptıkları tüm saha çalışmalarında açık ara önde olduklarını söyledi.

'Gençlerin yeri dağ değil, üniversitelerdir'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden, üniversiteli gençlerle bir araya geldi. Gençlerin yerinin dağ değil, kütüphaneler, gençlik merkezleri ve üniversiteler olduğuna dikkat çeken Bilden, belediyede Gençlik Daire Başkanlığı kuracaklarını söyledi. Slogan belediyeciliğiyle sorunları çözmenin mümkün olmayacağını aktaran Bilden, Diyarbakır üzerinde hesabı olanların hesabını gençlerin bozması gerektiğini dile getirdi.

Başkan Adayı Geçit: 'Ne yorulmak bileceğiz, ne de durmak'

31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Topsöğüt Mahalle sakinleriyle bir araya gelen AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, onların sorun ve taleplerini dinleyerek, 'Vatandaşlarımızın temsilcileri olarak bizim tek derdimiz var, oda hizmet etmek. Kalbimiz memleketimize hizmet aşkı ile dolu. Ne yorulmak bileceğiz, ne de durmak' dedi.

AK Parti Battalgazi Başkan Adayı Taşkın, 'Yıkmaya değil yapmaya geliyoruz'

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, 'Daha güzel bir İnönü ve Kışla caddesini esnaf ve vatandaşlarla buluşturacağız biz yıkmaya değil yapmaya geliyoruz' dedi.

AK Parti Malatya Büyükşehir Adayı Sami Er: 'Kimsenin endişesi olmasın planlanan tüm konutlarımız yapılıyor'

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, muhtarlarla iftar yemeğinde bir araya geldi. Muhalefetin bugünlerde diline doladığı 'Malatya'ya az konut yapılıyor' iddialarını kesin bir dille yalanlayan Sami Er, planlandığı gibi tüm konutların yapımının sürdüğünü ve bu konuda hiç kimsenin bir endişesinin olmamasını istedi.

Sami Er'den Malatya'yı şaha kaldıracak vaatler

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er'in geçtiğimiz günlerde 'Büyük Dönüşüm Başlıyor' sloganı ile kamuoyuna açıkladığı projeler büyük ilgi gördü.