Birleşmiş Milletler Haberleri

Birleşmiş Milletler Haberleri

Proje kapanışı Diyarbakır'da yapıldı

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) ile Tarım ve Orman Bakanlığının işbirliği ve Japonya Hükümeti'nin finansmanı altında yürütülen Kırsal Topluluklar Tarımla Birleşiyor projesinin kapanış etkinliği ve Üretici Kadınlar Fotoğraf Yarışması ödül töreni düzenlendi.

Diyarbakır'da 228 işletmeye 539 bin dolarlık deprem desteği

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) İsveç'in sağladığı finansmanla depremin etkilediği Diyarbakır'da 228 işletmeye 539 bin dolarlık hibe desteği verilecek.

ETSO Başkanı Alan: '125 işletmemize 8 milyon 400 bin lira hibe kazandırdık'

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle gerçekleşen hibe programının imza töreni Elazığ TSO Vali Murat Zorluoğlu konferans salonunda gerçekleştirildi.

Göçmen çocuklardan esinlenerek çocuk kitabı yazdı

Uzun yıllar Birleşmiş Milletler'in fonladığı projelerde uyum uzmanı olarak çalışan Özge Tan, göçmen çocukların yaşadığı zorluk ve sıkıntıları kaleme alarak çocuk kitabı çıkardı.

Çınar, BM Habitat Dünya Şehirler Günü zirvesine katıldı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Birleşmiş Milletler İnsani Yerleşim Programı UN-Habitat tarafından her yıl farklı bir kentte düzenlenen ve bu yıl Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayesinde Üsküdar Belediyesi ev sahipliğinde organizasyonu yapılan 'Dünya Şehirler Günü' Zirvesine katıldı.

Diyarbakır'da Gastro İnovasyon Merkezi'ne hibe desteği

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), Japon Hükümeti tarafından fonlanan projesi çerçevesinde Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası ile iş birliği sağlayarak Gastro İnovasyon Merkezi'ne hibe desteğinde bulundu.

Yeşilyurt Belediyesi'ne 110 adet hibe çöp konteyneri

UNDP Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı tarafından Yeşilyurt İlçesinin muhtelif bölgelerinde yer alan Konteyner Kentlere yerleştirilmek amacıyla Yeşilyurt Belediyesine 110 adet Çöp Konteyneri hibe edildi.

Mukim Temsilcisi Vinton Malatya'da yatırımları inceledi

Çeşitli temas inceleme ve görüşmelerde bulunmak üzere Malatya'ya gelen Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı'nın (UNDP)Türkiye Mukim Temsilcisi Louisa Vinton ve beraberindeki heyet Malatya Büyükşehir Belediyesinin engellilere ve gençlere yönelik yapmış olduğu hizmet ve yatırımları yerinde inceledi.

Malatya TSO üyelerine 20 milyon TL hibe

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) arasında 'Depremden Etkilenen Küçük İşletmelerin Desteklenmesi Hibe Programı' protokolü imzalandı. Protokol çerçevesinde, MTSO üyelerine toplam 20 milyon TL hibe desteği sunulacak.

Başkan Gürkan UNDP Türkiye Mukim Temsilcisi Louisa Vinton bir araya geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı'nın (UNDP)Türkiye Mukim Temsilcisi Louisa Vinton ve beraberindeki heyeti kabul ederek bir süre görüşme gerçekleştirdi.

YESMEK ile geleceğini kuran genç kadınlar eğitime başladı

Diyarbakır'da Yenişehir Belediyesi tarafından yürütülen Yenişehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları Projesi (YESMEK) ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı iş birliğinde yürütülen Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Sabancı Vakfı tarafından desteklenen ''Geleceğini Kuran Genç Kadınlar Projesi'' iş birliğinde 18-29 yaş grubundaki kadınlara mesleki eğitimler verilmeye başlandı.

UNDP Heyetinden Malatya TSO ziyareti

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) yetkilileri Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nı (MTSO) ziyaret ederek depremin ekonomik etkileri, toparlanma sürecindeki ihtiyaçlar ve çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Simülasyon toplantısı Malatya'da yapıldı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde Model Birleşmiş Milletler simülasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Bakan Çavuşoğlu’ndan Kore şehitlerinin yattığı BM Anıt Mezarlığı’na ziyaret

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Güney Kore'nin Busan kentindeki Kore Savaşı'nda şehit düşen Türk askerlerinin yattığı Birleşmiş Milletler (BM) Anıt Mezarlığı'nı ziyaret etti.

Elazığ'da 'Daha İyi Bir Çevre' sempozyumu

Elazığ Fırat Üniversitesi ev sahipliğinde Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü, Gazi Üniversitesi ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nin katkılarıyla 'Daha İyi Bir Çevre' konulu sempozyum düzenlendi.