Çaydaçıra Mahallesi Haberleri

Çaydaçıra Mahallesi Haberleri

Elazığ'da yaşlı çiftin seçim atışması

Türkiye, sabah saat 07.00'de demokrasinin yolu olan seçim için sandık başına gitti. Seçmenler, 31 Mart Mahalli İdari Genel Seçimleri için tercihte bulundu. Elazığ'da hasta olan bazı vatandaşlar İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Merkezine başvurarak taleplerini iletti. Ekipler, hazırlıklarını yapıp talepte bulunan vatandaşları evlerinden ve hastaneden alarak oy kullanacakları okula götürdü. Bunlarda biri de Çaydaçıra Mahallesi'nde yaşayan Zeki Saatçı oldu. Ekipler, yaşlı adamı oy kullanmak için okula götürmek üzere iken, eşi, Devlet senin ayaklarına oy kullanman için ekip gönderiyor, hangisine verirsen inşallah vermediğin kazanır dedi.

Yapımına başlanan Kent-Köy Semt Pazarı'nda çalışmalar sürüyor

Elazığ Belediyesi'nin yapımını sürdürdüğü Çaydaçıra Mahallesi Kent-Köy Semt Pazarı'nda inşa çalışmaları hızla ilerliyor.

Elazığ'da Kent-Köy pazar yeri inşa çalışmaları başladı

Elazığ Belediyesi tarafından, Çaydaçıra Mahallesi'nde bulunan pazar alanı inşa çalışmaları başlatıldı.

Başkan Albayrak: Fiyatların düşük olması lazım

Çaydaçıra Mahallesi’nde TOKİ tarafından yapımı tamamlanan ve satışa çıkarılan 60 konut için 4 bin 85 kişi başvuru yaptı. Başvuru yapan kişiler için kura çekimi 26 Ekim Salı günü gerçekleşecek. Konutları ve fiyatları değerlendiren Elazığ Emlakçılar Oda Başkanı Hakan Albayrak’ta 'Elazığ bir deprem geçirdi, fiyatlar daha uygun olabilirdi' dedi.