Çeyrek Altın Haberleri

Çeyrek Altın Haberleri

Diyarbakır'da kuyumcu esnafı satacak çeyrek altın bulamıyor

Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası Başkanı Mehmet Yüksel, 'Diyarbakır'daki 450 kuyumcu esnafımız çeyrek ve cumhuriyet altın serisi dediğimiz sarrafiye ürünlerini bulmaktan zorlanıyor' dedi.

Çelik kasayı kırarak yüklü miktarda döviz ve altın çalan şüpheli tutuklandı

Bingöl'de bir eve girip çelik kasayı kırarak içerisinden 136 bin Euro, 8 bilezik, 2 tam ve 8 çeyrek altın çalan 3 şüphelinden biri JASAT ekiplerince yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaköylüler depremzedeler için seferber oldu: Çeyrek altından, keçiye kadar gelen birçok şeyi açık artırmayla sattılar

Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesinde KARAZ-DER, 11 ili etkileyen depremzedeler için seferber oldu. Dernek yöneticileri; çeyrek altından, keçiye, asırlık tüfekten, dolara kadar birçok şeyi açık artırmayla satarak gelen gelir ile deprem bölgesinde mağdur vatandaşlara ihtiyaç malzemesi olarak ulaştırdı.

Diyarbakır'ın ilk bebekleri gözlerini açtı

Diyarbakır'da 2023 yılının ilk dakikasında dünyaya gelen iki kız bebeğe Zeynep Lina ve Nisa ismi verildi. Vali Yardımcısı Selim Çomaklı yeni yılın ilk annesini ve bebeği ziyaret ederek çeyrek altın hediye etti.

Diyarbakır'da 2022 yılının ilk bebeği 'Muhammed Geylani' oldu

Diyarbakır'da 2022 yılının ilk dakikasında dünyaya bebeğe Muhammed Geylani ismi verildi. Vali Yardımcısı Ömer Coşkun yeni yılın ilk bebeğinin annesini ve bebeği ziyaret ederek çeyrek altın hediye etti.

Gram altın bugün ne kadar oldu? Kapalıçarşı'dan altın fiyatları...

Serbest piyasada 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 533,20 lira oldu.

Gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum!

Serbest piyasada 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 532,20 lira oldu.