Çin Haberleri

Çin Haberleri

Elazığ'da kaçak avcılığın önlenmesi için denetimler sürüyor

Doğa Koruma ve Milli Parklar Elazığ Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, kaçak avlanma ile ilgili denetimlerine aralıksız devam ediyor.

Battalgazi Devlet Hastanesi'nde 23 Nisan coşkusu

Battalgazi Devlet Hastanesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuk servisinde tedavi gören çocuklar için etkinlik düzenlendi.

Av yasağı başladı, Diyarbakır'da balık fiyatları arttı

Türkiye'de 15 Nisan itibarıyla gırgır ve troller için uygulanan av yasağı, balık çeşitlerinde azalma ve fiyat artışına neden oldu. Türkiye'deki çeşitli denizlerde başlayan yasağın ardından balık tezgahlarında çeşitlilik azalırken, fiyatlar yükseldi.

Diyarbakır'da enerji şirketi personeli elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetti

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde Dicle Elektrik arıza ekibinde olan personel, elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Hastanede tedavi gören çocuklar için 23 Nisan etkinliği

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenlendi. Etkinlikte doyasıya eğlenen çocuklar, büyük mutluluk yaşadı.

Elazığspor kaptanı Mesut 500. maçına çıktı

Elazığspor Kaptanı Mesut Saray, kariyerinin 500. maçına çıktı.

Başkan Sadıkoğlu: 'İş yerlerinin inşa ve teslim süreci hızlanmalı'

Çarşı merkezinde devam eden iş yerlerinin inşa ve teslim sürecinin hızlanması gerektiğini belirten Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 'Ticari alanların yapım ve teslim aşaması TOKİ deprem konutlarıyla paralel bir şekilde yürütülmeli. İş yerleri ne kadar hızlı tamamlanır ve teslim edilirse, şehir o kadar hızlı ayağa kalkacaktır' dedi.

Malatya'da trafik kazası: 2 yaralı

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde kamyon ve ticari aracın çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

Malatya'da Gazze için yürüyüş düzenlendi

Malatya'da Kudüs Kardeşlik Platformu tarafından Gazze'deki ablukanın kaldırılması için yürüyüş düzenlendi.

Malatya'da kavşakta üç araç çarpıştı: 4 yaralı

Malatya'da kavşakta üç aracın karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

TFF 3. Lig: Elazığspor: 2 - Sapanca Gençlikspor: 1

TFF 3. Lig 2. Grup 27. hafta maçında Elazığspor, konuk ettiği Sapanca Gençlikspor'u 2-1 mağlup etti.

Taraftarlar maçtan 3 saat önce sahayı doldurmaya başladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup'ta lider olan Amedspor, bugün Iğdır FK ile oynayacağı karşılaşma için büyük bir heyecan yaşarken, maçı izlemek isteyen taraftarlar 3 saat öncesinden sahayı doldurmaya başladı.

El-aziz Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneğinden ücretsiz enstrüman kursu

El-aziz Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği gençler için ücretsiz enstrüman kursu açtı.

Koyun sürüsüne çarpmamak için manevra yaptı, demir bariyerlere çarptı

Elazığ'da sürücü, karşısına çıkan koyun sürüsüne çarpmamak için manevra yapması sonucu demir bariyerlere çarptı. Ölen ya da yaralanın olmadığı kazada araçta maddi hasar meydana geldi.

İşitme cihazları şirketi, Sakatlar Derneği Üyelerine destek için özel bir kampanya başlattı

Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi ile bir işitme cihazları şirketi arasında yüzde 30'luk indirim protokolü imzalandı.

Av. Vural: ''Süreç iddia dahi olsa delillerin toplanması gerekir''

Elazığ'da bir lisede 9 kız öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla adliyeye sevk edilen okul müdürü tutuklandı. Avukat Eda Vural, sürecin iddia dahi olsa delillerin toplanması açısından tutuklamanın tedbiren yapılması kanaatinde olduklarını, yargı makamının da kendileri ile aynı kanaatte olduğunu söyledi.

Tunceli'de güvenlik korucuları afet durumlarına etkin müdahale için eğitim alıyor

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde görev yapan güvenlik korucularına verilmeye başlanan afet ve acil durum eğitimleri devam ediyor.

Diyarbakır'a hafta sonu 1 milyona yakın taraftar gelmesi bekleniyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve 77 puan ile lider olan Amed Sportif Faaliyetleri Başkanı Aziz Elaldı, 'Emniyetin ve belediyenin verdiği bilgilerde hafta sonu Diyarbakır'a 1 milyona yakın kişi gelecek. Emniyetin rakamı 600 bin, belediyenin rakamı da 1 milyon insanın il dışından gelmesi. Bizim sevincimize ortak olmak için, karnavalımıza katılmak için gelecekler' dedi.

Gözler Elazığ, akıllar Batman'da olacak

Elazığspor, TFF 3. Lig 2. Grup 29. haftasında küme düşen Sapanca Gençlikspor'u konuk edecek, akıllar ise TPAO Batman Petrolspor-Pazarspor maçında olacak.

Malatya'da Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'ndan büyük fırsat

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Malatya'da 219 muhtelif arsayı yatırım yapmak isteyenler için avantajlı şartlarla satışa çıkarıyor.

Diyarbakır stadyumunda şampiyonluk maçı hazırlıkları tamamlandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grupta lider olan Amedspor, şampiyonluğunu ilan edecek maça hazırlıklarını sürdürürken, maçın oynanacağı stadyumda da hazırlıklar tamamlandı.

Elazığ'a bahar geldi, koyun sürüleri otlağa indi

Baharın gelmesi ile birlikte Elazığ'da hayvanlar otlamak için yaylalara inmeye başladı.

Su kuyusu kazısında 2 metrelik yılan çıktı

Elazığ'da su kuyusu için kazı yapılırken toprağın dibinden çıkan yaklaşık 2 metrelik yılan paniğe neden oldu.

TFF 3. Lig 2. Grup'ta düğüm bu hafta çözülebilir

TFF 3. Lig 2. Grup'ta şampiyonluk düğümü bu hafta sonu çözülebilir. TPAO Batman Petrolspor, Elazığspor ve Karşıyaka şampiyonluk yarışının içinde bulunan takımlar olarak dikkat çekiyor.

Kuyuya düşen ineği itfaiye kurtardı

Malatya'da bir bahçe içinde bulunan su kuyusuna düşen ineği itfaiye ekipleri kurtardı.

Elazığ'da gençlerin 'ruh sağlığına' odaklanan uluslararası buluşma

Avrasya Gençlik Gelişim Derneği ve Elazığ Şizofreni Dayanışma Derneğinin işbirliğiyle başlatılan Zihin ve Beden Hareket Halinde: Ruhsal Bozukluğu Olan Gençler İçin Alternatif Eğitim Yöntemleri Geliştirme Erasmus+ Eğitim Projesi, 8 ülkeden 29 kişinin katılımıyla Elazığ'da başladı. Proje dahilinde uzmanlar, ruhsal sağlık sorunları yaşayan gençlere fiziksel aktivite, sanat ve sporla ilgili terapi uygulamalarını gözlemleyecek ve alternatif eğitim modelleri üzerine çalışacak.

Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi'nde temizlik seferberliği

Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi'nde çalışan personeller, hastaların daha hijyenik bir ortamda tedavilerini görmesi için temizlik seferberliği başlattı.

En anlamlı proje: 'Empati Parkuru' hayata geçirildi

Elazığ Hipodromu'nda bulunan Geri Dönüşüm Parkı, Tıbbi Aromatik Eğitim Parkı ve açık hava tiyatrosu gibi sosyal alanlara bir yenisi daha eklendi. Engelli bireylerin karşılaştığı zorlukları anlamak ve anlatmak için Empati Parkuru bugün düzenlenen törenle açıldı.

Diyarbakır'da 2024 yılında 2 milyon turist ağırlanması hedefleniyor

Diyarbakır'da 48. Turizm Haftası açılış programda konuşan Vali Ali İhsan Su, '2023 yılında depreme rağmen 1 milyon 253 bin turist ile kapattık. İnşallah 2024 yılındaki hedefimiz 2 milyonu aşmak. Şimdi onun için çalışmalarımız devam ediyor' dedi.

Rafting kampı için Bingöl'e geldiler

Türkiye Kano Federasyonu koordinesinde Diyarbakır ile Yozgat'tan birçok sporcu, Bingöl'deki raftingcilerle birlikte gelişim kampı için kente geldi.