Devlet Bahçeli Haberleri

Devlet Bahçeli Haberleri

Diyarbakır annelerinden MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye tam destek

Diyarbakır annelerinden evladına kavuşan Ayşegül Biçer, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile ilgili sözlerine tepki göstermesine destek verdiklerini söyledi.

Birçok ilden büyük nüfusa sahip olan Ergani il olmak istiyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin '100 il, bin ilçe' açıklaması üzerine, 19 ilçenin il olması gündemde olurken, Diyarbakır'ın Ergani ilçesinin de il olma ihtimali halkı heyecanlandırdı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, adının verildiği hatıra ormanına fidan dikti

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Elazığ mitingi sonrası adının verildiği hatıra ormanına fidan dikti.

MHP Genel Başkanı Bahçeli: 'Kılıçdaroğlu, polemiği bırak da mertsen çık söyle, adamsan kararını açıkla, aday mısın, değil misin'

Adaylık konusuna değinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Kılıçdaroğlu, polemiği bırak da mertsen çık söyle, adamsan kararını açıkla, aday mısın, değil misin. Neden susuyorsun, niçin duruyorsun, neyi bekliyorsun' dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'PKK'ya kol kanat gerip arka çıkan Kılıçdaroğlu'dur'

CHP Genel Başkanının selin içinde sürüklenen bir kütüğe dönüştüğünü belirten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Eylemleriyle beslediği, fıtratıyla bilediği siyasi nefretini Türkiye'ye karşı silah gibi kullanmaya başlamıştır. PKK'ya kol kanat gerip arka çıkan Kılıçdaroğlu'dur. FETÖ'yü aklama sözü veren Kılıçdaroğlu'dur. Terörle mücadeleye karşı çıkan Kılıçdaroğlu'dur. Yalan üstüne yalan söyleyen Kılıçdaroğlu'dur. Bu Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP uçurumun kenarındadır' dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli: 'Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Elazığ'da '2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net' mitingini gerçekleştirdi. Artık 2023 seçimlerine az bir süre kaldığını ifade eden Bahçeli, 'Bizim adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Elazığ'da

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin düzenlediği mitinge katılmak üzere Elazığ'a geldi.

Elazığ'da Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı oluşturuldu

Elazığ'da 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü'nde binlerce fidan toprakla buluştu. Oluşturulan hatıra ormanına ise MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin ismi verildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin çağrısına Diyarbakır'dan destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başlatmış olduğu 'Çağrım sana, kulak ver' çağrısına Diyarbakır'dan destek geldi.

Evlat nöbetindeki ailelerden Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı'na fidan desteği

Diyarbakır'da evlat nöbetindeki aileler, şehitlerin adını taşıyan 10 bin fidanlık Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı'na 251 fidan desteğinde bulundu.

MHP İl Başkanı Kayaalp: 'Diyarbakır sahipsiz değildir'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanlığı, Kırklar Dağı mevkiinde bulunan 210 dönüm arazi üzerinde şehitlerin adını taşıyan 10 bin fidan dikimiyle Dr. Devlet Bahçeli Hatıra Ormanının adımını atmıştı. Eleştirilerin hedefi olan MHP'den açıklama yapıldı. İl Başkanı Kayaalp, Diyarbakır'da yapılmakta olan bir hatıra ormanına Genel başkanımızın isminin verilmesi bu şahıslara neden bu kadar dokunmakta. Bütün ömrünü Türkiye Cumhuriyeti ne ve Türk milletine hizmet etmeye adamış liderimizin isminin verileceği hatıra ormanını biz Diyarbakırlılar olarak gururla karşıladık' dedi.

Diyarbakır'da Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı'nda şehitlerin adını taşıyan 10 bin fidan dikilecek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanlığı, Kırklar Dağı mevkiinde bulunan 210 dönüm arazi üzerinde şehitlerin adını taşıyan 10 bin fidan dikimiyle Dr. Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı yapıyor.

Bahçeli'den önemli açıklamalar!

MHP Genel Başkanı partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulunuyor...