Dilenci Haberleri

Dilenci Haberleri

Dilencinin parayı sakladığı yer pes dedirtti

Elazığ'da zabıta ekipleri tarafından, vatandaşların dini duygularını sömürerek kazanç sağlayan dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirildi. Ekipler tarafından dilenciler tek tek toplanırken, bir dilencinin bebek montuna sakladığı bin 200 lira ekipler tarafından bulundu.

Malatya'da Ramazan ayında dilenci operasyonu

Malatya'da zabıta ekipleri, Ramazan ayının başlaması ile artan dilencilere yönelik çalışma başlattı. Bir dilencinin ise zabıta ekiplerinden parasını saklamak için ayakkabısının içine koyduğu görüldü.

Dilencinin hastane bahanesi kamerada!

Elazığ'da bir dilencinin zabıta ekiplerini görünce Dişim ağrıyor hastaneye gideceğim diyerek kaçması kameralara yansıdı.

Elazığ'da dilenci operasyonu: Kimisi maraton koşucusunu aratmadı, kimileri de kamerayı görünce 'Çekme' diye bağırdı

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda, zabıta ekiplerini gören bir dilenci adeta maraton koşucusu gibi kaçarken bazı dilenciler ise kamerayı görünce çekme diye bağırdı.

Elazığ'da yakalanan dilencinin paraları sakladığı yer ekipleri hayrete düşürdü

Elazığ'da dilenirken zabıta ekiplerine yakalanan kadın dilencinin topladığı paraları bebeğinin yeleğinin içinde özel olarak dikilmiş bölmede sakladığı ortaya çıktı.

Dilencinin saatlik kazancı dudak uçuklattı

Elazığ'da zabıta ekiplerince dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirildi. Bir dilencinin sadece cuma namazı süresince 873 lira toplaması, görenleri hayretler içerisinde bıraktı.

Zabıtayı gören dilenci, kadınlar tuvaletine saklandı

Elazığ'da zabıta ekiplerince gerçekleştirilen dilenci operasyonunda yakalanacağını anlayan bir kişi, kadınlar tuvaletine sığındı. Tuvalette yarım saat kalan ve kurtulamayacağını anlayan dilenci, çıkarken ''Belki namaz kılacağım'' diyerek kendini savundu.

Zabıtayı görünce maraton koşucusunu aratmadı, yakalanınca da 'kalp hastasıyım' dedi

Elazığ'da zabıta ekipleri tarafından, vatandaşların dini duygularını sömürerek kazanç sağlayan dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirildi. Düzenlenen operasyonda zabıta ekiplerini gördükten sonra hızlı bir şekilde kaçan yaşlı bir dilenci, yakalandıktan sonra ilk önce esnaf dükkanına girmek istedi sonra ise ''Ben kalp hastasıyım'' dedi.

Elazığ'da dilenci operasyonu: Zabıtayı görünce çil yavrusu gibi dağıldılar

Elazığ'da zabıta ekipleri tarafından, vatandaşların dini duygularını sömürerek kazanç sağlayan dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirildi. Zabıta ekipleri dilenciler bir bir topladı.

Diyarbakır'da zabıta denetimlerde 5 bin dilenci yakaladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, yıl içinde vatandaşların duygularını sömürerek dilencilik yapanlara yönelik gerçekleştirdiği denetimlerde 5 bin dilenci yakaladı.

Malatya'da dilencilere yönelik denetimler arttı

Malatya'da 2023 yılında dilencilere yönelik 6 bin 734 denetim gerçekleştirildiğini belirten Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Hüseyin Hanbay, dilencilik yaptığı tespit edilen 198 kişiye 58 bin 426 lira cezai işlem uygulandığını söyledi.

Elazığ'da dilenci operasyonu: Okul çantalarından defter kitap yerine para çıkardılar

Elazığ'da zabıta ekipleri tarafından kent genelinde dilenci operasyonu gerçekleştirildi. Operasyonda, okul çantası ile dilenen kadınların çantasından kitap ve defter yerine dilenerek topladıkları para çıktı.

Diyarbakır'da 376 dilenci zabıta tarafından yakalandı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, hastane önleri, kavşak, sokak ve caddelerde dilenenlere yönelik gerçekleştirdiği denetimde yakalanan 376 dilenciden 24'üne 14 bin 808 lira para cezası yazdı.

Diyarbakır'da 132 dilenciye 81 bin 444 lira idari para cezası kesildi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kavşak, sokak ve caddelerde dilenen ve dilendirilen çocuklara yönelik gerçekleştirdiği denetimlerde dilenen 132 kişiye 81 bin 444 lira idari para cezası kesti.

Elazığ'da 6 ayda yakalanan dilencilere 336 bin lira ceza kesildi

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde son 6 ayda yakalanan 546 dilenciye, 336 bin 882 lira para cezası kesildi.

Elazığ'da dilenci operasyonu: Kimisi ilaç param yok dedi, kimileri de kamerayı görünce araçtan inmedi

Elazığ'da zabıta ekipleri tarafından dilenci operasyonu gerçekleştirildi. Operasyonda, zabıta ekiplerini gören bir dilenci ilaç parası olmadığını savunurken, bazı dilenciler ise kamerayı görünce çekme diye bağırdı.

Elazığ'da Ramazan ayında 350 dilenciye işlem yapıldı

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayında çevre illerden gelen toplam 350 dilenciye operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonlarda şahıslara toplam 98 bin lira para cezası uygulandı.

Elazığ'da dilenci operasyonu: Kimi ev aradığını söyledi, kimi de lavabolara saklandı

Elazığ'da zabıta ekipleri tarafından dilenci operasyonu gerçekleştirildi. Operasyonda, zabıta ekiplerini gören bir dilenci ev aramaya geldiğini savunurken, bazı dilenciler ise caminin lavabolarına saklandı.

Diyarbakır'da 3 bin 828 dilenci yakalandı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların duygularını sömürerek dilencilik yapanlara yönelik gerçekleştirdiği denetimlerde 3 bin 828 dilenci yakaladı.

Elazığ'da dilenci operasyonu: Kimi gazetecilere tepki gösterdi, kimi kendini yerlere attı

Elazığ'da zabıta ve polis ekipleri tarafından dilencilere operasyon düzenlendi. Dilenmekten utanmayan şahıslar, kendilerini görüntüleyen gazetecilere tepki gösterirken bazıları ise kendilerini yere atarak ekiplere zorluk çıkardı.

Pirincin içinden taş ayıklar gibi para ayıkladılar

Elazığ'da zabıta ve polis ekipleri tarafından dilencilere operasyon düzenlendi. Bir dilencinin yanında bulan pirinç torbasını kontrol eden zabıta ekipleri, pirincin içinden taş ayıklar gibi para ayıkladı. Ekipler, bir kiloluk pirincin içerisinden 450 lira çıkardı.

Diyarbakır'da zabıta ekiplerinden dilencilere yönelik denetim

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların duygularını sömürerek dilencilik yapanlara yönelik denetim yaptı.

Bayram öncesi dilenci operasyonu

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi dilenci operasyonuna çıktı. Toplanan yüzlerce dilenciye işlem yapıldı.

Diyarbakır'da dilenci denetimleri devam ediyor

Diyarbakır'ın Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sokakta çalışan, çalıştırılan ve dilendirilen çocuklara yönelik denetim gerçekleştirdi.

Diyarbakır'da dilenciden pes dedirten açıklama: 'Hamile olduğum için bir haftadır çıkmıyordum, bugün çıktım, yakalandım'

DİYARBAKIR (İHA) – Diyarbakır'ın Sur İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, duygu sömürüsü yaparak haksız kazanç elde etmek isteyenlere yönelik denetimlerini aralıksız sürdürürken, denetimler sırasında hamile bir kadının savunması pes dedirtti. Dilenci kadın, 'Hamile olduğum için bir haftadır çıkmıyordum, bugün çıktım yakalandım 'diyerek kendini savundu.

Polisten dilenen çocuklara yönelik farkındalık çalışması

Malatya'da polis ekipleri tarafından, küçük yaşta cami önlerinde, trafik ışıklarında ve halkın yoğun olduğu bölgelerde dilenciliğe yönlendirilen çocuklara yönelik çalışma yapıldı.

Ben dilenci değilim diyerek verilen parayı geri çevirdi

Elazığ'da trafik ışıkları ve cami önünde denetim yapan zabıtaya yakalanan ve Ben komşumu bekliyorum diyen dilencinin foyası yoldan geçen başka bir kadının kendisine para vermesiyle ortaya çıktı. Kadın dilenci Ben dilenci değilim diyerek verilen parayı geri çevirmesine rağmen zabıtayı kandıramadı, cezayı yedi.

Elazığ'da dilenci operasyonları sürüyor

Elazığ'da zabıtanın yaptığı operasyonda bugün 25 dilenci toplanarak ceza kesildi. Bir yılda ise bin 900 dilencinin toplandığı ve 387 bin 600 lira para cezası kesildiği bildirildi.