Diski Haberleri

Diski Haberleri

DİSKİ, 2021-2023 döneminde gerçekleştirdiği faaliyetleri açıkladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, 2021-2023 yılları arasında gerçekleştirdiği faaliyetleri basın toplantısında açıkladı.

DİSKİ toplantısı Vali Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleşti

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek projelere ilişkin bilgi aldı.

DİSKİ, 2024'te yapılacak projeleri ele aldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, 2024 yılında yapılacak yatırım ve projelere ilişkin değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Diyarbakır'da Bediüzzaman Caddesi bir gün süreyle trafiğe kapatılacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, DİSKİ Genel Müdürlüğü'nün Yeniköy Mahallesi Bediüzzaman Caddesi'nde yapacağı içme suyu arıza giderme çalışması nedeniyle caddenin belirli bir kısmını bir gün süreyle trafiğe kapatacak.

DİSKİ 4 kırsal mahallenin içme suyu ihtiyacını karşılamak için çalışma başlattı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kulp ilçesinde 4 kırsal mahallenin içme suyu ihtiyacını karşılamak için çalışma başlattı.

DİSKİ Kulp'a kesintisiz içme suyu için çalışmalara başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kulp ilçesindeki su kuyusu ve içme suyu arıtma tesisinin kapasitesini iki katına çıkaracak.

Türkiye'de en ucuz su Diyarbakır'da tüketiliyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, 30 büyükşehir arasında en düşük maliyetle vatandaşa suyu ulaştırıyor.

DİSKİ, soğuklara karşı su depolarında önlem alıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerdeki içme suyu depolarının soğuk havalardan etkilenmemesi için önlem alıyor.

DİSKİ Hani ilçesinde içme suyu sorununu çözüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Hani ilçesine bağlı Kuyular, Belen ve Abacılar mahallelerinde içme suyu sorununu çözmek amacıyla çalışmalara başladı.

Silvan ilçesine atıksu arıtma tesisi yapılıyor

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü ve İLBANK ortaklığıyla Silvan ilçesine Atıksu Arıtma Tesisi kuruluyor.

Diyarbakır'da kuvvetli sağanak mesaisi

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, aşırı yağışın olumsuz etkilerine karşı kent merkezi ve ilçelerde altyapı konusunda herhangi bir sorun yaşanmaması için bütün personel ve araç gereçleriyle 7/24 teyakkuzda bekliyor.

DİSKİ ekipleri Mardin yoluna yeni içme suyu hattı döşüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentte içme suyu sorunu yaşanmaması amacıyla Mardin yolunda 4 bin 960 metre içme suyu şebekesi döşüyor.

Diyarbakır'da 'su kardeşliği' toplantısı düzenledi

Diyarbakır Su Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü su verimliliği seferberliği çerçevesinde 28 belediyenin katılımıyla Belediye Su Kardeşliği toplantısı düzenlendi. Uygulamaya katılan belediyeler arasında da kardeşlik protokolü imzalandı.

Bismil Tekstil Kent'te içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarında sona geldi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, Bismil ilçesinde inşa edilen Tekstil Kent'te, içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarını tamamladı.

Çarıklı Mahallesi Karamusa Deresi artık temiz akacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, Sur ilçesinde bulunan Karamusa Deresinde atık su sorununu çözmek amacıyla çalışma başlattı.

DİSKİ, Hani atık su arıtma tesisindeki çalışmalarını tamamladı

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü ve İLBANK işbirliğiyle inşa edilen Hani atıksu arıtma tesisi'nde çalışmalarını tamamlandı.

DİSKİ yeni yerleşim alanlarında içme suyu ve altyapı çalışmalarına devam ediyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin Sur ilçesine bağlı Yukarıkılıçtaş ve Yiğitçavuş mahallerindeki içme suyu ve altyapı projeleri bitme aşamasına gelindi.

Dicle Atıksu Arıtma Tesisi projesinde sona gelindi

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü ve İLBANK işbirliğiyle inşa edilen Dicle Atıksu Arıtma Tesisi çalışmalarında sona gelindi.

DİSKİ, kırsal mahallelerin içme suyu sorunlarını çözüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yürüttüğü projeyle Kayapınar ilçesine bağlı Gözalan Mahallesinin içme suyu sorununu çözüme kavuşturuyor.

Diyarbakır'da 1 ay içerisinde 669 bin metreküp su tasarrufu yapıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürü Fırat Tutşi, '1 ay süresince yaptığımız su tasarrufu kampanyasının sonuçlarına bakarsak eğer, 669 bin metreküp suyumuz tasarruf edilmiştir' dedi.

DİSKİ'nin sürdürdüğü çalışmada sona gelindi

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, yeni yerleşim alanlarında altyapı ve içme suyu şebeke çalışmalarına devam ediyor.

DİSKİ, Silvan'da Değirmen Deresi'nin kirliliğine çözüm getirecek

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ), kirliliği önlemek ve evsel atık su ile kanalizasyon atıklarının sağlıklı bir şekilde toplanmasını sağlamak amacıyla Silvan ilçesindeki kanalizasyon altyapı eksikliklerini ve kaçakları gidererek atık su sorununa çözüm getirecek.

DİSKİ su tasarrufu için toplandı

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürü Fırat Tutşi, merkez ilçe belediyelerin park ve bahçeler müdürleriyle su tasarrufu tedbirleri toplantısı düzenledi.

Uğurlu Mahallesi içme suyu sorunu çözüldü

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, ilçelere bağlı kırsal mahallelerde ikamet eden vatandaşlara 24 saat kesintisiz, kaliteli ve çeşmeden içilebilir içme suyu ulaştırmak için çalışmalarına devam ediyor.

DİSKİ, su tasarrufu yapılmadığı taktirde yaz aylarında su kesintisi uyarısında bulundu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürü Fırat Tutşi, 'Kişi başı günde 10 litre su tasarrufu yapılmaz ise Diyarbakır'da yaz aylarında su kesintisine gidebiliriz' dedi.

DİSKİ, bir mahallenin daha su sorununu çözdü

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, Çermik ilçesi Akçaörten Mahallesi'nde yeni açılan sondaj sayesinde su sorununu çözüme kavuşturdu.

Diyarbakır'da günlük ortalama 100 bin ton atıksu arıtılıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, kent merkezinde günlük ortalama 100 bin ton atık suyun 174 bin metreküp gün kapasiteli alanda arıtıldığını açıkladı.

DİSKİ, bayramda su kesintisi ve rögar tıkanmalarına karşı tedbirlerin aldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı'nda vatandaşa kesintisiz su temini ve altyapıda sorun yaşanmaması için çalışmalarına devam ediyor.

DİSKİ kırsal mahallelerin su sorununu çözmeye devam ediyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kocaköy ilçesi Arkbaşı Mahallesi'nde içme suyu sorununu çözmek için çalışma başlattı.

Diyarbakır'da tarihi su değirmeni restore ediliyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin restorasyon çalışmaları başlattığı tarihi Fiskaya Değirmeni DİSKİ Genel Müdürlüğünün çalışmaları ile tamamlanıyor.