Dolar Kuru Haberleri

Dolar Kuru Haberleri

Bilgisayarlarda tamir ve ikinci ele rağbet arttı

Pandemi sonrası dolar kurunun değişkenlik göstermesiyle birlikte elektronik cihazlarda maliyetlerin yükselmesi, elindeki eski ürünün değerini bilmeyi öğretti. Bu bağlamda ikinci el bilgisayar alırken ve bilgisayarın ne zaman tamire ihtiyaç duyulması gerektiğine uzman mühendis dikkat çekti.

İkinci el otomobil alıcıları dikkat: Araçın ekspertiz dışında otomobil tamircilerine de götürülmesi önerildi

Son aylarda yükselen dolar kurundan ötürü artan sıfır otomobil fiyatları, araba alıcılarını ikinci ele yönlendirdi. İkinci el otomobil alacak olan vatandaşlar, ekspertiz raporunda çıkan hataların ileride sorun teşkil etmemesi için aracı muhakkak otomobil tamircisine de göstermelidir.

Diyarbakır'da esnaf yüzde 20 indirime gitti, toptancılarında zamları geri çekmesini talep etti

Diyarbakır Lokantacılar Kebapçılar ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanı Haşim Elkaan, dolar kurunun aşağı çekilmesi sonrası toptancıların fiyatları düşürmemesine tepki göstererek, 'Bazı işletmelerimiz zam yapmadı, bazı işletmelerimiz ise yaptıkları yüzde 20'lik zammı geri çekti. Zamları geri çekmemizin sebeplerinden biri de fahiş fiyatlarda ürünlere yapılan zamların da aynı şekilde geri çekmesini talep ediyoruz' dedi.

Uzmanından Dolar ve Euro yorumu?

Gözler kulaklar, son bir hafta içerisinde tırmanan Dolar ve Euro’da; yükseliş devam edecek mi, ani düşüşler yaşanır mı? Uzmanlar kritik sorunun cevabını verdi?