E Ticaret Haberleri

E Ticaret Haberleri

Elazığ'da uyuşturucu operasyonu

Elazığ'da polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 6 şahsın üzerinde uyuşturucu madde ile uyuşturucu madde ticaretinden elde ettikleri değerlendirilen para ele geçirildi.

Malatya'da umutlar yeniden yeşeriyor

Deprem bölgesi Malatya'da yapımına başlanılan çarşı projesinde inşaatlar yükseliyor. Çalışmaları yerinde İnceleyen AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, 1 yıl içinde çarşının tamamlanacağını ve ticaretin canlanacağını söyledi.

'Malatya’yı yeniden ayağa kaldıracağız'

AK Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya'daki hak sahiplerine deprem konutlarının 1 yıl içinde teslim edileceğini, iş yerlerinin de 1 yıl içinde tamamlanarak faaliyete geçeceğini açıklayan Bakan Özhaseki'ye teşekkür etti. Ölmeztoprak, Malatya'nın her yönü ile yeniden bölgenin parlayan yıldızı, çekim merkezi, bölge ticaretinde çok daha iyi noktalarda olacağını söyledi.

Diyarbakır'da 442 iş yerine cezai işlem uygulandı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, Ticaret Bakanlığı tarafından 1 Ocak 2024 tarihi itibarıyla yürürlüğe alınan fiyat etiketi yönetmeliği için kentte denetim yaptı. kentte, 2023 yılında denetlenen 16 bin 973 iş yerinden 442'sine cezai işlem uygulandı.

Malatya'nın sorunları MÜSİAD Genel Merkezi'nde dile getirildi

MÜSİAD Malatya Şubesi Başkanı Yunus Akçin, genel merkezlerinde Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın da katıldığı toplantıda Malatya'nın taleplerini aktardıklarını söyledi.

Elazığ polisi suçlulara göz açtırmıyor

Elazığ'da polis ekiplerince düzenlenen operasyonlarda haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 kişi ile uyuşturucu madde ticareti yapan 2 kişi yakalandı.

Elazığ'da uyuşturucu taciri 2 kişi yakalandı

Elazığ'da uyuşturucu madde ticareti yapan iki kişi, polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Esenlik Şirketine ait beton santrali üretime başladı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret A.Ş'nin beton santralinde üretim denemelerinin tamamlandığını ve beton satışına başlandığını açıkladı.

Diyarbakır'da tarihi geçitte 100 yıldır baharatçılık yapılıyor

Diyarbakır'da asırlardır ayakta duran ve ticarethane olarak kullanılan tarihi geçitte 100 yıldır baharatçılık yapılıyor.

Bakan Bak: 'Çok modern ve kayısı için önemli bir merkez'

Geçtiğimiz gün Malatya'ya bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Bakan Bak, Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı ve Ticaret Merkezi'nin çok modern ve kayısı için önemli bir merkez olduğunu söyledi.

Vali Yardımcısı Çermikli kadın girişimcilerin el emeği ürünlerini inceledi

Diyarbakır Vali Yardımcısı Fatih Ayaz, Kaymakam Vahit Yılmaz ve Ticaret İl Müdürü Zafer Atik, Çermik İlçe Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifinde çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Malatya'da zabıta ekiplerinden fiyat ve gramaj denetimi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ile Ticaret İl Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Malatya genelinde market ve fırınlarda etiket gramaj ve hijyen denetimleri gerçekleştiriyor.

Diyarbakır Emniyeti uyuşturucu tacirlerine göz açtırmadı: 10 tutuklama

Diyarbakır'da polis ekipleri 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama' suçlarına yönelik yaptığı çalışmalar sonucunda çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirirken 10 şüpheli tutuklandı.

Başkan Sadıkoğlu: 'Depremin yaralarını birlik beraberlik içinde saracağız'

Osmaniye Ticaret Borsası (OTB) Başkanı Sait Çenet, beraberinde OTB Meclis Başkanı Nuh Türk, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hamza Bağrıaçık ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Demir ile Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

MÜSİAD Malatya Şubesi ile Ticaret Borsası arasında işbirliği

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Yunus Akçin ve yönetimi, Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan'ı ziyaret ederek, deprem sonrası Malatya'nın yeniden ekonomik olarak da ayağa kaldırılması adına işbirliği içerisinde olacaklarını söyledi.

Malatya'da uyuşturucu ile mücadelede 4 tutuklama

Malatya Emniyeti tarafından uyuşturucu imal ve ticaretine yönelik gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ile yakalanan 4 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kuzey Makedonya'dan Malatya'ya eğitim desteği

Makedonya Türkiye Ticaret Odası'nın (MATTO) katkılarıyla Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine 24 sınıflı okul yapılacak. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın da katıldığı çevrim içi törenle Makedonya ile protokol imzalandı.

MTSO Başkanı Sadıkoğlu: 'Enkaz demirlerinin yerinde ayrıştırılmasına son verilmeli'

Ağır hasarlı binaların kontrollü yıkımında demirlerin yerinde ayrıştırılması sırasında çıkan asbest maddesinin insan ve çevre sağlığını tehlikeye attığını belirten Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 'Esnafımız ve vatandaşımız ayrıştırma işlemiyle günlerce süren yıkımların içinde yaşamını ve ticaretini sürdürmeye çalışıyor. Enkaz demirlerinin yerinde ayrıştırılmasına son verilmeli, bu işlem döküm sahalarında yapılmalı' dedi.

Elazığ'da uyuşturucu tacirlerine geçit yok

Elazığ'da uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan yakalanan bir kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Salep soğanı toplayan kişilere 1 milyon 221 bin lira ceza kesildi

Bingöl'de endemik bir tür olan salep soğanı toplayan ve ticaretini yapan 5 şahsa, 1 milyon 221 bin 575 lira para cezası kesildi.

Elazığ'da uyuşturucu ticareti yapan bir kişi tutuklandı

Elazığ'da son bir haftada düzenlenen operasyonlarda, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan yakalanan 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bismil'de uyuşturucuya geçit yok: 1 tutuklama

Diyarbakır'ın Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince uyuşturucu madde ticaretinin ve sevkiyatının önlenmesi çalışmaları çerçevesinde durdurulan bir otomobilden 4 kilogram ağırlığında kubar esrar ele geçirildi.

BİNTSO Başkanı Çintay, 'İlimize Ticaret Borsası temsilciliği açılması sözünü aldık'

Bingöl Küçük Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya gelen BİNTSO Başkanı Kadir Çintay, 'İlimiz için yeni bir müjdeyi de sizlere vermek istiyoruz. Gerçekleştirdiğimiz Diyarbakır ziyaretinden sonra ilimize Ticaret Borsası temsilciliği açılması sözü aldık' dedi.

Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 7 kişi tutuklandı

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı tarafından icra edilen 'Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti' suçlarına yönelik gerçekleşen operasyonda, 7 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Boyraz'dan 6. Bölge teşvik teşekkürü

2'inci Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkan Vekili ve Malatya Sanayi ve Ticaret Odası (MTSO) yönetim kurulu üyesi Mahmut Boyraz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile Malatya'nın 6. Bölge teşviklerinden faydalanmaya devam edecek olmasının memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

Malatya'da çeşitli suçlara karışan 11 zanlı yakalandı

Malatya'da uyuşturucu madde ticareti ile hırsızlık olaylarına karıştıkları belirlenen 11 zanlı yakalanarak gözaltına alındı.

Tunceli'de uyuşturucu temin etmek için hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı

Tunceli'de polis ekiplerinin yaptığı çalışmada, hırsızlık ve uyuşturucu madde ticareti suçundan yakalanan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diyarbakır'da uyuşturucu tacirine 11 yıl 2 ay hapis cezası

Diyarbakır'da 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma' suçundan aranan şahıs, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.

Malatya polisi suçlulara göz açtırmıyor

Malatya'da uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma, sağlama ve hırsızlık suçlarından 22 yıl 2 ay ila 14 13 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezaları bulunan zanlılar polis tarafından yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Bismil'de uyuşturucu tacirleri tutuklandı

Diyarbakır'ın Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmaktan gözaltına alınan iki şüpheli, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.