Ebegem Haberleri

Ebegem Haberleri

EBEGEM'den yabancı uyruklu kursiyerler için Türkçe dil eğitimi

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi (EBEGEM) yabancı uyruklu kursiyerler için Türkçe dil eğitimi düzenleyecek. Kurs başvuruları 9-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

EBEGEM'de yaz kursları devam ediyor

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) tarafından, yaz tatillerinde çocuklar için açılan kurslar devam ediyor.

EBEGEM, temel bilgisayar ve robotik kodlama kursu açıyor

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) eğitimden sanata, kültürden spora birçok branşta ücretsiz kurslar açarak vatandaşların gelişimlerine katkı sunmaya devam ediyor. Merkezde bu çerçevede temel bilgisayar ve robotik kodlama kursu açılacak.

Depremzede öğrencilere yönelik LGS'ye hazırlık kursu başladı

Şehit Önder Pınar Ortaokulu ve Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı EBEGEM işbirliğiyle depremzede öğrencilere yönelik LGS'ye hazırlık kursu başladı.

EBEGEM'de F klavye eğitim kursu başladı

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezinde (EBEGEM) F klavye eğitim kursu başladı.

Geleneksel el sanatları kadınların elinde hayat buluyor

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi (EBEGEM), gençlerin donanımlarına ve eğitimlerine katkı sağlayan kursların yanı sıra geleneksel el sanatlarının yaşatılmasını destekleyen kursları da sürdürüyor.

Elazığ'da eğitmen ve öğrencilerden depremzedelere anlamlı destek

Elazığ Belediyesi, Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde bulunan çinicilik kursu hocaları ve kursiyerler, battaniye, şal ve panço gibi ürünler yaparak deprem bölgesine gönderiyor.

Elazığ Belediyesinden kadınlara yönelik Arapça kursu

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde açılan temel Arapça dil eğitimi kursunda 2. dönem eğitimleri başladı.

Elazığ'da diksiyon ve güzel konuşma kursları sürüyor

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde farklı dallarda açılan kurslarla, vatandaşların gelişimlerine ve geleceklerine katkı sağlanmaya devam ediliyor.

Elazığ'da kadınlar, ücretsiz dikiş-nakış kursu sayesinde meslek sahibi oluyor

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi (EBEGEM) tarafından açılan dikiş nakış kursunda kadınlar meslek sahibi oluyor.

EBEGEM'den kariyer planlama ve iş arama becerileri eğitimi

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi (EBEGEM) tarafından 'İŞKUR İş Kulübü-İş Arama Becerileri Eğitimi' düzenlendi.

Elazığ'da Aile İçi İletişim Semineri düzenlendi

EBEGEM kursiyerlerine yönelik Aile İçi İletişim konulu seminer düzenlendi.

EBEGEM'den çocuklara siber güvenlik eğitimi

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi (EBEGEM) tarafından çocuklara siber güvenlik eğitimi verildi.

Pandemiyi fırsata çevirdiler, çini ustası oldu

Elazığ'da pandemide sıkılan ve bunu fırsata çevirmek isteyen kadınlar, Halk Eğitim Merkezi'nin EBEGEM bünyesinde açtığı geleneksel Türk el sanatlarından biri olan çini kursuna katılarak usta oldu.

EBEGEM Kurslarına Yoğun İlgi

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) tarafından ücretsiz olarak açılan kurslar, uzman hocalar eşliğinde eğitimlerini sürdürüyor.