Eğitim Bir Sen Haberleri

Eğitim Bir Sen Haberleri

Başkan Güder'den eğitime önem

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, olağan genel kurulları tamamlanarak güven tazeleyen Eğitim Bir Sen Malatya 1.Nolu Şube Başkanı Hüseyin Söylemez ve Memur-Sen'e bağlı Bem-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Abuzer Akagündüz'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Eğitim Bir Sen'den Malatya'dan Tabipler Birliği'ne tepki

Eğitim-Bir-Sen Malatya 2 No'lu Üniversite Şubesi Başkanı Yaşar Sakar, yaptığı açıklamada, Türk Tabipler Birliği (TTB) Başkanına tepki gösterip, ' TTB yine yanıltmadı' dedi.

Malatya'da öğretmene şiddete tepki

Eğitim Bir Sen Malatya Şube Başkan yardımcısı, motorlu taşıt sınavında Yeşilyurt İlçe Eğitim Müdürü ile öğretmenlerin sürücü adayı ve yakınları tarafından darp edilmesine tepki göstererek kınadı.

Söylemez eğitim sorunlarını anlattı

Memur-Sen Malatya Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Malatya 1 Nolu Şube Başkanı Hüseyin Söylemez' Öğretmenlerimizin sorunlarına yasal dayanak oluşturmak adına 14 Şubat 2022 tarihinde yürürlüğe giren öğretmenlik Meslek Kanunu sahanın beklentilerinden uzak kadük ve yetersizdir.' dedi

Başkan Söylemez'den eğitim istişaresi

Memur-Sen Malatya Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Malatya 1 Nolu Şube Başkanı Hüseyin Söylemez ve Eğitim Bir Sen il yönetimi, Vali Hulusi Şahin'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunup, eğitim istişaresi gerçekleştirdiler.

Eğitim Bir Sen üyeleri bayramlaştı

Eğitim Bir Sen Malatya 1 No'lu Şube Başkanı Memur Sen Malatya İl Temsilcisi Hüseyin Söylemez, Kurban Bayramı dolayısıyla sendika üyeleriyle bayramlaştı.

Eğitim Bir Sen üyeleri bayramlaştı

Eğitim Bir Sen Malatya 1 No'lu Şube Başkanı Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi Hüseyin Söylemez, Ramazan Bayramı dolayısıyla sendika üyeleriyle bayramlaştı.

Başkan Söylemez: Eğitimdeki sorunlara çözüm bulunmalı

Eğitim-Bir-Sen Malatya 1 No'lu Şube Başkanı Hüseyin Söylemez yaptığı açıklamada, 'Eğitimdeki sorunlara çözüm bulunmalı, beklentiler karşılanmalıdır' dedi.

Eğitim Bir-Sen toplanan imzaları MEB'e sundu

Eğitim Bir-Sen Elazığ 1 No'lu Şubesi, kente yapılması istenen öğretmenevi için toplanan binlerce imzayı, Milli Eğitim Bakanlığına sundu.

Elazığ Eğitim Bir-Sen Öğretmenler Gününü kutladı

Eğitim Bir-Sen Elazığ 1 No'lu Şube Başkanı İbrahim Bahşi, öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladı.