Elazığ Belediyesi Haberleri

Elazığ Belediyesi Haberleri

Masal Matik Evi ekibi çocuklarla buluştu

Elazığ Belediyesi geleneksel Ramazan etkinliklerinin 18. gününde düzenlenen Masal Matik Evi Ramazan şöleni gösterisi çocuklardan ve ailelerinden tam not aldı.

Elazığ'da eski şehirlerarası otobüs terminali yıkım çalışmaları başladı

Elazığ Belediyesi tarafından, şehrin dışa açılan vizyonu açısından son derece önemli olan ve tam donanımlı şekilde inşa edilen Elazığ Şehirlerarası Otobüs Terminalinin hizmete başlamasının ardından, eski terminal binasının yıkım çalışmaları başladı.

'Üretimini artırmak için yatırım yapacağız'

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Elazığ Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ettikten sonra 'Sektör Paydaşları' toplantısına katıldı. Yumaklı, şeker fabrikalarının üretimini artırmak için yatırım yapacaklarını söyledi.

Elazığ'da dev kazanlar, iftar sofraları için kaynıyor

Elazığ Belediyesi her gün 2 bin 200 kişilik 3 çeşit sıcak yemek ve tatlı hazırlayarak vatandaşların evlerine teslim ediyor.

Elazığ'da Ramazan etkinlikleri

Elazığ Belediyesi, Ramazan etkinlikleri çerçevesinde ünlü sanatçı Sedat Uçan'ı sevenleriyle buluşturdu.

Hayallerin şekillendiği yer: Elazığ Belediyesi Sinema Akademisi

Elazığ'da Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) çerçevesinde kurulan ve eğitimlerini sürdüren Elazığ Belediyesi Sinema Akademisi, çalışmaları ve projeleriyle büyük ilgi geçiyor. Medya ve sinema alanında kursiyerlerin adeta hayallerini şekillendiren akademi, son olarak çektiği ulusal reklam filmi ile büyük prodüksiyonları bile geride bırakarak adından söz ettirdi.

Elazığ'da Ramazan eğlenceleri

Elazığ Belediyesi Ramazan programlarına, Marmara Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi, ünlü tarihçi Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil konuk oldu.

Elazığ'da geleneksel Ramazan etkinleri devam ediyor

Elazığ Belediyesinin her akşam düzenlediği geleneksel Ramazan etkinlikleri programı çerçevesinde Mustafa Cihat Elazığlılarla buluştu.

Elazığ Belediyesi, çocuklara unutulmaz bir Ramazan yaşatıyor

Ramazan aynının maneviyatını yansıtan etkinliklerin yanı sıra çocuklar içinde çocuk etkinlik alanını hizmete sunan Elazığ Belediyesi, miniklerden ve ailelerinden tam not aldı.

Elazığ'da Ramazan etkinlikleri sürüyor

On bir ayın sultanı Ramazan ayı boyunca her gün olan Elazığ Belediyesi Ramazan etkinlikleri, tasavvuf müziğinin güçlü sesi Abdurrahman Önül'ün dinleti programıyla devam etti.

Elazığ'da geleneksel Ramazan etkinlikleri sürüyor

Elazığ Belediyesi tarafından her gün gerçekleştirilen geleneksel Ramazan etkinliklerinin konuğu eğitimci-yazar Hayati İnanç oldu. Düzenlenen söyleşi programına Elazığlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Belediyenin Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor

Elazığ Belediyesinin birlik ve beraberliği güçlendiren, şehrin maneviyatını destekleyen Ramazan programında Konya Tasavvuf Musikisi Korosu ve sema mukabelesi sahne alacak.

Elazığ'da otobüslere Ramazan Ayı düzenlemesi

Elazığ Belediyesi otobüs saatlerine Ramazan Ayı düzenlemesi yaptı.

Elazığ Belediyesi'nden bin kişilik iftar sofrası

Elazığ Belediyesi ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle tarafından 11 ayın sultanı Ramazan ayı süresince ihtiyaç sahibi vatandaşlar için Kültür Park Mamurat'ül Aziz Salonunda bin kişilik iftar sofrası kurulacak.

Elazığ Belediyesi camilerde Ramazan hazırlığını sürdürüyor

Elazığ Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan ayına sayılı günler kala vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda ibadetlerini idrak edebilmeleri için şehir genelinde bulunan cami ve abdesthanelerde temizlik çalışması yapıyor.

Elazığ Belediyesinden Ramazan etkinlikleri

Elazığ Belediyesi Ramazan ayının manevi iklimini geniş kitlelerle buluşturacağı geleneksel Ramazan ayı etkinliklerine ilişkin hazırlıklarını tamamladı.

Elazığ Belediyesinden bağımlılık ve alkol bağımlılığı semineri

Elazığ Belediyesi tarafından, Engelsiz Yaşam Merkezi'nde eğitim gören özel gereksinimli bireylerin ailelerine 1-7 Mart Yeşilay Haftası münasebeti ile bağımlılık ve alkol bağımlılığı semineri verildi.

Elazığ Belediyesinden can dostlara 10 ton mama ve kuş yemi desteği

Elazığ Belediyesi, kent genelinde hayvanları koruma ve yaşatma adına faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ile sokak hayvanlarına ulaştırılması için hayvan severlere ücretsiz 10 ton kedi ve köpek maması ile kuş yemi desteğinde bulundu.

Elazığ Belediyesi ücretsiz mama ve kuş yemi dağıtacak

Elazığ Belediyesi tarafından, sokak hayvanlarına ulaştırması için hayvanseverlere, ücretsiz olarak mama ve kuş yemi dağıtacak.

Elazığ'da dilenci operasyonu: Kimisi maraton koşucusunu aratmadı, kimileri de kamerayı görünce 'Çekme' diye bağırdı

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda, zabıta ekiplerini gören bir dilenci adeta maraton koşucusu gibi kaçarken bazı dilenciler ise kamerayı görünce çekme diye bağırdı.

'Bir Sabah Gelecek Kardan Aydınlık' isimli tiyatro oyunu sahnelenecek

Elazığ Belediyesi tarafından Filistin'de yaşanan insanlık dramı için farkındalık oluşturmak amacı ile 'Bir Sabah Gelecek Kardan Aydınlık' isimli tiyatro oyunu sahnelenecek.

Elazığ Belediyesinden kanal sisleme ve ilaçlama çalışması

Elazığ Belediyesi tarafından yıl içerisinde düzenli aralıklarla gerçekleştirilen kanal sisleme ve haşerelere karşı yürütülen ilaçlama çalışmalarına hız verildi.

Elazığ Belediyesi'nin karla mücadele çalışmaları sürüyor

Elazığ'da etkili olan kar yağışının ardından Elazığ Belediyesi'nin karla mücadele çalışmaları sürüyor. Elazığ'ın bütün mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde ulaşıma kapalı herhangi bir yol, cadde ve bulvarın bulunmadığı bildirildi.

Elazığ Belediyesi yaban ve sokak hayvanları için çalışma başlattı

Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak ve yaban hayvanları için çalışma başlattı.

Elazığ itfaiyesi bir yılda 3 bin 181 olaya müdahale etti

Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, 2023 yılında 3 bin 181 olaya müdahale etti.

Türkiye'nin en genç belediye başkanı seçilmişti: Elazığ'da yola devam kararı

Geçtiğimizi yerel seçimlerde Türkiye'nin en genç belediye başkanı olarak Elazığ Belediyesi Başkanı seçilen Şahin Şerifoğulları, 2024 seçimlerinde de AK Parti'nin Elazığ Belediye Başkan Adayı oldu.

Elazığ Belediyesinden YKS provası

Elazığ Belediyesi tarafından YKS'ye girecek öğrencilere yönelik merkezi sınav öncesi, gerçek sınav deneyimi sağlayacak ücretsiz TYT deneme sınavı bugün gerçekleştirildi. YKS provası niteliğindeki sınava, yaklaşık 16 bin öğrenci katıldı.

Elazığ Belediyesi tutulmuyor

TVF Kadınlar 2. Lig 15. Grup'un 7. Haftası'nda Gaziantep ekibi Merinos Gençlik'i konuk eden Elazığ Belediyesi Voleybol, rakibini 3-0 yendi.

Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bir yılda 11 bin hayvan tedavi edildi

Türkiye'nin en modern tesislerinden biri olan Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bir yılda 11 bin 350 hayvan tedavi edilirken, 2 bin 179 hayvan da sahiplendirildi.

Elazığ Belediyesi'nin yeni hizmetiyle artık hayvan sahiplenmek daha kolay

Elazığ Belediyesi'nin hayata geçirdiği hizmet ile vatandaşlar artık daha kolay bir şekilde hayvan sahiplenebilecek. Belediyenin web sayfasından e-sahiplendirme butonu veya e-Devlet üzerinden hayvan sahibi olacak vatandaşlara aynı zamanda 3 ay boyunca ücretsiz mama desteği de sağlanacak.