Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Haberleri

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Haberleri

Elazığ'da zabıta ekiplerinden sıkı denetim: Kaldırımlar işgal edilmeyecek

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir merkezinde kaldırımları işgal eden esnafa yönelik denetim gerçekleştirildi.

Elazığ'da dilencilere bayram operasyonu

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı'nda dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirdi.

Elazığ'da dilenci operasyonu: Kimisi maraton koşucusunu aratmadı, kimileri de kamerayı görünce 'Çekme' diye bağırdı

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda, zabıta ekiplerini gören bir dilenci adeta maraton koşucusu gibi kaçarken bazı dilenciler ise kamerayı görünce çekme diye bağırdı.

Elazığ'da 6 ayda yakalanan dilencilere 336 bin lira ceza kesildi

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde son 6 ayda yakalanan 546 dilenciye, 336 bin 882 lira para cezası kesildi.

Elazığ'da Ramazan ayında 350 dilenciye işlem yapıldı

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayında çevre illerden gelen toplam 350 dilenciye operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonlarda şahıslara toplam 98 bin lira para cezası uygulandı.

Elazığ'da zabıta ekiplerinden Ramazan ayı öncesi denetim

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayına saatler kala, vatandaşların alışveriş yaptığı yerlere denetim gerçekleştirdi.

Elazığ'da zabıtadan yılbaşı öncesi denetim

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri rutin olarak devam eden denetimlerini yılbaşı öncesi de sürdürdü. Ekipler, temiz ve sağlıklı ortamlarda doğru fiyatla ulaşması ve fahiş fiyat uygulamalarının önlenmesi için il genelinde sık aralıklarla market ve eğlence mekanlarında denetim yapıyor.

Elazığ Belediyesinden okul kantinlerine denetim

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte öğrencilerin sağlığını tehdit edecek unsurları ortadan kaldırmak amacıyla okul kantinlerinde denetimlerini sıklaştırdı.

Zabıtadan Kurban Bayramı öncesi denetim

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Kurban Bayramı öncesi şekerleme, pasta, kadayıf ve tatlı üretimi yapan imalathaneler ile satış noktalarını denetledi.

Bayram öncesi dilenci operasyonu

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi dilenci operasyonuna çıktı. Toplanan yüzlerce dilenciye işlem yapıldı.

Ben dilenci değilim diyerek verilen parayı geri çevirdi

Elazığ'da trafik ışıkları ve cami önünde denetim yapan zabıtaya yakalanan ve Ben komşumu bekliyorum diyen dilencinin foyası yoldan geçen başka bir kadının kendisine para vermesiyle ortaya çıktı. Kadın dilenci Ben dilenci değilim diyerek verilen parayı geri çevirmesine rağmen zabıtayı kandıramadı, cezayı yedi.

Elazığ'da dilenci operasyonları sürüyor

Elazığ'da zabıtanın yaptığı operasyonda bugün 25 dilenci toplanarak ceza kesildi. Bir yılda ise bin 900 dilencinin toplandığı ve 387 bin 600 lira para cezası kesildiği bildirildi.