Elazığ Tso Haberleri

Elazığ Tso Haberleri

Başkan Alan'dan Elazığspor'a 200 bin TL prim

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı İdris Alan, Elazığspor'a 200 bin TL galibiyet primi verdiklerini açıkladı.

'Hizmetlerin kaynağı vergidir'

Verginin önemine değinen Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı İdris Alan, 'Ülkemizin ve şehrimizin gelişmesi ve kalkınması yanında başta eğitim, sağlık, güvenlik, yollar ve tüm kamu hizmetlerinin halkımıza eşit olarak ulaştırılmasında vergilerin önemi elbette büyüktür' dedi.

Başkan Alan, mimar ve mühendislerle bir araya geldi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı İdris Alan, mimar ve mühendislerle bir araya geldi.

Başkan Alan, 'Başarı çıtamızı sürekli yukarıya taşıyacağız'

2024 yılı içerisinde, başta istihdam olmak üzere, ihracatı artırmak için seferber olacaklarını belirten Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı İdris Alan, 'Bu konuda 4 ilkemiz ve hedefimiz var. Bunlar yatırım, istihdam, üretim ve ihracat. Kim ne derse desin, kim şehrin semalarına ne kadar negatif duygular saçarsa saçsın, başarı çıtamızı sürekli yukarıya taşıyacağız' dedi.

Elazığ TSO Başkanı Alan, 'Asgari ücret, hem işçi hem de işvereni mutlu etmeli'

Asgari ücretin hem işçiyi hem de işvereni mutlu etmesi gerektiğini belirten Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı İdris Alan, 'Komisyonun asgari ücreti belirlerken işçilerin ve toplumun beklentilerine uygun olması ile birlikte işverenlerin de beklentileri dikkate alınarak belirlenmesini istiyoruz' dedi.

Elazığ TSO, Liderlik Akademisi ve Yönetim Kongresi'ne katıldı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO), Girne'de gerçekleştirilen 4. Liderlik Akademisi ve Yönetim Kongresi'ne katıldı.

Sosyal Zincir, Elazığ TSO'da üreticilerle buluştu

Sosyal Zincir oluşumu, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası'nın (Elazığ TSO) ev sahipliğinde üreticiler ile bir araya geldi.

ETSO Başkanı Alan: '125 işletmemize 8 milyon 400 bin lira hibe kazandırdık'

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle gerçekleşen hibe programının imza töreni Elazığ TSO Vali Murat Zorluoğlu konferans salonunda gerçekleştirildi.

Başkan Arslan 'Elazığ'a dil uzatmak kimsenin haddine değildir'

Gümüşhane Kelkitspor-Elazığspor maçında yaşanan olayları kınayan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı İdris Alan, 'Elazığ'a dil uzatmak kimsenin haddine değildir' dedi.

Elazığ TSO'dan noter talebi

Elazığ Ticaret ve Sanayi (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, güney çevreyolu mevkinde son dönemde artan nüfus ve Oto Galericiler Sitesinin aynı mevkinde bulunması sebebiyle yeni bir notere ihtiyaç duyulduğunu ve gerekli başvuruların yapıldığını açıkladı.

ETSO Başkanı Alan: ''TOGG'u bünyemize katmanın gururunu yaşıyoruz''

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasının hizmet aracı olarak kullanacağı, Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG, odaya teslim edildi. Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan TOGG ile ilgili izlenimlerini paylaştı.

Başkan Alan, 'Elazığ'ın ihracat performansı göz kamaştırıcı bir ivme kazanmış durumda'

Son verilere göre, 2023 Ağustos ayında Elazığ'ın ihracatının 57 milyon 323 bin dolar olarak gerçekleştiğini belirten Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı İdris Alan, 'Bu rakam, bir önceki yılın aynı dönemine göre yaklaşık olarak yüzde 147'lik bir artışı temsil ediyor. 2022 Ağustos ayında Elazığ'ın ihracatı 23 Milyon 221 Bin dolar seviyesindeydi. Bu da demek oluyor ki, Elazığ'ın ihracat performansı göz kamaştırıcı bir ivme kazanmış durumda' dedi.

Başkan Alan, Ekonomi Şurası'nda deprem bölgesinin sesi oldu

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı İdris Alan, dün düzenlenen Türkiye Ekonomi Şurası'nda deprem bölgesinin sesi oldu.

Başkan Alan, 'Üyelerimin ve hemşerilerimin içi rahat olsun'

ELAZIĞ(İHA) Deprem bölgesi 11 ilin MTV ek vergisinden muaf tutulmadığı söylentilerine yanıt veren Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı İdris Alan, 'İlimizdeki kayıtlı ve tescilli araçlar, ek motorlu taşıtlar vergisinden müstesnadır. Üyelerimin ve hemşerilerimin içi rahat olsun' dedi.

Elazığ TSO mart ayı olağan meclis toplantısı yapıldı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) mart ayı olağan meclis toplantısı, düzenlenen iftar programı ile birlikte gerçekleştirildi.

Başkan Alan, 'Elazığ, Cumhuriyetimizin 100. yılında, 2022 yılında kırdığı ihracat rekorunu geliştirecektir'

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan 2022 ihracat rakamlarını değerlendiren Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı İdris Alan, Elazığ'ımızın tarihinin en büyük ihracat rakamına ulaştığını görüyoruz. Elazığ cumhuriyetimizin 100. yılında, 2022 yılında kırdığı ihracat rekorunu geliştirecektir dedi.

Elazığ TSO başkanlık seçimi heyecanı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı (TSO) üyeleri, yeni başkan ve yönetimini belirlemek üzere sandık başına gitti.

Elazığ TSO başkan adayı Şekerdağ: 'Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde hiç kaybetmedik'

Geçmiş yıllarda iki kere Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) başkanlığı yaptığını hatırlatan Elazığ TSO başkan adayı Ali Şekerdağ, O kurumda altı kez üst üste seçime girdik ve kazandık. Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde hiç kaybetmedik. Çok başarılı bir şekilde bu seçimde de kazanacağımıza inanıyorum dedi.

Elazığ TSO Başkanı Arslan: 'Seçimde aday olmama kararı aldım'

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Asilhan Arslan, TSO seçimlerinde aday olmayacağını belirterek, 'Sağlık açısından dikkat edilmesi gereken bir sürecin eşiğine geldiğimi, geçtiğimiz hafta yaptığım tetkik ve tedavi neticesinde öğrendim. Kıymetli hocalarımızın, üzerine basa basa ikaz ve uyarıları ile tedavi sürecinin bir an önce başlaması gerektiğini tarafıma iletmeleri üzerine, 12 Kasım 2022 tarihinde gerçekleşecek olan Elazığ TSO başkanlık seçimlerinde aday olmama kararı aldım' dedi.

Elazığ TSO 'Sıfır Atık Belgesi' aldı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), 'Sıfır Atık Belgesi' almaya hak kazandı.

Elazığ TSO kalitede başarısını sürdürüyor

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Kalite Yönetim Sistemleri Baş Denetçisi ve Akdeniz Bölge Koordinatörü Hasan Demirtaş tarafından Elazığ TSO'da bir gün süren TSE-EN-ISO 9001:2015 belge yenileme tetkiki başarıyla tamamlandı.

Elazığ TSO koşusunu Into kazandı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası adına düzenlenen koşuyu Into isimli safkan kazandı.

Başkan Arslan: 'Bölgemizde 60 milyon TL bir yatırım planlanmaktadır'

TRB1 illerinin önemli potansiyeller kaynakları arasında yer alan turizm, ihracat ve tarımın geliştirilmesini hedefleyen program kapsamında başarılı olan projelere 500 bin ile 2 milyon lira arasında faizsiz kredi verileceğini belirten Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, 'Krediler 6 ay geri ödemesiz olup, toplamda 30 ay vade ile geri ödenebilecektir. Toplamda 20 milyon desteğin sağlanacağı program ile bölgemizde 60 milyon TL bir yatırım planlanmaktadır' dedi.

İdris Alan ETSO'ya adaylığını açıkladı

Elazığ TSO eski Başkanı ve İş insanı İdris Alan, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Kırgızistan-Türkiye İş Fırsatları Toplantısı yapıldı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) öncülüğünde Kırgızistan-Türkiye İş Fırsatları Toplantısı gerçekleşti.

'Haklılığımız bir kez daha tescillenmiştir'

Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, maden sahasının ihalesi için açılan davanın karara bağlanarak iptal edilmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkanı Arslan hakkındaki iddialara cevap verdi

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Maden ilçesindeki maden sahasının ihale süreciyle ilgili olarak şahsı ve Elazığ TSO hakkındaki ithamlara cevap verdi.

Başkan Arslan, Maden süreci ile ilgili güncel bilgileri açıkladı

Elazığ TSO Arslan, Elazığ Girişim Grubu ve maden sahaları hakkında geniş kapsamlı basın toplantısı yapacaklarını açıkladı.

Elazığ yeni bir tekstil yatırımı kazanıyor

Elazığ TSO bünyesinde tekstil ve konfeksiyon sektöründe önde gelen firmalarla istişare toplantısı yapıldı.

Kamu müteahhitlerinin sorunu Türkiye gündeminde

Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan'ın hafta içerisinde TOBB ve Elazığ Valiliğine sunduğu kamu taahhüt sektörü sorunları ve çözüm önerileri raporu, Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye takdim edildi.