Elazığ Valiliği Haberleri

Elazığ Valiliği Haberleri

Valilikten göçük açıklaması

Elazığ Valiliği Palu ilçesi Kayaönü köyünde 2 işçinin yaralandığı maden ocağındaki göçük ile ilgili açıklama yaptı.

Elazığ'da geçen seneye göre asayiş olayları yüzde 10 azaldı

Elazığ Valiliği tarafından düzenlenen asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısında açıklamalarda bulunan Vali Doç. Dr. Ömer Toraman iki aylık süreçte 748 bin 683 kişi sorgulandığını ve asayiş olaylarının, bir önceki yılın aynı döneminde göre yüzde 10 azaldığını söyledi.

Elazığ Belediyesi tarafından inşa edilen okulda sona yaklaşılıyor

Elazığ Belediyesi'nin, Elazığ Valiliği ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü arasında imzaladığı protokol doğrultusunda başlattığı ortaokul inşasında sona yaklaşılırken, Öğretmenevi'nin Millet Kıraathanesi'ne dönüştürülmesine ilişkin restorasyon projesi de tamamlandı.

Elazığ Valiliği, 'Herhangi bir hasar ihbarı yapılmamıştır'

Malatya'da meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki deprem sonrası Elazığ Valiliği, kent genelinde hissedilen depremde AFAD ve 112 ihbar hatlarına herhangi bir hasar ihbarı yapılmadığını bildirdi.

Elazığ Valilik Koşusu'nu Sararhan kazandı

Elazığ Valiliği adına her yıl Yurtbaşı Hipodromu'nda organize edilen koşunun bu yılki kazananı Sararhan isimli safkan oldu.

Elazığ'da depremzedelerin buruk bayram sevinci

Elazığ Valiliği, 24 Ocak 2020 depremi ile 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen vatandaşlar ve Ukrayna'nın Herson kentinden gelen Ahıskalı Türkler için bayramlaşma töreni gerçekleştirdi.

Elazığ'da ormanlık alanlara girişler yasaklandı

Elazığ Valiliği, yangınların önlenmesi amacıyla ormanlık alanlara girişlerin yasaklandığını duyurdu.

Valilik koltuğuna oturdu, ' Mahallere kütüphaneler kuracağım'

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla temsili olarak Elazığ Valiliği makamına oturan öğrenci Yuşa Ayberk Yıldırım, 'Türkiye kitap okuma sıralamasında dünyada 86. Sırada bulunuyor ve bu beni çok üzüyor. Geçlerimizi ve çocuklarımızı kitap okumaya teşvik etmek için valilik olarak ilimizdeki mahallere kütüphaneler kuracağım' dedi.

Elazığ Valiliği vatandaşları uyardı

Elazığ Valiliği, şehir genelinde etkili olan sağanak yağıştan dolayı vatandaşları uyardı.

Elazığ Valiliği'nden OHAL açıklaması

Elazığ Valiliği, OHAL ilan edilen iller arasında bulunmadıklarını, genel hayata etkili afet bölgesi ve mücbir sebep hali ilan edildiğini bildirildi.

Elazığ Valiliği'nden yıkımlara ilişkin uyarı

Ağır hasarlı yapıların yıkım süreçlerinin belediye ve İl Özel İdaresi tarafından yürütüldüğünü bildiren Elazığ Valiliği, 'Yıkım yapacaklarını söyleyen firma veya kişilere kesinlikle itibar edilmeyiniz' diyerek vatandaşları uyardı.

Elazığ Valiliği '96 bina ağır hasarlı'

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 2 büyük deprem sonrasında Elazığ'da bir bina yıkılırken 96 bina ise ağır hasar aldı.

Elazığ Valiliği'nden 'çığ tehlikesi ile tipi' uyarısı

Elazığ'da iki gündür etkisini sürdüren kar yağışı sonrası valilikten 'çığ tehlikesi ile tipi'' uyarısı geldi.

Valilikten dolandırıcılara karşı uyarı

Elazığ Valiliği, vali ve idarecilerin adını kullanarak yardım topladıklarını ifade eden dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.

Elazığ'daki FETÖ ve PKK ile mücadele çalışmaları paylaşıldı

Elazığ'da 1 Ocak-27 Ekim tarihleri arasında FETÖ, PDY, PKK ve KCK ile mücadele çalışmalarının detayları Elazığ Valiliği tarafından paylaşıldı. Yapılan operasyonlarda toplam 249 şahsa adli işlem yapıldı.

Elazığ Valiliğinden deprem açıklaması, 'Olumsuz herhangi bir ihbar bulunmamaktadır'

Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası açıklama yapan Elazığ Valiliği, olumsuz herhangi bir ihbarın bulunmadığını ve tarama çalışmalarımın devam ettiğini bildirdi.

Elazığ'da ormanlık alanlara girişler yasaklandı

Elazığ Valiliği tarafından orman yangınlarının önlenmesi için kent genelinde bulunan ormanlara girişler yasaklandı.

Kamu müteahhitlerinin sorunu Türkiye gündeminde

Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan'ın hafta içerisinde TOBB ve Elazığ Valiliğine sunduğu kamu taahhüt sektörü sorunları ve çözüm önerileri raporu, Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye takdim edildi.

'Kadın ve yaşam' konulu fotoğraf sergisi yapıldı

Elazığ Valiliği himayesinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gerçekleştirilen ödüllü fotoğraf yarışmasının sergisi yapıldı.

Elazığ Valiliğinden açıklama

Elazığ'da bilinmeyen bir nedenden dolayı rahatsızlanan 70 öğrenci hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Valilik konuyla ilgili açıklama yaptı.

Elazığ Valiliği'nden fotoğraf yarışması

Elazığ Valiliği himayesinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü "Kadın ve Yaşam" konulu ödüllü fotoğraf yarışması düzenleyecek.

Elazığ Valiliğinden duyuru!

Elazığ Valiliği, Elazığ Polis Okulu inşaat sahasında zarar gören fidanlarla ilgili kamuoyuna basın açıklamasında bulundu.

Valilik önünde boynuna bıçağı dayayan kadını polis ikna etti

Elazığ Valiliği önüne gelerek boynuna ekmek bıçağı dayayan kadın, polis ekipleri tarafından ikna edildi.

Elazığ Valiliğinden deprem açıklaması

Elazığ Valiliği, meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki deprem sonrası herhangi bir olumsuz ihbarın gelmediğini ve tarama işlemlerinin sürdürdüğünü bildirdi.

Elazığ Valiliğinden kar tatili açıklaması

Elazığ'da okulların yarında tatil edildiği bildirildi.

Elazığ Valiliğinden ağır tonajlı araçlar için uyarı!

Elazığ'da yoğun kar yağışının ardından ağır tonajlı araçların çevre illere geçişi bir süre yasaklanırken, binek araçların ise kar lastiği ve zincir ile kontrollü bir şekilde geçişlerinin olacağı bildirildi.

Elazığ Valiliğinden deprem açıklaması

Elazığ Valiliği, meydana gelen 3.3 büyüklüğündeki deprem sonrası herhangi bir olumsuz ihbarın gelmediğini ve tarama işlemlerinin sürdürdüğünü bildirdi.

Elazığ Valiliğinden Enes Kara açıklaması

Elazığ Valiliği, hayatını kaybeden Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Enes Kara olayıyla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiğini bildirdi.

Elazığ Valisi Toraman, Maden ilçesinde incelemelerde bulundu

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Maden ilçesinde giderek restorasyonu devam eden tarihi hükümet konağını incelerken, Maden Kaymakamı ve Belediye Başkanından çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Elazığ Valiliğinden dolandırıcılık uyarısı

Elazığ'da vali ve yardımcılarının adını kullanarak yardım bahanesiyle para isteyen kişilere itibar edilmemesi uyarısı yapıldı.