Erdemliler Hareketi Haberleri

Erdemliler Hareketi Haberleri

Erdemliler Hareketi Derneği İl Başkanı Kaymaz: 'Bölgenin terör odaklarından ve sığınmacıların mallarına çöken haramilerden arındırılması insani bir borçtur'

Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz, Pençe-Kılıç hava harekatına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kaymaz, 'Bölgenin terör odaklarından ve sığınmacıların mallarına çöken haramilerden arındırılması insani bir borçtur' dedi.

Erdemliler Hareketi Derneği İl Başkanı Kaymaz: 'Diyarbakır artık terörle anılmıyor'

Diyarbakır'a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programı öncesi, Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz değerlendirmede bulundu.

Diyarbakır'da dev operasyonlara Erdemliler Hareketi'nden destek

Diyarbakır'da güvenlik güçleri tarafından son zamanlarda terör örgütünün finans kaynağı olan uyuşturucu ve yasa dışı bahisse yapılan dev operasyonlara destek, Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz'dan geldi.

Erdemliler Hareketi'den 'Mavi Vatan' söyleşisi

Erdemliler Hareketi Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz, 'Mavi Vatan' için düzenlediği söyleşide emekli Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı ve gazeteci yazar Ardan Zentürk ile bir araya geldi.

Erdemliler Hareketi 'Mavi Vatan' için uzmanlarıyla bir araya geliyor

Erdemliler Hareketi Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz, 'Mavi Vatan' için düzenlediği etkinlikte AK Parti MKYK üyesi Metin Külünk, emekli Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı ve gazeteci yazar Ardan Zentürk ile 15 Ocak'ta bir araya gelecek.

Erdemliler Hareketi'nden 'Karacadağ Raporu'

Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz, Diyarbakır-Şanlıurfa arasında yer alan ve 200 bin insanın yerleşik olarak yaşadığı Karacadağ bölgesine ilişkin 59 sayfadan oluşan bir rapor hazırladı.

Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanı Kaymaz, 'Büyük bir kalkınma projesiyle Karacadağ'ı en zengin tarım bölgesi yapabiliriz'

Her fırsatta Diyarbakır'ın sorunlarını gündeme getirerek çözüm arayışlarında aktif rol alan Erdemliler Hareketi Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz, Diyarbakır'ın en verimli aynı zamanda bakir kalmış bölgesi olarak adlandırdığı Karacadağ bölgesinin kalkınması için gerekli raporu hazırladıklarını ve bu konuda bölge halkının desteğini beklediklerini açıkladı.