Fetö Haberleri

Fetö Haberleri

Kesinleşmiş cezası bulanan FETÖ firarisi yakalandı

Malatya'da, 'FETÖ/PDY'ye üye olma' suçundan 1 yıl 13 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari zanlı jandarmanın operasyonuyla yakalandı.

Yakalanan FETÖ firarisi tutuklandı

Malatya'da jandarma tarafından yakalanan FETÖ firarisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da FETÖ/PDY operasyonu: 2 gözaltı

Elazığ'da polis ekiplerince düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 2 kişi yakalandı.

Korgenaral Halis Zafer Koç'a yönelik algı operasyonuna tepki

Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Halis Zafer Koç'un, FETÖ taktiği ile hedef haline getirilmesine tepkiler sürüyor.

Yakalanan FETÖ firarisi tutuklandı

Malatya'da jandarma tarafından yakalanan Fetö firarisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yakalanan FETÖ firarisi tutuklandı

Malatya'da, 'FETÖ/PDY'ye üye olma' suçundan aranan, firari zanlı jandarmanın operasyonuyla yakalandı. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Malatya'da FETÖ operasyonu: 3 gözaltı

Malatya'da haklarında yakalama kararı bulunan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi 3 kişi gözaltına alındı.

Elazığ merkezli 8 ilde 'Kıskaç' operasyonu: 14 tutuklama

FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün güncel ve finans yapılanmasının deşifre edilmesine yönelik Elazığ merkezli 8 ilde düzenlenen 'Kıskaç' operasyonunda gaybubet evlerinde saklanan 23 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 14'ü tutuklandı.

FETÖ'ye Elazığ merkezli 8 ilde 'Kıskaç' operasyonu: 23 gözaltı

Elazığ'da FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün güncel ve finans yapılanmasının deşifre edilmesine yönelik Elazığ merkezli 8 ilde yapılan 'Kıskaç' operasyonunda gaybubet evlerinde saklanan 23 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

7 ilde FETÖ operasyonu: 23 gözaltı

Elazığ'ın da aralarında bulunduğu 7 ilde FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda 23 zanlı yakalandı.

FETÖ firarisi jandarma tarafından yakalandı

Malatya'da hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi 1 kişi jandarma tarafından yakalandı.

Malatya'da terör operasyonu: 3 tutuklama

Malatya'da, PKK/KCK terör örgütünün Suriye uzantısı olan PYD/YPG ile Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonlarda gözaltına alınan 3 kişi de tutuklandı.

Malatya'da 2 FETÖ üyesi tutuklandı

Malatya'da jandarma ekiplerince yakalanan 2 FETÖ üyesi şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

FETÖ firarisi yakalandı

Malatya'da 3 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan FETÖ firarisi jandarma tarafından yakalandı.

Şehit ve gazi ailelerinden 15 Temmuz mesajı

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, FETÖ tarafından düzenlenen hain darbe girişiminin Türk milletinin direnişiyle bertaraf edildiğini söyledi.

15 Temmuz şehitleri Malatya'da unutulmadı

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişiminde şehit olan Malatyalı 15 Temmuz şehitleri mezarları başında anıldı. Kent merkezindeki anma töreni ise Şehir Mezarlığı'nda düzenlendi.

Kara: ''Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi'nin FETÖ kararı utanç verici''

Mavi Vatan Türk Denizcilik ve Global Stratejiler Derneği Elazığ Şube Başkanı Erol Kara, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisinde Türkiye'nin darbeci teröristlerle meşru mücadelesini hedef gösteren İngiliz milletvekilinin hazırladığı raporun onaylanmasının utanç verici olduğunu söyledi.

FETÖ'nün Güneydoğu Anadolu güncel yapılanmasına operasyon: 6 gözaltı

Diyarbakır'da FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne finansman sağlayan ve örgütün güncel yapılanmasında faaliyet yürüten 6 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda 34 bin 540 ABD Doları ve materyal ele geçirildi.

Diyarbakır'da film gibi dolandırıcılık

Diyarbakır'da 'FETÖ adına sahte kimlik çıkarıldığı' yalanıyla kandırılan dede ve torunu, 650 bin liralık ziynet eşyası ile 78 bin TL'yi dolandırıcılara kaptırdı.

FETÖ'nün güncel yapılanmasında üst düzey görev üstlenen şüpheli tutuklandı

FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün güncel yapılanma faaliyetlerinde üst düzey görev üstlenen ve örgütün Elazığ yapılanmasındaki faaliyetleri nedeniyle hakkında aranma kaydı bulunan şüpheli tutuklandı.

Eski İYİ Parti GİK üyesi Erdoğan'dan Akşener'e sert tepki

Bir dönem İYİ Parti'de siyaset yapan Reşat Erdoğan, İYİ Parti'de ülkücü ve milliyetçi isimlerin milletvekilliği listelerinden tasfiye edildiğini belirterek, 'FETÖ ile bağlantılı bazı isimler nasıl kendilerine yer bulabiliyorlar buna bakmak lazım' dedi.

FETÖ üyesine tutuklama

FETÖ terör örgütü üyeliğinden hakkında yakalama kararı bulunan şahıs Jandarma tarafından yakalandıktan sonra tutuklandı.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'PKK'ya kol kanat gerip arka çıkan Kılıçdaroğlu'dur'

CHP Genel Başkanının selin içinde sürüklenen bir kütüğe dönüştüğünü belirten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Eylemleriyle beslediği, fıtratıyla bilediği siyasi nefretini Türkiye'ye karşı silah gibi kullanmaya başlamıştır. PKK'ya kol kanat gerip arka çıkan Kılıçdaroğlu'dur. FETÖ'yü aklama sözü veren Kılıçdaroğlu'dur. Terörle mücadeleye karşı çıkan Kılıçdaroğlu'dur. Yalan üstüne yalan söyleyen Kılıçdaroğlu'dur. Bu Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP uçurumun kenarındadır' dedi.

Elazığ'daki FETÖ ve PKK ile mücadele çalışmaları paylaşıldı

Elazığ'da 1 Ocak-27 Ekim tarihleri arasında FETÖ, PDY, PKK ve KCK ile mücadele çalışmalarının detayları Elazığ Valiliği tarafından paylaşıldı. Yapılan operasyonlarda toplam 249 şahsa adli işlem yapıldı.

FETÖ operasyonunda 19 gözaltı

Malatya merkezli beş ilde FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 19 kişi gözaltına alındı.

Kaymaz: 'FETÖ acaba ABD'nin balkanlar planının neresinde'

Türk Denizcilik ve Global Stratejiler Merkezi (Türk DEGS) Diyarbakır Temsilcisi Atilla Kaymaz, FETÖ'nin ABD'nin balkanlar planının neresinde olduğunu sorarak Yunanistan'ın Türkiye'ye karşı hadsiz tutumlarını kınadı.

FETÖ'den bir tutuklama

Malatya'da Jandarma tarafından FETO'ye yönelik yapılan operasyonda aranan bir kadın yakalandı.

Jandarmadan yasa dışı örgülere sıkı takip

Malatya'da Jandarma ekipleri tarafından yakalanan FETO üyesi 3 kişi tutuklanırken, PKK/KCK terör örgütlerinin sosyal medya üzerinden propagandasını yaptığı tespit edilen 5 şahıs da yakalandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İleri: 'Muhalefet terörle aralarına gerekli mesafeyi koyamadı'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri, Son dönemde bu yatırım karşıtlığına ek olarak maalesef ve bunu üzülerek ifade etmek istiyorum. Terörle aralarına gerekli mesafeyi koyamamak da eklenmiş durumdadır. Geçtiğimiz hafta 15 Temmuz'un yıl dönümünü yaladık. 252 şehit verdiğimiz çok ciddi bir mücadelenin yıldönümüydü ve üzülerek gördük ki bu yıl dönümünde muhalefet şehitlerimizi hiçbir şekilde gündeme getirmediği gibi FETÖ söylemini de ağzına alamadı' dedi

Diyarbakır'da 15 Temmuz şehidi kabri başında anıldı

FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz darbe girişimi sırasında İstanbul'da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde şehit olan Askeri Çoban mezarı başında anıldı.