Fidan Dikimi Haberleri

Fidan Dikimi Haberleri

Adaklı'da fidan dikimi yapıldı

Milli Ağaçlandırma Günü etkinliği çerçevesinde Bingöl'ün Adaklı ilçesinde fidan dikimi yapıldı.

Depremde hayatını kaybedenleri isimleri Şehir Parkı'nda yaşayacak

Yeşilyurt Belediyesi, Türkiye'nin 81 kentinde aynı anda gerçekleştirilen '11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü' etkinliklerine anlamlı bir programla destek verdi. 6 Şubat'ta yaşanan depremde hayatını kaybedenleri anısına Beylerderesi Şehir Parkı'na fidan dikimi yapıldı.

Elazığ polisi ''Hayata İyilik Katıyor''

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerle fidan dikimi etkinliği gerçekleştirdi.

Cumhuriyet'in 100'üncü yılı anısına yüz öğrenci yüz fidan dikti

Cumhuriyet'in kuruluşunun 100'üncü yılı anısına Bingöl İl Jandarma Komutanlığı tarafından 33 Şehit Anıtı'na 100 öğrenci ile 100 fidan dikimi gerçekleştirildi.

Battalgazi Devlet Hastanesi'nde 100. Yıl fidan dikimi gerçekleştirildi

Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Malatya Battalgazi Devlet Hastanesi tarafında ağaç dikimi ve hasta ziyareti gerçekleştirildi.

Malatya'da depremde kaybedilen her çocuk için bir fidan dikildi

Asrın felaketinde Malatya'da hayatını kaybeden 181 çocuk anısına Özel Harekat Bölge Müdürlüğü yerleşkesinde fidan dikimi gerçekleştirildi.

Yüzde 24'ü ormanlık olan Diyarbakır'a 4 bin yeni fidan

Diyarbakır'da Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Esnaf Hatıra Ormanı arazisinde 4 bin fidan dikimi gerçekleştirildi.

Bakan Kurum, dünya kayısı ticaret merkezinde incelemelerde bulundu

100. Yıl Kent Parkı temel atma ve parka ilk fidan dikimi törenine katılmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Malatya'ya gelen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Dünya Kayısı Ticaret Merkezi inşaat alanında da incelemelerde bulundu.

Bingöl'de jandarma şehitler anısına fidan dikti

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı personeli, şehitler anısına kışla içinde fidan dikimi gerçekleştirdi.

MHP İl Başkanı Kayaalp: 'Diyarbakır sahipsiz değildir'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanlığı, Kırklar Dağı mevkiinde bulunan 210 dönüm arazi üzerinde şehitlerin adını taşıyan 10 bin fidan dikimiyle Dr. Devlet Bahçeli Hatıra Ormanının adımını atmıştı. Eleştirilerin hedefi olan MHP'den açıklama yapıldı. İl Başkanı Kayaalp, Diyarbakır'da yapılmakta olan bir hatıra ormanına Genel başkanımızın isminin verilmesi bu şahıslara neden bu kadar dokunmakta. Bütün ömrünü Türkiye Cumhuriyeti ne ve Türk milletine hizmet etmeye adamış liderimizin isminin verileceği hatıra ormanını biz Diyarbakırlılar olarak gururla karşıladık' dedi.

Diyarbakır'da Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı'nda şehitlerin adını taşıyan 10 bin fidan dikilecek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanlığı, Kırklar Dağı mevkiinde bulunan 210 dönüm arazi üzerinde şehitlerin adını taşıyan 10 bin fidan dikimiyle Dr. Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı yapıyor.

Bingöl depremlerinde hayatını kaybedenler için fidan dikildi

Bingöl Doğal Afet Gönüllüleri Derneği (BİNDAG), 1971 ve 2003 depremlerinde hayatını kaybedenlerin anısına bin adet fidan dikimi gerçekleştirdi.

Dicle ilçesinde Milli Ağaçlandırma Günü etkinliği

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla Kocaalan Mahallesinde bulunan muhtarlık irtibat bürosu ve taziye evi alanında toplu fidan dikimi gerçekleşti.

Elazığ'da jandarma ekipleri bir günde 8 bin 300 fidan dikti

Elazığ'da İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, daha yeşil bir gelecek adına bir günde 8 bin 300 fidanı toprakla buluşturdu.

12 milyon fidanın üretildiği Elazığ'da 2 milyon fidan toprakla buluşacak

Elazığ 8. Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde bu yıl 5 milyonu Elazığ'da olmak üzere toplamda 12 milyon fidan üretildi. Yıl sonuna kadar 2 milyon 297 bin fidan dikiminin planlandığı Elazığ'da, 11 Kasım'da ki 'Fidan Dünyaya Nefes, Bugün Fidan Geleceğe Nefes' projesi kapsamında 46 bin fidan toprakla buluşacak.

Elazığ Jandarma, Harput Mahallesine 2 bin fidan dikti

Elazığ'da İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, daha yeşil bir gelecek adına tarihi Harput Mahallesinde 2 bin fidanı toprakla buluşturdu.

Öğrenciler fidan dikiminde buluştu

Malatya İnönü Üniversitesi kampüsünde öğrenciler fidan dikiminde buluştu.