Fırat Tutşi Haberleri

Fırat Tutşi Haberleri

Diyarbakır'da 1 ay içerisinde 669 bin metreküp su tasarrufu yapıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürü Fırat Tutşi, '1 ay süresince yaptığımız su tasarrufu kampanyasının sonuçlarına bakarsak eğer, 669 bin metreküp suyumuz tasarruf edilmiştir' dedi.

DİSKİ su tasarrufu için toplandı

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürü Fırat Tutşi, merkez ilçe belediyelerin park ve bahçeler müdürleriyle su tasarrufu tedbirleri toplantısı düzenledi.

DİSKİ, su tasarrufu yapılmadığı taktirde yaz aylarında su kesintisi uyarısında bulundu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürü Fırat Tutşi, 'Kişi başı günde 10 litre su tasarrufu yapılmaz ise Diyarbakır'da yaz aylarında su kesintisine gidebiliriz' dedi.

DİSKİ Genel Müdürü Tutşi: 'Suyla ilgili sıkıntımız olmayacak'

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürü Fırat Tutşi, yaptıkları planlı çalışmayla şuana kadar yağışsız geçen mevsim şartları nedeniyle kentte içme suyu sorunu yaşanmayacağını ifade etti.

DİSKİ, ilçelerde kanalizasyon temizleme çalışmalarına devam ediyor

DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, ekiplerin Kayapınar ve Sur ilçesinde yaptığı temizlik çalışmalarını yerinde inceledi.

DİSKİ, saha çalışmalarıyla hizmetlerini sürdürüyor

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürü Fırat Tutşi, Hazro, Silvan ve Bismil grup içme suyu çerçevesine alınan mahallelerde yapılan hizmetler hakkında muhtarları bilgilendirdi, talep ve önerileri dinledi.

Vali Su'dan Hani için DİSKİ'ye su sorununu çözün talimatı

Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Hani ilçesinde yaşanan su sorununa kalıcı çözüm bulunması için DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi'ye talimat verdi. Vali Su, 'Bu ilçede su sorunumuz kalmasın' dedi.

DİSKİ Genel Müdürü Tutşi'den su tasarrufu çağrısı:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürü Fırat Tutşi, yaz aylarında artan su tüketimi ve buna bağlı olarak yaşanacak su kesintilerinin önüne geçmek için tasarruf çağrısında bulundu.

DİSKİ'nin kanalizasyon bağlantı çalışmaları devam ediyor

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürü Fırat Tutşi, ekiplerin kent merkezindeki kanalizasyon abone bağlantıları ve şebeke yenileme çalışmalarını denetledi.

Eğil İçme Suyu Arıtma Tesisi denetlendi

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürü Fırat Tutşi, saniyede 20 litre içme suyu üreten Eğil Paket İçme Suyu Arıtma Tesisini denetleyerek personelden bilgi aldı.

Tutşi Silvan içme Suyu Tünel Terfi İstasyonu'nu denetledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürü Fırat Tutşi, Silvan İçme Suyu Tünel Terfi İstasyonu'nda incelemelerde bulundu.

DİSKİ Genel Müdür Tutşi: Tahsil edilen her kuruş yarını inşa etmede kullanılıyor

Çermik ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, 'Su faturalarından tahsil edilen her kuruş yarını inşa etmede kullanılıyor' dedi.

DİSKİ Diyarbakır'da 2022'de suya yüzde 16,5 indirime gitti

Diyarbakır Su ve Kanal İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürü Fırat Tutşi, 'Her Damlası Rahmet Sen Suya Dikkat Et Yüzde 16,5 İndirim Bizden' sloganıyla 16,5 indirim uygulayacakları müjdesini verdi.

Diyarbakır'ın su sorununu çözecek projede çalışmalar devam ediyor

Diyarbakır'ın 2055 yılına kadar içme suyu sorununu çözecek olan projede çalışmalar devam ediyor. DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, Diyarbakır 2. Merhale İçme Suyu Projesi'nin kentin en değerli hazinesi olduğunu belirtti.

Tutşi daha iyi hizmet için personelle bir araya geldi

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürü Fırat Tutşi, hizmet kalitesini, çalışanların moral ve motivasyonlarını artırmak için personelle bir araya geldi.

DİSKİ, Hani Atıksu Arıtma Tesisi Daban Deresinin temiz akmasını sağlayacak

Hani ilçesinde yapımı devam eden Atıksu Arıtma Tesisi'nde incelemelerde bulunan Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürü Fırat Tutşi, çalışmaların tamamlanıp tesisin faaliyete girmesiyle Daban Deresinin temiz şekilde akacağını söyledi.

DİSKİ, Diyarbakır'ın 2050'ye kadar içme suyu sorununu masaya yatırdı

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürü Fırat Tutşi ile Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Balta, Diyarbakır'ın 2050 yılına kadar içme suyu sorununu çözecek olan 2. Merhale İçme Suyu Projesinin çalışmaları hakkında görüşme yaptı.

DİSKİ, Diyarbakırlılara 108 milyon metreküp içme suyu ulaştırdı

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ), Genel Müdürü Fırat Tutşi, Kayapınar ve Yenişehir ilçelerinin yeni imar alanlarında yapımı devam eden içme suyu şebeke hattı denetiminde bulundu.

Tutşi, 'Serapgüzeli'ndeki çalışmalarımız daha çok kadınların yüzünü güldürecek'

400 haneli bin 800 nüfuslu Serapgüzeli Mahallesinde yürütülecek içme suyu temini çalışmalarının startını veren DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, projenin tamamlanmasıyla günlük ev işlerinden, çocukların bakımına kadar birçok işin üstesinden gelen kadınların yüzünü güldüreceğini belirtti.

Tutşi, 9 bin 19 nüfus ve 2 bin 596 hanenin yararlanacağı projeyi denetledi

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürü Fırat Tutşi, 9 bin 19 nüfus ve 2 bin 596 hanenin yararlanacağı Lice'de yapımı devam eden altyapı ile içme suyu çalışmalarını denetledi.

Tutşi, VASKİ ve ŞUSKİ genel müdürleriyle bir araya geldi

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürü Fırat Tutşi, VASKİ ve ŞUSKİ genel müdürleriyle bir araya gelerek 3 kentte, yapılan ve planlanan çalışmalarla ilgili karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.

Tutşi, 'Acil durumlar pompa istasyonu kentin kalbidir'

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürü Fırat Tutşi, Diyarbakır Merkez İçme Suyu Arıtma Tesisi'ndeki pompa istasyonunun kentin beyni acil durumlar pompa istasyonunun ise kalbi konumunda olduğunu söyledi.

Tutşi Ergani Orhan Doğan Caddesini denetledi

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürü Fırat Tutşi, altyapı ve içme suyu şebeke çalışmalarının devam ettiği Ergani Orhan Doğan Caddesinde incelemelerde bulundu.

Tutşi, 'Hedefimiz göz boyamak değil, doğru olanı yapmaktır'

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürü Fırat Tutşi, Silvan ilçesine bağlı mahallelerin içme suyu ve kanalizasyon sorunlarına çözüm üretmek amacıyla muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda altyapı konusunda hedeflerinin göz boyamak değil, doğru olanı yapmak olduğunu belirtti.

Lice'de 2050'e kadar altyapı ve içme suyu sorunu ortadan kaldırıldı

Yapımı devam eden Lice İçme Suyu ve Kanalizasyon Projesini (SUKAP) denetleyen DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, çalışmalar tamamlandığında ilçenin 2050'e kadar altyapı ve içme suyu sorununun yaşanmayacağını belirtti.