Fırat Üniversitesi Iletişim Fakültesi Haberleri

Fırat Üniversitesi Iletişim Fakültesi Haberleri

Elazığ'da 'İletişim Müzesi' ve 'Fotoğraflarda Yaşayan Harput Sergisi' açıldı

Elazığ Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesinde, Doç. Dr. Yunus Namaz tarafından 'İletişim Müzesi', öğretim görevlisi Recep Bağcı ve fotoğraf sanatçısı Feridun Şelale tarafından da 'Fotoğraflarda Yaşayan Harput Fotoğraf Sergisi' açıldı.

Sosyal sorumluluk projelerine katılan üniversite öğrencilerine teşekkür belgesi verildi

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen sosyal sorumluluk projelerinde görev alan ve projeleri başarıyla tamamlayan öğrencilere ve akademik danışman hocaları teşekkür belgesi verildi.

Dr. Çakar ve öğrencilerinden bir başarı hikayesi!

Ülke genelinde 209 üniversitenin içerisinde 71 iletişim fakültesinden biri olan Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi toplumu bilinçlendirici sosyal sorumluluk projeleriyle ülke gündeminde ses getirerek gerek şehrin tanıtımında, gerekse üniversitenin tanıtımında adından sıkça söz ettirerek takdir toplamaya devam ediyor.

Üniversiteli öğrencilerden 'Hayat Kurtaran' proje

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde, köyde yaşayan vatandaşlara başta Heimlich manevrası olmak üzere ilkyardım bilgileri verildi.

Türkiye'de ilk defa iletişim fakültesinde işaret dili eğitimi verildi

Elazığ Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Türkiye'de ilk defa iletişim fakültesinde işaret dili eğitimi verildi.

62 yaşında 9'uncu üniversitesini okuyor

Elazığ'da 62 yaşındaki Abdullah Yalınkılıç, 40 yaşında tekrar başladığı okuma hevesiyle 22 yılda 7 üniversite bitirdi. Halen Anadolu Üniversitesi sosyoloji 2. sınıf öğrencisi olan Yalınkılıç, son yapılan Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında (YKS) aldığı puanla Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümünü kazandı.

Şehit annesi, oğlunun mezarına fidan dikileceğini öğrenince gözyaşlarına hakim olamadı

Elazığ'da Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, Kırklareli'nde 1981 yılında askeri tatbikat sırasında F-5 A tipi savaş uçağının düşmesi sonucu şehit olan er Habip Erçel'in annesini ziyaret ederek mezarına fidan dikeceklerini söyledi. Oğlunun unutulmadığını gören anne Fatma Erçel, gözyaşlarına hakim olamadı.

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi dikkat çekmeye devam ediyor

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. 

Elazığ'da 'Polis Görevde, Halk Güvende' etkinliği

Elazığ'da Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında kontrol noktasında görevlerinin başında olan polisler ile bir araya gelerek tatlı ve çiçek ikramında bulundu.

FÜ İletişim Fakültesinden bir sosyal sorumluluk projesi daha

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğrencileri 'Engelli Bireylerin Farkındalığı ve İlk Yardımın Önemini' içeren bir sosyal sorumluluk projesi daha gerçekleştirdi.

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesinden 'Baharlar Bizimle Gelir' projesi

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri 'Baharlar Bizimle Gelir' adlı sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi.