Gram Altın Haberleri

Gram Altın Haberleri

16 yıldır çalıştığı kuyumcudan 20 milyonluk vurgun yaptı

Malatya'da 16 yıldır çalıştığı kuyumcudan piyasaya değeri yaklaşık 20 milyon TL olan 10 kilogram altın çalan zanlı yakalandı. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Çakmakçı: ''Altın fiyatlarında düşüş beklemiyoruz''

Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı son dönemlerde değişkenlik gösteren altın fiyatlarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, ''Biz altın fiyatlarında hiçbir şekilde bir düşüş beklemiyoruz. Gram altının seçim sonrası ve yıl sonu bin 500 ile bin 800 bandında olacağı kanaatindeyiz'' dedi.

Diyarbakır'da bir kuyumcu sahte altın bilezikleri tezgaha dizip sırra kadem bastı

Diyarbakır'da iddiaya göre, bir kuyumcu birçok kişinin ve çevresinde bulunan esnafın, altınlarını alıp ardından da tezgaha sahte altın bilezikleri dizip kayıplara karıştı. Mağdur olduğunu iddia eden R.Ö., 'Ben kuyumcuya 23,85 gram altın bırakmıştım fakat bir sabah geldim adamlar kepenekleri kapatıp kaçmışlar. Benim gibi birçok kişide dolandırıldı ve yakalanmasını istiyorum' dedi.

Diyarbakırlı kuyumcudan darphaneye altın önerisi

Diyarbakır'da 30 yıla yakındır kuyumculuk yapan Yüksel Gold Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yüksel, vatandaşların dolara yönelmesinin kendilerini rahatsız ettiğini belirterek, bunun engellenebilmesi için 1 kilogram has altından 14 gram altın alınmasında maliyetin düşürülmesi adına darphaneye çağrı yaptı.

Gram altın bugün ne kadar oldu? Kapalıçarşı'dan altın fiyatları...

Serbest piyasada 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 533,20 lira oldu.

Gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum!

Serbest piyasada 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 532,20 lira oldu.