Gürsel Erol Haberleri

Gürsel Erol Haberleri

Elazığ'da CHP'li aday seçim öncesi diğer siyasi partilerin adayları ile bir araya geldi

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Duran, seçim öncesi diğer siyasi partileri ziyaret ederek, il başkanları ve belediye başkan adayları ile bir araya geldi.

CHP Elazığ'da adaylarını tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, kent genelinde gösterilen başkan adaylarını basına tanıttı.

CHP'li Erol: ''Bana göre Türkiye'deki en önemli sorunumuz deprem''

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Türkiye'de şu anda en öncelikli sorunun deprem sorunu olduğunu söyledi.

Milletvekili Gürsel Erol mazbatasını aldı

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) milletvekili seçilen Gürsel Erol, mazbatasını aldı.

CHP Elazığ Milletvekili Erol oyunu kullandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ'da Çubukbey Anadolu Lisesine gelerek oyunu kullandı.

CHP'li Erol'un doktorundan açıklama: 'Milletvekilimizin herhangi önemli bir problemi yok'

Yoğun çalışmaların ardından dün gittiği hastanede gözetim altına alınan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un doktoru Can Soreş Kaplan, Erol'un herhangi bir önemli probleminin olmadığını ifade etti.

CHP'li Erol polislerle bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Polis Haftası münasebetiyle karakol ve kontrol noktalarında görevli polis memurlarıyla bir araya geldi.

'Elazığ Stadyumu', AK Parti ve CHP'yi karşı karşıya getirdi

Elazığ'da inşa edilen 18 bin 423 seyirci kapasiteli stadın yapımında sona gelindi. CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Elazığ Stadyumunda 'Atatürk' isminin kaldırıldığı üzerine açıklamasının ardından AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ise Atatürk Stadyumu ile ilgili hiçbir sorun olmadığını 'Atatürk gibi bir derdiniz yok. Bırakın bunu malzeme yapmayın, yıllardır bunu sömürdünüz' dedi.

Milletvekili Erol: 'Cumhurbaşkanı'na teşekkür ederim, Elazığ'ın buna ihtiyacı vardı'

Elazığ'ında genel hayata etkili afet bölgesi ilan edilmesinin ardından açıklamalarda bulunan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 'Cumhurbaşkanı'na teşekkür ederim. Çünkü Elazığ'ın buna ihtiyacı vardı' dedi.

CHP'li Erol: ''Bizim Cumhurbaşkanı adayımız Genel Başkanımızdır'

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Genel Başkanımız bizim Cumhurbaşkanı adayımızdır. Genel Başkanımızın iradesinin yanındayız'' dedi.

CHP'li Erol: '6'lı Masanın illerde ortak aday çıkarma fikri oluşursa SP Genel Başkanı Karamollaoğlu Elazığ'dan aday gösterilmeli'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 6'lı Masada illerde ortak aday çıkarma fikri oluşursa SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun Elazığ'dan aday gösterilmesi gerektiğini, bunu da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ilettiklerini söyledi.

Elazığ'a yeni okul

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından yapılacak olan okul alanında incelemelerde bulundu.

CHP'li Erol: ''Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili nitelik ve vasıfları Genel Başkanımızda görüyoruz''

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için gerekli nitelik ve vasıfları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nda gördüklerini söyledi.

Elazığ'da yapılacak olan okulun temeli Mansur Yavaş'ın katılımı ile yapılacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un girişimleriyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığının Elazığ'da yaptıracağı okulun temel atma törenine Mansur Yavaş'ın da katılacağı öğrenildi.

Milletvekili Erol'dan eski vekil Öztürk'e bayram telefonu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP'nin Elazığ'dan 41 yıl önce çıkardığı son milletvekili Faik Öztürk'ü arayarak bayramını kutladı.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Gürsel Erol taksici esnafıyla görüştü

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Elazığ’da hizmet veren taksici esnafıyla telefonda konuştu.

Vekillerin Rodövans tartışması Meclis'e taşındı

CHP Milletvekili Gürsel Erol ve AK Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ TBMM'de Elazığ'daki Maden Sahaları ile ilgili söz aldı.

Milletvekili Erol, Maden sahaları için TBMM'de konuştu

Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki Genel Kurulunda gündem dışı söz alan Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Gürsel Erol Maden ilçesindeki bir maden sahasının ihalesine ilişkin sorunları dile getirdi.

CHP'li Erol: 'Maden'deki rezervler Türkiye'deki en büyük rezervlerdir'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Maden ilçesindeki Kısabekir bölgesi olarak adlandırılan sahada MTA'nın yaklaşık 1 yıldır yaptığı sondajlarda bulunan altın, bakır, kobalt, kurşun, çinko ve demir madenleri rezervinin Türkiye'deki en büyük rezervler olduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu ve Milletvekili Erol'dan şehit Göl'ün annesine telefon

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Mardin'de el yapımı patlayıcının infilak etmesi nedeniyle şehit olan Elazığlı Coşkun Göl'ün annesi Hüsna Göl'ü arayarak görüntülü görüştü.

CHP'li Erol şehit Fethi Sekin'i andı

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, şehadetinin 5'inci yılında Fethi Sekin'i mezarı başında andı.

Diyarbakır annelerinden Milletvekili Erol'a geçmiş olsun telefonu

Terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan aileler, prostat kanseri teşhisi konulan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'a geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

CHP Elazığ milletvekili Gürsel Erol'a kanser teşhisi kondu

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'a prostat kanseri teşhisi konulduğu bildirildi.

Milletvekili Erol'dan, Elazığ'ın gururu Ahsen'e tebrik telefonu

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Tayland'ta düzenlenen Muaythai Dünya Şampiyonasında dünya 3'üncüsü olan Ahsen Duran'ı telefonla arayarak tebrik etti.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve milletvekili Erol'dan Gülbay'a başsağlığı telefonu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, oğlunun hayatını kaybetmesi nedeni ile önceki dönem İl Başkanı Ethem Gülbay'ı arayarak taziyelerini iletti.

Milletvekili Erol HDP'lilere ateş püskürdü

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, TBMM'de HDP'lilere ateş püskürdü.

Gürsel Erol tezkere oylamasına katılmadı

Irak ve Suriye'ye 2, Lübnan'a 1 yıl asker göndermeyi içeren tezkerelerin süresi, CHP ve HDP'nin 'hayır' oylarına karşı AK parti, MHP ve İYİ Parti'nin 'evet' oylarıyla uzatıldı. TBMM'deki tezkere görüşmelerine CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un katılmadığı öğrenildi.