Hırsızlık Haberleri

Hırsızlık Haberleri

Hırsızlık zanlıları yakalandı

Malatya'da, 5 ayrı hırsızlık olayına karıştıkları belirlenen 2 zanlı yakalandı.

Depremzede esnafı bu kez hırsızlar yıktı

Malatya'da depremzede esnaf için kurulan geçici ticaret merkezinde yaşanan hırsızlık olayı saniye saniye kameralara yansıdı. İş yerindeki hırsızlığın 6 Şubat'ta depremin yaşandığı saat olan 4.17'de gerçekleşmesi ise acı bir tesadüf olarak kayıtlara geçti.

Organize hırsızlık çetesi çökertildi

Malatya'da, organize bir şekilde hırsızlık yaptıkları tespit edilen suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 6 zanlı tutuklandı.

Vali Ersin Yazıcı, Malatya'daki güvenlik olaylarına ilişkin bilgiler verdi

Malatya Valiliği'nde gazeteciler ile Güvenlik Bilgilendirme Toplantısında bir araya gelen Vali Ersin Yazıcı, 6 aylık sürçte kentteki güvenlik olaylarına ilişkin çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Yazıcı, özellikle deprem sonrası artış gösteren hırsızlık olaylarının alınan tedbirler sonucu düştüğünü söyledi.

Gözüne kestirdiği çantaları çalıp kaçtı

Elazığ'da bir kadın, alışveriş yapıyor gibi gittiği çanta dükkanından 3 bin lira değerinde seçtiği iki çantayı çaldı. Kadının, hırsızlık sırasındaki rahat tavırları dikkat çekti.

Jandarma 3 ayrı hırsızlık olayının şüphelilerini yakaladı

Malatya'da 3 evden hırsızlık yapan 2 şüpheli jandarmanın operasyonu sonucunda çaldıkları eşyalar ile birlikte yakalandı.

Polisten enkaz hırsızlarına suçüstü

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde enkaz döküm sahasında hırsızlık yapan 2 zanlı polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Bingöl'de 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı

Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından çalışmada hırsızlık suçundan 10 yıl 7 ay hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.

Bismil'de polis, sanayi hırsızını çaldığı malzemeleri satarken yakaladı

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde küçük sanayi sitesinde hırsızlık yapan şüpheli, çaldığı malzemeleri satmaya çalışırken yakalandı.

Elazığ'da asayiş uygulamaları: Hırsızlığa karışan 6 kişi yakalandı

Elazığ'da polis ekiplerince gerçekleştirilen uygulamalarda hırsızlık olaylarına karışan 6 kişi yakalandı. Uygulamalarda ayrıca uyuşturucu madde ile ruhsatsız silah ele geçirildi.

6 ayrı adreste hırsızlık yapan zanlı yakayı ele verdi

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 6 ayrı adreste inşaat malzemeleri ile çok sayıda elektronik eşya çaldığı tespit edilen zanlı yakalanarak gözaltına alındı.

Bingöl'de hırsızlık ve uyuşturucu suçundan aranan 3 şahıs tutuklandı

Bingöl'de jandarma ekiplerince, hırsızlık ve uyuşturucu suçundan aranan 3 şahıs yakalandı. Şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Malatya'da, kamera ile tespit edilen hırsızlar yakayı ele verdi

Malatya'da okul ile işyerlerinde hırsızlık yaptıkları belirlenen 2 zanlı izlenen kamera görüntüleri sonrasında yakalandı. Zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsız saklandığı elbise dolabında yakayı ele verdi

Malatya'da polis ekipleri bir eve hırsızlık için giren şahsı, elbise dolabında yakalandı. Şahsın verdiği bilgiler ile diğer 2 suç ortağı da yakalanırken çaldıkları malzemelere de el konuldu.

Hırsızın eli kanser hastası yaşlı adamın ekmek teknesine uzandı

Elazığ'da vicdanları sızlatan hırsızlık olayında gırtlak kanseri Saim Yaşar'ın ekmek teknesi olan ayakkabı boya sandığı ve malzemeleri çalındı. Durumdan haberdar olan Rızaiye Gönül Elçileri Derneği üyeleri ise sandık, boya ve fırça alarak evinde ziyaret ettikleri Saim amcaya yeni malzemelerini teslim ederek biriken bakkal borcunu ödedi.

Hasarlı binalara dadanan hırsızlar yakalandı

Malatya'da girdikleri hasarlı binalardan hırsızlık yapan 2 zanlı gözaltına alındı.

Malatya'da hasarlı apartmanı ikinci kez soyan hırsızlar kameraya yakalandı

Malatya'da orta hasarlı binaları mesken tutan hırsızlar çok sayıda hasarlı binanın bulunduğu bir sitede ne bulduysa götürdü. Peş peşe yaşanan hırsızlık olayları anbean kameralara yansıdı.

Hasarlı binadaki hırsızlık anları kameraya yansıdı

Deprem bölgesi Malatya'da çok sayıda hasarlı binanın bulunduğu bir siteye giren hırsızlar elektrik kabloları ile su sayaçlarını çaldı. Kameralara yansıyan olayda hırsızların rahatlığı ise pes dedirtti.

Malatya'da hasarlı binalardaki hırsızlık olaylarına karşı keserli nöbet

Deprem bölgesi Malatya'da orta hasarlı binalara dadanan hırsızlar daire sakinlerini canından bezdirirken evlerinin adeta yağmalandığını belirten vatandaşlar ellerinde keserle binalarda nöbet tutuyor.

Otizmli gencin kimlik bilgileriyle hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı

Malatya'da çapa motoru çalan hırsızlar suçüstü yakalandı. Yakalanan şüphelilerin otizmli bir şahsa ait kimlik bilgileri ile başka bir hırsızlık olayına da karıştıkları ortaya çıkarıldı.

Malatya'da 3 hırsızlık zanlısı yakalandı

Malatya'da 4 ayrı ikamette hırsızlık olaylarına karıştığı belirlenen 3 zanlı yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ'da asayiş uygulaması: 32 şahıs hakkında işlem yapıldı

Elazığ'da polis ekiplerinin sürdürdüğü çalışmalarda, hırsızlık, yaralama, uyuşturucu, aranan olmak üzere 32 şahıs hakkında işlem yapıldı.

Elazığ'da esnaf ve vatandaşlar hırsızlık olaylarına karşı bilgilendirildi

Elazığ'da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, esnaf ve vatandaşlar hırsızlık olaylarına karşı bilgilendirildi.

Oto fareleri polisten kaçamadı

Malatya'da meydana gelen 11 hırsızlık olayının zanlıları izlenen 220 saatlik kamera görüntüleri sonrası yakalandı. Üç zanlı işlemlerinin ardından tutuklandı.

60 suç kaydı olan 11 yaşındaki hırsız esnafın korkulu rüyası haline geldi

Elazığ'da iddiaya göre hırsızlıktan 60 suç kaydı olan 11 yaşındaki çocuk, esnafın korkulu rüyası haline geldi. Küçük hırsızın girdiği iş yerinde

Malatya'da hırsızlık olayına 3 tutuklama

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde hırsızlık olayına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 zanlıdan 3'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Elazığ'da hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da bir ikametten hırsızlık yapan şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklandı.

Elazığ'da hırsızlık yapan 2 şüpheli yakalandı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından yapılan uygulamada, hırsızlık yapan 2 şüpheli yakalandı.

Elazığ'da 30 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Elazığ'da yağma, silahlı tehdit ve hırsızlık suçlarından hakkında kesinleşmiş 30 yıl 5 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

Elazığ'da 3 hırsızlık şüphelisi gözaltına alındı

Elazığ'da hırsızlık yapan ve polis ekipleri tarafından gözaltına alınan 3 şüpheli, adliyeye sevk edildi.