Iletişim Fakültesi Haberleri

Iletişim Fakültesi Haberleri

Elazığ'da 'İletişim Müzesi' ve 'Fotoğraflarda Yaşayan Harput Sergisi' açıldı

Elazığ Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesinde, Doç. Dr. Yunus Namaz tarafından 'İletişim Müzesi', öğretim görevlisi Recep Bağcı ve fotoğraf sanatçısı Feridun Şelale tarafından da 'Fotoğraflarda Yaşayan Harput Fotoğraf Sergisi' açıldı.

Ev hanımlığı yapmaktan sıkıldı, 60 yaşında çift ana dal ile üniversite okuyor

Eşinin tayini çıktığı için Diyarbakır'a yerleşen Mükerrem Çalık, pandemi döneminde hazırlandığı üniversite sınavında şu anda Dicle Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde 60 yaşında çift ana dal yapıyor.

Malatya Basını 100 yaşında

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından '100. Yılında Malatya Basını' başlıklı panel düzenlendi. Panele Malatya'nın duayen gazetecileri ve sektörde yıllardır aktif bir şekilde çalışan gazeteciler konuşmacı olarak katıldı.

İletişim Fakültesi'ndeki 'Sevginin Gücü' filmine yoğun ilgi

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından gerçekleştirilen açık hava sinema etkinliğinin dördüncüsü ile devam edildi.

Çocuklar için açık hava sinema etkinliği

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından çocuklara yönelik açık hava sinema etkinliği gerçekleştirildi.

Sosyal sorumluluk projelerine katılan üniversite öğrencilerine teşekkür belgesi verildi

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen sosyal sorumluluk projelerinde görev alan ve projeleri başarıyla tamamlayan öğrencilere ve akademik danışman hocaları teşekkür belgesi verildi.

60 yaşındaki emekli öğretmen gazetecilik hayali için sıralara döndü

Malatya'da yaşayan 60 yaşındaki emekli öğretmen Abdullah Çakır gazetecilik hayali için üniversitede sıralara döndü. İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünü kazanan Çakır en büyük hayalini gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu söyledi.

Dr. Çakar ve öğrencilerinden bir başarı hikayesi!

Ülke genelinde 209 üniversitenin içerisinde 71 iletişim fakültesinden biri olan Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi toplumu bilinçlendirici sosyal sorumluluk projeleriyle ülke gündeminde ses getirerek gerek şehrin tanıtımında, gerekse üniversitenin tanıtımında adından sıkça söz ettirerek takdir toplamaya devam ediyor.

Üniversiteli öğrencilerden 'Hayat Kurtaran' proje

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde, köyde yaşayan vatandaşlara başta Heimlich manevrası olmak üzere ilkyardım bilgileri verildi.

Dijital medyanın yanlış kullanımı otizm vakalarını arttırıyor

Malatya İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Eylem Şentürk Kara, bir programda, son dönemlerde artan otizm vakalarında yanlış dijital medya kullanımın önemli bir yeri bulunduğuna dikkat çekip, yetişkinlerin çocuklara ve gençlere olumlu manada örnek olmaları gerektiğini dile getirdi. Kara, yapılan araştırmaların sonucunda internet ortamında sürekli paylaşım yapan kişilerin gerçek hayatta çok da mutlu olmadıklarının ortaya çıktığını vurguladı.

Türkiye'de ilk defa iletişim fakültesinde işaret dili eğitimi verildi

Elazığ Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Türkiye'de ilk defa iletişim fakültesinde işaret dili eğitimi verildi.

İnternet ve teknolojinin olumsuz etkilerine dikkat

Malatya İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Başkanı Doç. Dr. Eylem Şentürk Kara, lise öğrencilerine verdiği seminerde yaşanan teknolojik gelişmelerin etkisiyle internetin geleneksel medyanın önüne geçmeye başladığının altını çizerek, Özellikle çocuklar ve gençler yetişkinlerden daha fazla bir şekilde bu olumsuz etkilere açık hale gelmiştir' dedi.

Geleceğin gazetecilerine uygulamalı eğitim

Malatya İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Uygulama Birimi İnühaber Merkezi'nde çalışan öğrencilere yönelik uygulamalı atölye eğitimleri düzenlendi.

62 yaşında 9'uncu üniversitesini okuyor

Elazığ'da 62 yaşındaki Abdullah Yalınkılıç, 40 yaşında tekrar başladığı okuma hevesiyle 22 yılda 7 üniversite bitirdi. Halen Anadolu Üniversitesi sosyoloji 2. sınıf öğrencisi olan Yalınkılıç, son yapılan Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında (YKS) aldığı puanla Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümünü kazandı.

İnönü Üniversitesi'nin 'Medya Analiz Raporu' yayımlandı

Nisan, Mayıs ve Haziran aylarını içeren Malatya İnönü Üniversitesi 2022 Yılı Medya Analiz Raporu yayımlandı. Rapora göre, İnönü Üniversitesi 2022 yılı Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında 18 bin 959 haberle yerel ve ulusal medyada yer aldı. Rapora göre, söz konusu dönemde medyada yayımlanan haberlerden 4 bin 630 habere İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Uygulama Birimi İnühaber Merkezi kaynaklık etti.

İletişimcilere moral ve motivasyon aşılandı

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, Malatya'nın Darende ilçesine gezi düzenlendi. İletişim öğrencilerine, moral ve motivasyon aşılamayı amaçlayan gezide öğrenciler Darende ilçesini beğendi.

FÜ fotoğraf yarışmasının sonuçları açıklandı

Fırat Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü ve İletişim Fakültesi tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Fırat Üniversitesi Kampüs Hayatı' konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Dereceye giren iletişimcilere plaket

Malatya İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesinde dereceye girerek mezun olan öğrencilere plaket ve hediye verildi.

İletişimcilere teşekkür belgesi

Malatya İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Uygulama Birimi İNÜHABER Merkezi ile Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Uygulama Birimi Radyo Kampüs'te çalışıp mezun olan öğrencilere teşekkür belgesi takdim edildi.

14. Uluslararası Kısa Film Festivali başladı

Malatya İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen 14. Uluslararası Kısa Film Festivali başladı.

Aycan:'Başarısız insan yoktur, kaynaklarını kullanamayan insan vardır'

Malatya İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ersin Aycan seminerde yaptığı konuşmada,'Başarısız insan yoktur. Kaynaklarını kullanamayan insan vardır' dedi.

Pandemide radyo dinleme oranları arttı

Malatya İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Üyesi ve Radyo Kampüs Genel Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Bahar Öztürk bir programda, 'Pandemide radyo dinleme oranları arttı' dedi.

İnönü Üniversitesi ile Jandarma arasında ortak proje

Malatya İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ercan Altın, Malatya İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesini ziyaret ederek ortak projeler için görüşme yaptı.

Şehit annesi, oğlunun mezarına fidan dikileceğini öğrenince gözyaşlarına hakim olamadı

Elazığ'da Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, Kırklareli'nde 1981 yılında askeri tatbikat sırasında F-5 A tipi savaş uçağının düşmesi sonucu şehit olan er Habip Erçel'in annesini ziyaret ederek mezarına fidan dikeceklerini söyledi. Oğlunun unutulmadığını gören anne Fatma Erçel, gözyaşlarına hakim olamadı.

Geleceğin gazetecilerine eğitim semineri

Malatya İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Uygulama Birimi İNÜHABER Merkezi'nde görev alan öğrencilere yönelik olarak beş gün süren eğitim seminerleri düzenlendi.

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi dikkat çekmeye devam ediyor

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. 

Elazığ'da 'Polis Görevde, Halk Güvende' etkinliği

Elazığ'da Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında kontrol noktasında görevlerinin başında olan polisler ile bir araya gelerek tatlı ve çiçek ikramında bulundu.

FÜ İletişim Fakültesinden bir sosyal sorumluluk projesi daha

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğrencileri 'Engelli Bireylerin Farkındalığı ve İlk Yardımın Önemini' içeren bir sosyal sorumluluk projesi daha gerçekleştirdi.

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesinden 'Baharlar Bizimle Gelir' projesi

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri 'Baharlar Bizimle Gelir' adlı sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi.

İnönü Üniversitesi iletişim fakültesi belediye başkan yardımcılarını ağırladı

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yatkın, karşılıklı istişareler bulunmak ve yeni projeler üzerine fikir alış verişi yapmak üzere gelen Yeşilyurt Belediye Başkan yardımcılarını ağırladı.