Iyi Parti Haberleri

Iyi Parti Haberleri

İYİ Parti Diyarbakır'a il başkanı atadı

İYİ Parti, Diyarbakır İl Başkanlığına Abdullah Erenkara'yı atadı.

İYİ Parti'de deprem: Diyarbakır'da 12 bin 750 üye istifa etti

İYİ Parti Diyarbakır İl Başkanı, ilçe başkanları ve 12 bin 750 üye İYİ Parti'den istifa ettiğini açıkladı.

Malatya'da İYİ Parti'de toplu istifa

İYİ Parti Malatya il ve ilçe teşkilatlarından 300 kişi, istifa ettiklerini açıkladı.

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı ve yönetimi istifa etti

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, Merkez İlçe Başkanı Aygün Akgül ve yönetim kurulu üyeleri partideki görevlerinden istifa etti.

Erbakan: 'İYİ Parti, CHP ve HDP LGBT akımlarına destek oluyor, 7'li masanın karşısında durmamız lazım'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 'Cumhurbaşkanımızın da zaman zaman ifade ettiği gibi Cumhuriyet Halk Partisi LGBT'cidir. İYİ Parti, CHP ve HDP; LGBT akımlarına destek oluyor, 7'li masanın karşısında durmamız lazım.' dedi.

Eski İYİ Parti GİK üyesi Erdoğan'dan Akşener'e sert tepki

Bir dönem İYİ Parti'de siyaset yapan Reşat Erdoğan, İYİ Parti'de ülkücü ve milliyetçi isimlerin milletvekilliği listelerinden tasfiye edildiğini belirterek, 'FETÖ ile bağlantılı bazı isimler nasıl kendilerine yer bulabiliyorlar buna bakmak lazım' dedi.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Açıkkapı: ''Maalesef birçok terör örgütünün Millet İttifakı'na destek verdiklerini görüyoruz, bu acı bir şeydir''

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Ejder Açıkkapı, birçok terör örgütünün Millet İttifakı'na destek verdiğini gördüklerini söyleyerek, ''Kandil destekli PKK terör örgütünün desteklediği, uzantısı HDP'nin dışarıdan bugüne kadar gizli saklı yürüttüğü ortaklığı, artık görüşme talepleri ile gündeme getirmeleri, sadece CHP ile değil görüşmelerinin Millet İttifakı ile olacağını ifade etmeleri manidardır. İYİ Parti'nin ve muhafazakar olduklarını iddia eden ortakların sessizliği de manidardır'' dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Diyarbakır'da açıklamalarda bulundu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Diyarbakır'da enkaz çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde incelemelerde bulunarak, depremde hayatını kaybedenlerin yakınlarını ziyaret etti.

Malatya'da Meral Akşener'e şok

Deprem bölgesine gelerek incelemelerde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ziyareti sırasında halen enkaz altında yakınlarının olduğunu söyleyen depremzedeler 'Burası siyaset yeri' değil diyerek tepki gösterdi.

İYİ Parti Tunceli İl Başkanı Ersoy görevinden istifa etti

İYİ Parti Tunceli İl Başkanı Ahmet Şadan Ersoy, görevinden istifa etti.

HDP mağduru ailelerden Diyarbakır'a gelen Meral Akşener'e tepki

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığını ileri süren Diyarbakır annelerinin evlat nöbeti kararlılıkla devam ediyor. Aileler, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Diyarbakır ziyaretinde kendilerini ziyaret etmemelerine tepki göstererek Kandil'den talimat aldığı değerlendirmesinde bulundu.

Akşener, Diyarbakır'da partisinin 2. olağan kongresine katıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Diyarbakır'da partisinin 2. olağan kongresine katıldı. İl Başkanı Vecdin Ensarioğlu, tek liste ile güven tazeledi.

Demir, güven tazeledi

İYİ Parti Diyarbakır'ın Çüngüş ilçe başkanlığı 2. olağan kongresi yapıldı. Kongreye tek liste halinde giren Hasan Demir, kullanılan 140 oyun tamamını alarak güven tazeledi.

Akşener'e şikayette bulunan çiftçinin 5 yıldır kaçak elektrik kullandığı ve 4,2 milyon borcu çıktı olduğu tespit edildi

Dicle Elektrik, Şanlıurfa'da İYİ Parti lideri Meral Akşener'e elektrik faturasından şikayet eden Abdulhadi Karakeçili'nin 2017 yılından beri parasal karşılığı 4,2 milyon lira olan kaçak elektrik kullandığını bildirdi.

Elazığ'da İYİ Parti ilçe binasından hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde İYİ Parti İlçe Başkanlığı binasına girerek hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı.

Elazığ'da İYİ Parti İlçe Binası'ndan hırsızlık yapan şüpheli yakalandı

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde İYİ Parti İlçe Binası'na girerek hırsızlık yapan şüpheli polis ekiplerinin çalışması sonrası yakalandı.

Elazığ'da İYİ Parti ilçe binasında hırsızlık

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde İYİ Parti ilçe binasına giren hırsız, bilgisayarı çaldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, 'O 6'lı masanın altında üstünde tartışması olan terör partisi var. Oraya da kontenjan veriyorlar niye çünkü yarın öbür gün oy alacaklar'

İstanbul'da 45 bin kişiyi işe aldıklarını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, 'Bu rakamları Çalışma Bakanlığından aldım. Nasıl aldılar peki, durmadan bağırıyorlar ya ehliyet, liyakat diye öyle mi aldılar yok. Bunu da bir güzel itiraf ediyorlar. Yüzde 35 CHP'den kontenjan, mahalle temsilcilerinden başlıyorlar vermeye. İYİ Parti'ye yüzde 15 bir de adını söyleyemedikleri ortakları var utanıyorlar. Allah kimseye utanacak iş yaptırmasın. Utanıyorsanız yapmayın ortaklık kardeşim. O 6'lı masanın altında üstünde tartışması olan terör partisi var ya oraya da kontenjan veriyorlar niye çünkü yarın öbür gün oy alacaklar. Bu şekilde 45 bin kişiyi işe aldılar' dedi.

Evlat nöbetindeki ailelerden İnce ve Akşener'e ziyaret tepkisi

Çocukları bölücü terör örgütü PKK mensupları tarafından kaçırılarak dağa götürülen ailelerin HDP Diyarbakır İl binası önündeki evlat nöbeti bin 8'inci gününde devam ediyor. Aileler, hafta sonu birtakım programlar yapmak üzere kente gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve bugün taziye ziyaretine gelen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e, kendilerine uğramamaları sebebiyle tepki gösterdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Diyarbakır'da

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, taziye ziyareti için Diyarbakır'a geldi.

Başkan Sadıkoğlu: 'İstişare kültürünü önemsiyoruz'

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz'a iadeyi ziyarette bulunan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 'Üyelerimizin ve ilimizin problemlerini siyasi partilerle paylaşarak istişare etme kültürünü önemsiyoruz' dedi.

Başkan Sadıkoğlu: 'İstişare kültürünü önemsiyoruz'

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz'ı makamında ağırlayan MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 'Tüm siyasi partilerle istişare halindeyiz, istişare kültürünü önemsiyoruz' dedi.

İyi Parti Malatya İl Başkanı Yılmaz oldu

İyi Parti Malatya İl Başkanlığına Hakan Yılmaz getirildi.

İYİ Parti Malatya İl Başkanı istifa etti

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş görevinden istifa etti. Sarıbaş'ın İYİ Parti Genel Merkezi'nde görev yapacağı öğrenildi.

Vekil Demirbağ: Millet ittifakını özel ahlak eğitiminden geçirmek lazım

Vatan hainlerinin oyununa gelinmemesi gerektiğini dile getiren AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kılıçdaroğlu, kalkıyor bir el hareketi yapıyor. Arkasından İYİ Parti Milletvekili, bize tazminat meselesinden el hareketi yapıyor. Öbür taraftan Lütfü Türkan Bingöl'de bir şehit kardeşimize ağza alınmayacak küfürlerde bulunuyor. Bunu savunmak için Meral Akşener Meclis çatısında bayan parti lideri olarak 'yavşaklar' diyor. Millet ittifakını 6 ay veya 12 ay boyunca özel ahlak eğitiminden geçirmek lazım dedi.

İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'a bir tepki de evlat nöbetindeki şehit annesinden

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat 800 gündür evlat nöbeti tutan ve aynı zamanda oğlu terör örgütü PKK tarafından şehit edilen anne Necibe Çiftçi, Bingöl'de şehit yakınına küfürler savuran İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'a tepki göstererek, 'Küfür hepimize şehit ailelerine ve yakınlarına yapılmıştır. O bizi temsil etmiyor ve mecliste görmek istemiyoruz' dedi.

Diyarbakır'da şehit aileleri derneğinden Akşener ve Türkkan hakkında suç duyurusu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Milletvekili Lütfü Türkkan hakkında suç duyurusunda bulunan Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Reşit Can, 'Kendileri bugün Türkiye toprakları üzerinde rahat gezip vekillik yapabiliyorlarsa şehidimin verdiği bedelin hatırına gezebiliyordur' dedi.

Bingöl'de Türkkan hakkında 1 kuruşluk dava açılması için suç duyurusunda bulunuldu

İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ın küfrüne maruz kalan Tahir Gümren ve Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları Derneği (BİŞHAK), Türkkan hakkında savcılığa 1 kuruşluk dava açılması için suç duyurusunda bulundu.

Tunceli'de şehit yakınları ve gaziler Türkkan'ı istifaya davet etti

Tunceli'de şehit ve gazi yakınları, İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın Bingöl'de şehit yakınına sarf ettiği sözleri kınayarak kendisini istifaya davet etti.

Şehit aileleri ve gazilerden İYİ Partili Türkkan'a tepki

Elazığ'da gaziler ve şehit aileleri, Bingöl'de şehidin ağabeyine küfreden İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'a tepki gösterdi.