Karla Mücadele Haberleri

Karla Mücadele Haberleri

Karlıova Belediyesinden karla mücadele mesaisi

Son birkaç gündür etkili olan kar yağışının ardından Karlıova ilçesinde belediye ekipleri, kar temizleme çalışmasına başladı.

Karlıova'da yüksek rakımlı tepelerde karla mücadele

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde etkisini sürdüren kar nedeniyle çalışmalar devam ederken, kar kalınlığının iş makinesinin boyunu aştığı cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Tunceli'de karla mücadele çalışmaları sürüyor

Tunceli'de dün etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarını ulaşıma açma çalışmaları sürüyor.

Bingöl'ün Yayladere ilçesi kırsalında kardan kapanan köy yolları açılmaya çalışılıyor

Bingöl'ün Yayladere ilçesine bağlı 1720 rakıma sahip Çalıkağa köyü yolunda Özel İdare ekiplerinin karla mücadelesi devam ediyor.

Karakoçan ilçesinde karla mücadele çalışması sürüyor

Elazığ'da etkili olan kar yağışının ardından Karakoçan Belediyesi tarafından karla mücadele çalışmaları sürüyor. Karakoçan'ın yoğunluk yaşanan cadde ve mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde ulaşımın aksamaması için her türlü önlem alındı.

Elazığ Belediyesi'nin karla mücadele çalışmaları sürüyor

Elazığ'da etkili olan kar yağışının ardından Elazığ Belediyesi'nin karla mücadele çalışmaları sürüyor. Elazığ'ın bütün mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde ulaşıma kapalı herhangi bir yol, cadde ve bulvarın bulunmadığı bildirildi.

Doğanşehir'de karla mücadele çalışmaları devam ediyor

Malatya'yı etkisi altına alan kar yağışı ile birlikte Doğanşehir ilçesi de beyaza büründü. Doğanşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, tüm mahalle ve caddelerde kar küreme, tuzlama ve kaldırım açma çalışmalarına gece gündüz devam ediyor.

Bingöl'de belediye ekiplerinin karla mücadele mesaisi başladı

Bingöl Belediyesi, etkili olan kar yağışının ardından karla mücadele çalışmalarına başladı.

Battalgazi Belediyesi'nin karla mücadele çalışması başladı

Malatya'da başlayan kar yağışının ardından teyakkuzda bulunan Battalgazi Belediyesi kar ve buzla mücadele ekipleri, ilçe merkezi ve mahallelerde kar küreme, tuzlama ve temizleme çalışmalarına başladı.

Karlıova'da kar yağdı, belediyenin karla mücadelesi de başladı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde etkili olan kar yağışının ardından belediye ekipleri, ana cadde ve sokaklarda kar temizliğine başladı.

Tunceli kara teslim

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde sağanak yerini kar yağışına bıraktı. Ekipler, karla mücadele çalışmalarına başladı.

Bingöl'de karayollarında karla mücadele çalışmaları

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kar yağışı etkisini sürdürürken, Bingöl, Elazığ ve Erzurum karayollarında karla mücadele çalışmaları devam ediyor.

Elazığ'da karla mücadele çalışmaları sürüyor

Elazığ'ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sonrasında İl Özel İdare ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

Tunceli'de karla mücadele çalışmaları sürüyor

Tunceli'de dün etkili olan kar yağışının ardından ekipler karla mücadele çalışmalarına devam ediyor.

Tunceli'de kar yağışı etkili oluyor

Tunceli'de mart ayının son haftasında bastıran yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Yağış nedeniyle Pülümür-Erzincan kara yolunda bazı araçlar yolda kalırken, kara yolları ekipleri karla mücadelede aralıksız çalışma yürütüyor.

Tunceli'de karla mücadele sürüyor

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde etkili olan kar yağışı sonrasında karayolları ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Karlıova'da karla mücadele çalışması sona erdi

Yaklaşık bir aydır günde ortalama 100 kamyon karın taşındığı Karlıova ilçesinde, karla mücadele çalışmaları sona erdi.

Tunceli'de karla mücadele çalışması sürüyor

Tunceli'de yoğun kar yağışının ardından başlatılan karla mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediliyor.

Pütürge'de 7/24 kar nöbeti

Malatya'nın Pütürge İlçesi'nde de etkili olan kar yağışı nedeniyle karla mücadele ekipleri, 24 saat boyunca çalışma yürütüyor.

Diyarbakır geneli ekiplerin karla mücadele çalışmaları devam ediyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde etkili olan kar yağışıyla birlikte buzlanmaya karşı kaldırım, bulvar ve caddelerde kar temizleme çalışmaları yapıyor.

Kayapınar Belediyesi karla mücadele başlattı

Diyarbakır'ın Kayapınar Belediyesi sabah saatlerinde etkili olan kar yağışının ardından vatandaşların olumsuz yönde etkilenmemesi amacıyla şehir merkezi ve kırsal mahallelerde 40 iş makinası ve 193 personelle karla mücadele çalışmasını başlattı.

Yenişehir'de karla mücadele başlatıldı

Diyarbakır genelinde etkili olan kar yağışıyla birlikte Yenişehir Belediyesi ilçede buzlanmaya karşı bulvar, cadde ve sokaklarda kar küreme ve tuzlama işlemleri başlattı.

Başkan Zelyurt'tan gönül belediyeciliği vurgusu

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde yoğun bir kar yağışı sonrası, ilçe genelinde karla mücadelede yol açma, tuzlama çalışmalarını fedakarca gerçekleştiren personellerle bir araya gelen Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, gönül belediyeciliği vurgusu yaptı.

Tunceli'de karla mücadele çalışmaları sürüyor

Tunceli'de kar yağışının durmasıyla birlikte karla mücadele çalışmalarına hız verildi.

Battalgazi'de karla mücadele ekipleri iş başında

Malatya'da Çarşamba akşamı başlayan kar yağışının ardından teyakkuzda bulunan Battalgazi Belediyesi kar ve buzla mücadele ekipleri, ilçe merkezi ve mahallelerde titizlikle yürüttüğü küreme, tuzlama ve temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Başkan Çınar, karla mücadeleyi yakından takip etti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya'yı etkisi altına alan kar yağışının toplumun günlük yaşantılarına yönelik olumsuz etkilerini en aza indirmek ve yollarda trafik akışının sağlanabilmesi için yürütülen çalışmaları yerinde inceldi. Çınar, 444 8 910 No'lu Çağrı merkezini ziyaret ederek gelen taleplere cevap verdi.

Bingöl Belediyesinin karla mücadelesi sürüyor

Bingöl'de geceden beri etkisini sürdüren kar kalınlığı 40 santimi aşarken, belediye ekipleri de vatandaşların mağduriyet yaşamaması için çalışmalarına devam ediyor.

Elazığ Özel İdare ekipleri karla mücadeleye hazır: 116 personel karla mücadele için hazır bekliyor

Elazığ İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri, kar yağışından dolayı kapanan yolların açılması için 116 personel ve 91 araç ile hazır bekliyor.

Elazığ'da kalp hastası köylü, ekiplerin yarım saatlik çalışmasıyla hastaneye kaldırıldı

Elazığ'da kardan yolu kapanan köydeki kalp hastası, karla mücadele ekiplerinin yarım saatlik çalışması sonucu hastaneye kaldırıldı.

Malatya'da 2 bin 500 personel, 300 araçla karla mücadele

Malatya'da beklenen kar gelip aralıklarla devam ederken, Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2 bin 500 personel 300 araçla karla mücadeleyi sürdürüyor. Araçlarında kar lastiği ve zincir olmayan sürücülere trafiğe çıkmaması önerisi yapıldı.