Karne Haberleri

Karne Haberleri

Elazığspor taraftarlarıyla coşuyor

Elazığspor, başarılı iç saha karnesiyle göz kamaştırıyor.

Bingöl'de jandarmadan öğrencilere karne hediyesi

Bingöl'de İl Jandarma Komutanlığı personeli, Büyükbaş İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilere tatil hediyesi verdi.

Sur'da karne heyecanı

Diyarbakır'ın Sur Kaymakamı ve Belediye Başkanı Asım Solak, Hamuryazan İlköğretim Okulu ile Sur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Karnelerini alan anaokulu öğrencileri, harçlıklarını hasta çocuklara bağışladı

Elazığ'da karne alan anaokulu öğrencileri, kendilerine verilen harçlıkları hasta çocuklara bağışladılar.

Diyarbakır'da 483 bin 360 öğrenci karne sevinci yaşadı

Diyarbakır'da, 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci döneminin tamamlanmasıyla 483 bin 360 öğrenci karne sevinci yaşadı.

Elazığ'da 133 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı

2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona ermesiyle Elazığ'da 133 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Deprem bölgesi Malatya'da karne heyecanı

Asrın felaketinin yıktığı iller arasında yer alan Malatya'da deprem psikolojisi altında zorlu bir eğitim süreci geçiren 148 bin 771 öğrenci karne alarak yarı yıl tatiline girdi.

Özel öğrencilerin ilk karne heyecanı

Bingöl Özel Eğitim Uygulama Okulunda birinci kademedeki 6 özel öğrenci, aileleriyle birlikte ilk defa karne heyecanı yaşadı.

Yetim çocuklar karne şenliğinde buluştu

Eğitim ve öğretim sezonunun sonuna gelen yetim çocuklar, Yetim Vakfının düzenlediği karne şenliğinde gönüllerince eğlendi. Şenliğe katılan çocuklar, ebru yapımından uçurtma uçurmaya kadar birçok aktiviteyle son bir yılın stresini attı.

Kayapınar'da miniklerin karne heyecanı

Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Belediyesine bağlı Zarokistan Kreş ve Gündüz Bakımevinin 2022-2023 eğitim ve öğretim sezonunun sona ermesi nedeniyle mezuniyet töreni düzenlendi. Mezuniyet belgelerini belediye başkan yardımcılarından alan 66 mezun minik öğrenci keplerini atıp mezuniyet heyecanını yaşadı.

Yenişehir'de öğrencilerin karne sevinci

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Başkanı Murat Beşikci, Yenişehir ilkokulunda öğrenciler ile bir araya gelip karne heyecanlarına ortak oldu.

Doğanşehir'de karne sevinci

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde konteyner kentlerde oluşturulan merkezlerde eğitimlerini tamamlayan öğrenciler karnelerini aldı.

Yandal kliniğinde tedavi gören çocuklar karne heyecanı yaşadı

Rahatsızlıklarından dolayı Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi Yandal Kliniğinin servisinde tedavi gören öğrenciler, karnelerini almanın mutluluğunu yaşadı.

Bingöl'de 60 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı

Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl'de de öğrenciler karnelerini aldı. Kent genelinde toplam 60 bin 614 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Deprem bölgesi Malatya'da karne heyecanı

Asrın felaketinin derin yaralar açtığı Malatya'da 2022-2023 eğitim-öğretim yılı karne dağıtımı ile son buldu.

Elazığ'da 137 bin öğrenci karne aldı

Elazığ'da 134 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Dicle'de Kur'an-ı Kerim kursu öğrencileri karnelerini aldı

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde 4 kursta Kur'an-ı Kerim eğitimi alan 4 – 6 yaş grubundaki 48 öğrenci ve 4 ortaokul öğrencisi olmak üzere toplamda 52 öğrenci mezun oldu.

Yeşilyurt'ta çocuklara karne hediyesi

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın öğrencilere yarıyıl tatil hediyesi olan 'Yetenek Sirkiniz Cambaz Mithat' Sirk Gösterisi büyük bir heyecana sahne oldu. Üç ayrı seans halinde sahnelenen gösterilere yoğun ilgi gösteren çocuklar gönüllerince eğlenip keyifli anlar yaşadılar.

Psikolog kardeşlerden karne alan öğrencilerin velilerine tatil uyarısı

Malatyalı psikolog kardeşler Betül Cömertoğlu Kavas ile Hale Nur Cömertoğlu Şakalar, yaşları ne olursa olsun her zaman değerli olanın çocuklar olduğunu belirterek, ailelere 'ders çalış' baskısının mesafeyle birlikte çatışmaya neden olabileceği uyarısında bulundu.

Uzmanı uyardı: 'Çocuklarınızı kimseyle kıyaslamayın'

Öğrencilerin karnelerini alıp ara tatile girmesiyle birlikte okul danışmalarından da uyarılar geldi. Okul Psikolojik Danışmanı Berna Böçkün, Karnelerimizi aldık, karnelerimizde bazı düşük notlar olabilir. Bu düşük notlar doğrultusunda çocuğumuzu hiç kimseyle kıyaslamamamız gerekir. Çünkü çocuk biriyle kıyaslandığı zaman gerek kardeşiyle, sınıf arkadaşıyla, komşusuyla kıyaslandığı zaman bir özgüven kaybı yaşar. Bu özgüven kaybı da ikinci dönem ders notlarına etki eder dedi.

Öğrenciler karne heyecanını belediye başkanıyla yaşadı

Diyarbakır'ın Yenişehir Kaymakamı ve Yenişehir Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Üçköylüoğlu ile birlikte 2022-2023 eğitim-öğretim yılının yarıyıl tatiline girmesi nedeniyle Yenişehir ilçesindeki okulları ziyaret ederek, karne sevinci yaşayan öğrencilerin sevincine ortak oldu.

Jandarmadan öğrencilere karne hediyesi

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı personeli, ara tatiline giren öğrencilere karne hediyesi olarak kışlık giyim desteğinde bulundu.

Başkan Güder, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı yarıyıl tatili dolayısıyla Gaziosmanpaşa İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, öğrencilerin karne sevinçlerine ortak olarak tatilde okumaları için kitap hediye etti.

11. sınıf öğrencisinin karnesinde Elazığspor detayı

Fanatik Elazığspor taraftarı olan bir öğrencinin 2022-2023 eğitim-öğretim döneminin ilk yarısında aldığı karnede yazan not tebessüm ettirdi.

Öğrencilere 'konserli' karne sürprizi

Bingöl Gençlik Merkezindeki gönüllüler, karne günü nedeniyle merkez Aşağı Yenibaşlar İlkokulunu ziyaret ederek karne alan öğrencilere hem hediyeler verdi hem de beraberlerinde gelen ses sanatçısı eşliğinde öğrencilerle halay çekerek eğlendi.

Başkan Çınar, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi Şehit Koray Seçkin İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, öğrencilere yarıyıl tatili hediyesi olarak 25 Ocak günü yapılacak olan Yetenek Sirkiniz-Cambaz Mithat isimli gösteriye bütün çocukları davet etti.

Karlıova'da 'Karsız' karne heyecanı

Uzun süredir beklenen karın yağmadığı Bingöl'ün Karlıova ilçesinde öğrenciler, yıllardan beri ilk defa kar olmadan ara tatilde karne almaya gitti.

Elazığ'da 129 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı

Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da da öğrenciler 2022-2023 eğitim-öğretim yılının ilk dönemini tamamlayarak karnelerini aldı. Bu çerçevede 129 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Velilere karne uyarısı

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk ve Ergen Psikiyatri Polikliniği Uzman Doç. Dr. Tuğba Çobanoğlu, karne dolayısıyla velileri uyarıp, 'Çocuğun karnesinde zayıf not varsa çok fazla çocukların üzerine gitmeden, büyük tepkiler vermeden konuşmak gerekiyor' dedi.

Malatya'da komutanlar karne dağıttı

Malatya İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ercan Altın, Battalgazi ilçesinde öğrencilere karne dağıttı.