Kemal Kılıçdaroğlu Haberleri

Kemal Kılıçdaroğlu Haberleri

Başkan İlgezdi'den Mehmet Kızıldaş'a destek ziyareti

İstanbul'un Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, memleketi olan Malatya'nın Arguvan ilçesinde Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Kızıldaş'a destek ziyaretinde bulundu. İlgezdi, Mehmet Kızıldaş ile birlikte Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekledikleri için cezalandırıldıklarını söyledi.

CHP'li Nazımiye Belediye Başkanı Kırmızıçiçek, topa tuttuğu partisinden istifa etti

Tunceli'nin Nazımiye İlçe Belediye Başkanı Cafer Kırmızıçiçek, yaptığı zehir zemberek açıklamayla partisinden istifa etti. Kırmızıçiçek, CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da doğduğu ilçe olan Nazımiye'de üç dönemdir belediye başkanlığı yapıyordu.

AK Parti İl Başkanı Aydın'dan HDP'ye sert eleştiri

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen HDP'ye sert sözlerle yüklenerek, 'Kılıçdaroğlu kazansaydı, Ümit Özdağ İçişleri Bakanı olacaktı. HDP bunun için uğraştı' dedi.

Şehit annesi Aydemir: ''Selahattin Demirtaş inşallah içeriden çıkmasın''

Mardin'in Derik ilçesinde 8 yıl önce şehit olan Elazığlı Jandarma Uzman Çavuş Sezer Aydemir'in annesi Aynur Aydemir, Millet İttifakı'nın seçim vaatlerinden biri olan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılmasına tepki gösterirken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da sitem etti.

6-8 Ekim olayı mağduru Mehmet Gökgüz: 'Kılıçdaroğlu sadece Kürtleri kandırıp oy alma peşindeydi'

13. Cumhurbaşkanlığı seçiminden önce CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Kavala ve Demirtaş'ı serbest bırakacağız' cümlesini kendine siyasi malzeme edindiğini belirten 6-8 Ekim olayı mağdurlarından Mehmet Gökgüz, 'Kılıçdaroğlu'nun gayesi hiçbir zaman Kürtler olmamış ve olmaz da' dedi.

Malatya'da Zafer Partisi'nde toplu istifa

Zafer Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Önder Çekmegil ile Yönetim Kurulu üyeleri, Genel Başkanları Ümit Özdağ'ın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkladıktan sonra duruma tepki gösterip topluca istifa etti.

Av. Dinç, sokak sokak gezerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek topluyor

Arabulucu avukat Aziz Dinç, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, vatandaşların Recep Tayyip Erdoğan'a neden oy vermesi, Kemal Kılıçdaroğlu'na neden oy vermemesi gerektiği konusunda broşür hazırlattı. Av. Dinç, kentte sokak sokak gezip hazırladığı broşürleri vatandaşlara dağıtarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek topluyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'da halkla buluştu

Malatya'da vatandaşlarla buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun şuana kadar 15 seçim kaybettiğini belirterek, 'Şimdi yeni bir mağlubiyete hazırlanıyor' dedi.

Kılıçdaroğlu'nun halası son yolculuğuna uğurlandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun vefat eden halası Kıymet Karabulut, Tunceli'de düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Kılıçdaroğlu'nun acı günü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun halası Kıymet Karabulut hayatını kaybetti.

Kılıçdaroğlu, Elazığ'a Bakanlık sözünü canlı yayında yineledi

Cumhurbaşkanı Adayı Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ’a bakanlık sözünü bir kez daha tekrarladı.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: 'CHP zihniyeti Kürtlerle ilgili bu topraklardaki bütün kötülüklerin anası ve bir numaralı sanığıdır'

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun son videosunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Kürt düşmanlığı yapmakla suçlamasına tepki göstererek, CHP zihniyeti, Kürtlerle ilgili bu topraklardaki bütün kötülüklerin anası ve bir numaralı sanığıdır dedi.

İş adamı Dengiz, fahiş fiyat artışı yapanlara sert tepki gösterdi

İş adamı Hüseyin Dengiz, depremle birlikte fiyat artışı yapanlara ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seccadeye basmasına sert tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu'ndan 'Cumhur İttifakı' gafı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Malatya ziyareti sırasında yaptığı konuşmada Millet İttifakı yerine Cumhur İttifakı liderleri olduklarını söylerken, Kılıçdaroğlu'nu Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu düzeltti.

Kılıçdaroğlu'na çadır kent ziyaretinde zor soru: 'HDP'ye de bakanlık verecek misiniz?'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Millet İttifakının parti genel başkanları Malatya'da iftar programına katıldı. İftar öncesi çadır kent ziyaretinde bulunan altılı masaya üyelerine ise bir vatandaş tepki göstererek, 'Başkanım HDP'ye de bakanlık verecek misiniz?' diye tepki gösterdi.

Millet İttifakı'na Malatya'da tepki: 'Teröristlerle işbirliği yapan burada gezemez'

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, Malatya'da bir grubun tepkisiyle karşılaştı. Kılıçdaroğlu ve İttifak liderlerine tepki gösteren bir vatandaş 'Teröristlerle işbirliği yapan burada gezemez' dedi.

Malatya TSO ile Ankara Büyükşehir Belediyesi arasında iş birliği protokolü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya gelen Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, başta Ankara olmak üzere 11 Büyükşehir Belediyesi'nin kayısı alımı, kayısı üreticisi ve kayısı ticareti yapan esnafın desteklenmesini içeren iş birliği protokolünü imzaladı.

Kılıçdaroğlu'ndan 14 Mayıs yorumu: 'Hayırlı uğurlu olsun'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim tarihinin resmileşmesinin ardından Malatya'da yaptığı açıklamada, Türkiye'nin seçime, değişime ihtiyacı var. Hayırlı uğurlu olsun' dedi.

Kılıçdaroğlu Malatya'da iş dünyasıyla bir araya geldi

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Malatya'da iş dünyasıyla bir araya geldi. Kılıçdaoğlu burada yaptığı açıklamada fabrikaların çalışması gerektiğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Diyarbakır'da deprem bölgesinde

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li belediye başkanları ile Diyarbakır'da depremzedelerle görüştü, enkaz alanı önünde basın açıklamasında bulundu.

Kılıçdaroğlu, yıkılan Hayat Sitesi'nde incelemede bulundu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kahramanmaraş merkezli depremde yıkılan Malatya kent merkezindeki Hayat Sitesi'nde incelemelerde bulundu.

CHP'liler kendilerini yalanladı: Önce polisi ve suçladılar, sonra özür dilediler

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun resminin bulunduğu 'Yeter, söz milletin' pankartını ilçe başkanlığında görevli partililer indirdi, bu olaydan habersiz olan il başkanlığı pankartın polis zoruyla indirildiği açıklaması yaptı, gerçek ortaya çıkınca il başkanlığı bu defa 'Düzeltme ve özür' açıklaması yaptı.

CHP'li Erol: '6'lı Masanın illerde ortak aday çıkarma fikri oluşursa SP Genel Başkanı Karamollaoğlu Elazığ'dan aday gösterilmeli'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 6'lı Masada illerde ortak aday çıkarma fikri oluşursa SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun Elazığ'dan aday gösterilmesi gerektiğini, bunu da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ilettiklerini söyledi.

CHP'li Erol: ''Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili nitelik ve vasıfları Genel Başkanımızda görüyoruz''

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için gerekli nitelik ve vasıfları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nda gördüklerini söyledi.

Kanser hastası anneden Kılıçdaroğlu'na çağrı: 'Eğer az şerefiniz varsa bu çadırı görürsünüz'

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP il binası önünde evlat nöbeti tutan ailelerin kararlı direnişi devam ediyor. Kanser hastası olan anne CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenerek, Eğer şerefiniz varsa bu çadırı görürsünüz dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na referandum çağrısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başörtüsü konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulunarak, 'İlk defa Malatya'da açıklıyorum. Hadi sıkıysa gel bu işi referanduma götürelim. Öylemi parlamentoda bu iş çözülmüyorsa millete götürelim. Kararı millet versin' dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: 'Kılıçdaroğlu ABD'de turistik gezi yapıyor'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD gezisini turistlik geziye benzeterek, 'Sen bu milletin milli çizgisini savunamayacaksan ne geziyorsun ABD'de ne geziyorsun başka ülkelerde' dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan: 'Kılıçdaroğlu, 8 saat esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu'

Partisinin İl Başkanlığı kongresi için Bingöl'e gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenerek, Kılıçdaroğlu, masanın en büyük ortağı ama bu hafta kaçar gibi Amerika'ya koştu gitti. Amerika gezisinde 8 saat ortadan kayboldu, basın mensuplarını atlattı, koruma ordusunu atlattı, 8 saat esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Kılıçdaroğlu'na gönderme

AK Parti'nin 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları programı çerçevesinde Malatya'ya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, ABD ziyaretinde 8 saat ortadan kaybolan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. Kılıçdaroğlu'nun basından gizli ortadan kaybolduğunu belirten Oktay, 'Bu insanlar Türkiye'yi yönetecek öyle mi? 2023'e bunlarla mı gireceğiz? Bunların içinden ben cumhurbaşkanı olabilirim diye düşünen, acaba olabilir miyim diye icazet almak için ABD'ye gidiyor. Sen icazet almak için oraya gidiyorsan milletinden niye icazet istiyorsun? O kadar özgüvensiz ve yoksunsun ki nerede kiminle ne görüştüğünü bile milletinle paylaşmaktan acizsin' dedi.

CHP Genel Başkan Kılıçdaroğlu'ndan Elazığ'a bakanlık sözü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri halinde Elazığ'a bakanlık sözü verdi.