Kombi Haberleri

Kombi Haberleri

Kombi kasalarına zulalanmış 21 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Bingöl'de yolcu otobüsünü durduran polis ekipleri bagaj kısmında kargo gönderisi olarak verilen kombi kasalarına zulalanmış vaziyette 30 paket halinde toplamda 21 kilo esrar maddesi ele geçirdi.

Duvarı delerek girdikleri 10 dairede ne var yok götürdüler

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde depremlerde hasar alan bir sitede duvarı delerek 10 daireye giren ve kombi, kalorifer peteği ne varsa çalan hırsızlar kayıplara karıştı.

Duvarı delerek girdikleri 10 dairede ne var yok götürdüler

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde depremlerde hasar alan bir sitede duvarı delerek 10 daireye giren ve kombi, kalorifer peteği ne varsa çalan hırsızlar, kayıplara karıştı.

Kombi bakımı yaptırmayanlar dikkat: Kışın kabusu yaşayabilirsiniz

Kış aylarının yaklaşmasıyla evinde kombi bakımı yaptırmak isteyenlere uzmanından 'Bakım yapılmadığı takdirde kötü sonuçlarla karşılaşılabilir' uyarısı yapıldı.

Milyonluk vurgun polise takıldı

Malatya'da bir iş yerinde 3 milyon lira değerinde kombi ve doğalgaz tesisatı çalan 4 zanlı polis tarafından yakalandı. Zanlıların yapılan üst aramasında çok miktarda altın ile döviz bulundu.

Depremzedeler KYK yurdunda, hırsızlar binalarında

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Diyarbakır'da hasar tespit çalışmaları tamamlanırken, en çok hasar alan merkez Bağlar ilçesinde hırsızların ağır ve orta hasarlı evlerde doğalgaz kombisi, demir kapı, su saati ve muslukları çaldığı ortaya çıktı.

Kombisi patlayan ağır hasarlı bina, soğuk havada buz dağına döndü

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından akşam itibarıyla soğuk havanın etkili olduğu Malatya'da hasarlı bir binada oluşan dev buz sarkıtlar şaşırttı.

ES Elazığspor'dan kombine bilet kampanyası

ES Elazığspor, takıma gelir sağlamak amacıyla 1.5 sezonu kapsayacak kombine bilet kampanyası başlatıyor.

Besi Organize Sanayi Bölgesi'nde 600 istihdam

Malatya'nın Yazıhan ilçesinde kurulan Tarıma Dayalı İhtisas ( Besi) Organize Sanayi Bölgesi'nde arsa tahsisi için belirlenen parsel metrekare birim maliyeti 125 TL olarak belirlendi. 16 bin 750 adet hayvan kapasiteli 99 besi işletmesinin yanı sıra bir adet 150 baş hayvan kapasiteli et kombinesi, bir adet soğuk hava deposu ve 3 adet toplamda 5 mw. gücüne sahip olacak biyogaz tesisi, 1 adet yem fabrikası bulunacak ve toplamda 600 kişilik istihdam sağlanacak.

Uzmanlar uyardı: 'Yanlış montajlanmış kombi ve kapatılan menfezler cana mal oluyor'

Kış ayı gelmesiyle beraber doğal gaz kombi kullanımı başladı. Bakımları yapılmayan, yanlış montajlanan kombiler ve kapatılan havalandırma menfezleri vatandaşların hayatına mal oluyor.

Umudunu yitirmeyen kanser hastası, 3 yıl sonra bebek müjdesi aldı

Diyarbakır'da 3 yıldır evlat sahibini olamayan ve 6 ay kemoterapi gören kanser hastası anne 2'li kombine tedaviyle bebek müjdesi aldı.

İleri yaş ve yumurta tembelliği nedeniyle çocuk hasreti çekiyordu, Diyarbakır'da bu hasret son buldu

Bingöl'de yaşayan Ayşe ve Turan Arlı çifti, ileri yaş, yumurta tembelliği ve sperm faktöründen kaynaklı evlat sahibi olamadı. Diyarbakır'da kombine tedavi gören çift gebelik müjdesi aldı.

8 yıllık evlat hasreti 4'lü kombin tedaviyle sona erdi

Batman'da yaşayan Gurbet ve Muzaffer Güngeçti çifti, 8 yıldır çektikleri bebek hasreti Diyarbakır'da 4'lü kombin tedaviyle sona erdi.

Diyarbakır'da kombi alev aldı, faciadan dönüldü

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bir evin kombisinden kaynaklı yangın çıktı.

Kombi hırsızı yakalandı

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde kombi hırsızlığı zanlısı, polisin çalışması sonucu yakalandı.

Evlat hasreti çeken çift, 7 yıl aradan sonra Diyarbakır'da müjdeli haberi aldı

Şanlıurfa'da yaşayan Hatice-Orhan Urmat çiftinin 7 yıllık bebek hasreti, Diyarbakır'da yapılan 4'lü kombine tedavi ile gebelikle sonuçlandı.

17 yıllık evlat özlemi 3'lü tedavi kombineyle sona erdi

Diyarbakır'da, üçlü kombinle yaptığı tedavi sonucu 17 yıllık bebek özlemi sona erdi.

Modacı Miralay, yeni yılın kış modasına uygun kombin önerilerinde bulundu

Modacı ve kadın girişimci Betül Miralay, yeni yılın kış modasına uygun kombin sırlarını açıkladı.

Suç makinesi kombi çaldıktan sonra yakayı ele verdi

Elazığ'da 28 ayrı suç kaydı olan zanlı, kombi hırsızlığı yaptıktan sonra polis ekipleri tarafından yakalandı.

Genel Başkan Erbakan'dan seçim ittifakı hakkında önemli açıklamalar

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, seçimlere kendi başlarına girmeyi istediklerini ancak bunun ittifak konusunda kırmızı çizgi çekmek anlamına gelmediğini belirterek, 'Seçime yakın dönemde, 3-6 ay kala yeni kombinasyonların, yeni ittifaklar, alternatiflerin çıkması mümkün. Yeni partiler kuruluyor. Mevcut ittifaklarda değişiklikler olması mümkün. Bu tabloyu o zaman değerlendirip, teşkilatlarımızla istişare yapıp bir karar verilecektir' dedi.

Aynı klinikte ikinci bebek müjdesini aldı

Diyarbakır'da 13 yıllık evli olan Hamide Akgün, ikinci bebek müjdesini aynı klinikte başarıyla gerçekleştirdiği üçlü kombin tedavi ile aldı.

Kombi ve petek temizliği yaptırmamak, faturanın yüzde 30 fazla gelmesine neden oluyor

Elazığ'da kış aylarının gelmesiyle birlikte zamanında yapılamayan kombi ve petek temizliği, petek içlerinde kir ve pas birikmesine, evin yeterince ısınmamasına ve faturaların bir hayli kabarık gelmesine neden oluyor.

Uzmanlar kombi bakım ve kullanımı konusunda uyardı

Kış aylarının gelmesiyle beraber doğal gaz kombi kullanımı artmaya başladı. Bakımları yapılmayan petek ve kombilerin gaz sarfiyatı ve arızaları arttırdığını belirten uzmanlar, yetkili servis elemanı olmayanların yaptıkları bakımlarda

Acar'dan baca temizliği uyarısı

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Hizmetleri Dairesi Başkanı Hanifi Acar, Malatya da her yıl ortalama yüzde 25 ile 40 arasında baca yangınlara şahit olduklarını belirterek, vatandaşları baca temizliği ve kombi bakımı konusunda uyardı.

Kalorifer yakmayan komşuya ceza!

Hukuki düzenlemelere göre komşu, kombi yakmayan kat maliklerine dava açma hakkına sahip.