Kurumsal Haberleri

Kurumsal Haberleri

Baysak: ''Uzun soluklu işletmelerin sırrı kurumsallıktır''

Projelerde sürecin olgunlaşması ve tam anlamıyla meyve vermesinde kurumsallığın büyük bir rol üstlendiğini belirten EB Dijital Ajans firma yöneticisi Ertuğrul Baysak, ''Bir şirketin sürdürülebilirliğini, yatırımın katma değerini vasıflı ve kaliteli istihdamın oluşmasında en büyük rol sahibi kurumsallık oluyor' dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: 'Yeni yüzyıla yakışır bir şekilde milletimize ve ülkemize hizmet edeceğiz'

Cumhuriyetin yüzüncü yılını geride bıraktıklarını aktaran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 21'inci yüzyılın yükselen ülkeleri arasında ülkemiz en ön sıralarda yerini alacaktır. Ekonomisiyle, sosyal politikalarıyla, altyapı yatırımlarıyla, teknolojik atılımlarıyla, kurumsal gelişmeleriyle yeni yüzyıla yakışır bir şekilde milletimize, ülkemize hizmet edeceğiz dedi.

Diyarbakır'da girişimci kadınlar eğitime tabi tutuldu

Diyarbakır'da merkez Yenişehir Belediyesi ile Güneydoğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi iş birliğinde kadın kooperatiflerin kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesi amacıyla girişimci kadın kooperatiflerine yönelik eğitim verildi.

YÖK Başkanı Özvar: 'Üniversitelerimizin bölgelerin kalkınmasına sundukları katkıyı oldukça önemsiyoruz'

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, 'Üniversitelerimizin bulundukları bölgenin kalkınmasına sundukları katkıyı oldukça önemsiyoruz. Yükseköğretim sistemimizdeki kurumsal çeşitliliği artırma yönündeki kararlılığımız devam etmektedir. Bu hedef doğrultusunda gerekli politika adımlarını atmaktan çekinmiyoruz' dedi.

Malatya'da kurumsal yönetim paneli

Malatya'da düzenlenen 'Neden Kurumsal Yönetim'' konulu panelde konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO ) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 'Avrupa'da şirketlerin kurumsallaşma oranı yüzde 50'lerdeyken, bu oran ülkemizde yüzde 10'larda' dedi.

İnönü Üniversitesi'ne Akreditasyon Belgesi

Malatya İnönü Üniversitesi, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından uygulanan 'Kurumsal Akreditasyon Belgesi' almaya hak kazandı.

Aday öğrencilere kurumsal akreditasyon belgesi hatırlatması

Yükseköğretim Kurumlar Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasından sonra adayların tercih edecekleri üniversitelerin edindikleri belgelerine dikkat edilmesi istendi. Malatya İnönü Üniversitesi, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere kurumsal akreditasyon belgesine sahip olduklarına ilişkin hatırlatma yaptı.

YÖKAK'tan İnönü Üniversitesi'ne akredite

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından Kurumsal Akreditasyon Programı'na 2021 yılında dahil edilen 12 üniversite arasında yer alan Malatya İnönü Üniversitesi, kurul tarafından akredite edilerek 'Kurumsal Akreditasyon Belgesi' almaya hak kazandı.

FÜ fotoğraf yarışmasının sonuçları açıklandı

Fırat Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü ve İletişim Fakültesi tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Fırat Üniversitesi Kampüs Hayatı' konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı.

MTÜ'de Tıp Bayramı büyük bir coşku ile kutlandı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) tarafından 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla planlanan ve hava muhalefeti nedeni ile ertelenen kutlama programı Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Rektör Yardımcıları, Tıp Fakültesi Dekan ve Öğretim Üyeleri ve Tıp Fakültesi öğrencilerinin katılımları ile gerçekleştirildi. Kurumsal sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan kutlamam programı öğrencilerin aileleri tarafından yoğun ilgi gördü.

YÖKAK'tan İnönü Üniversitesine akreditasyon incelemesi

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Kurumsal Akreditasyon Değerlendirme Takımı, kurumsal akreditasyon süreci kapsamında Malatya İnönü Üniversitesine saha ziyareti gerçekleştirdi.

Organizatör Mermer, tecrübelerini paylaştı

Başarılı bir şekilde çalışmalar yürüten organizatör Okan Mermer kurumsal anlamda düzenlediği etkinlik ve organizasyonlara dair faaliyetlerini detaylı olarak paylaştı.

Fırat Üniversitesinde piyano resitali gerçekleştirildi

Fırat Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından Devlet Konservatuvarının destekleriyle piyano resitali gerçekleştirildi.