Lütfü Türkkan Haberleri

Lütfü Türkkan Haberleri

İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'a bir tepki de evlat nöbetindeki şehit annesinden

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat 800 gündür evlat nöbeti tutan ve aynı zamanda oğlu terör örgütü PKK tarafından şehit edilen anne Necibe Çiftçi, Bingöl'de şehit yakınına küfürler savuran İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'a tepki göstererek, 'Küfür hepimize şehit ailelerine ve yakınlarına yapılmıştır. O bizi temsil etmiyor ve mecliste görmek istemiyoruz' dedi.

Diyarbakır'da şehit aileleri derneğinden Akşener ve Türkkan hakkında suç duyurusu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Milletvekili Lütfü Türkkan hakkında suç duyurusunda bulunan Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Reşit Can, 'Kendileri bugün Türkiye toprakları üzerinde rahat gezip vekillik yapabiliyorlarsa şehidimin verdiği bedelin hatırına gezebiliyordur' dedi.

Bingöl'de Türkkan hakkında 1 kuruşluk dava açılması için suç duyurusunda bulunuldu

İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ın küfrüne maruz kalan Tahir Gümren ve Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları Derneği (BİŞHAK), Türkkan hakkında savcılığa 1 kuruşluk dava açılması için suç duyurusunda bulundu.

Tunceli'de şehit yakınları ve gaziler Türkkan'ı istifaya davet etti

Tunceli'de şehit ve gazi yakınları, İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın Bingöl'de şehit yakınına sarf ettiği sözleri kınayarak kendisini istifaya davet etti.

Şehit aileleri ve gazilerden İYİ Partili Türkkan'a tepki

Elazığ'da gaziler ve şehit aileleri, Bingöl'de şehidin ağabeyine küfreden İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'a tepki gösterdi.

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın'dan Türkkan'a tepki

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'a şehit yakınına küfürlü sözlerinden dolayı tepki gösterdi.

Bingöl'de şehide saygı, Lütfü Türkkan'a tepki mitingi

Bingöl'de binlerce kişinin katıldığı şehide saygı mitinginde, Lütfü Türkkan protesto edildi.

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Gündüz: 'Partilerin Türkkan'a tepkisiz kalmasının tek derdi Erdoğan'

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın Bingöl'de şehit yakınına küfretmesine tepkiler büyüyor. 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, bu olaya tepkisiz kalan kesimin tek derdinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı olduğunu söyledi.

Diyarbakır'da şehit yakınlarından İYİ Partili Türkkan'a tepki

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Reşit Can, İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ın Bingöl'de şehit yakınına küfür etmesini kınadı.

Evlat nöbeti tutan ailelerden Meral Akşener'e çağrı: 'Sizde biraz vicdan varsa, şehit ailesine küfür eden Türkkan'ı partiden atarsınız'

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat 796 gündür evlat nöbeti tutan aileler, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e çağrıda bulunarak, şehit yakınına küfür eden Lütfü Türkkan'ın partiden atılmasını istedi.

MHP'li Yıldırım'dan CHP'ye tezkere tepkisi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, sınır ötesi tezkereye hayır diyen CHP'nin bu tavrının PKK ve Türkiye'nin düşmanlarına moral olduğunu söyledi. Yıldırım, İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın Şehit ailesine küfür etmesini de, 'Herkes kendine yakışanı yapar, demek o kendisine onu yakıştırıp yapmıştır' diye yorumladı.

İYİ Partili Lütfü Türkkan küfür etmişti, bir tepki de şehidin annesinden geldi

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın küfrüne maruz kalan şehit ağabeyi Tahir Gümren'in annesi Telli Gümren, Hem oğlumdan hem ailemden özür dileyene kadar onu affetmeyeceğiz, içimiz yanıyor. Bütün çocuklarım dün akşam üzüntüden yemek bile yiyemediler dedi.

Şehit kardeşine küfür eden İYİ Parti milletvekiline bir tepki de Diyarbakır'dan

Anadolu Ölümsüz Kahramanlar Konfederasyonu Genel Başkanı Ahmet Büyükburç, İYİ Parti milletvekili Lütfü Türkkan'ın Bingöl'de şehit yakınına küfretmesinin kabul edilemez olduğunu belirterek, bu küfrün o şehit yakınına değil, aziz Türk milletine yapıldığını söyledi.

İYİ Partili Türkkan'ın küfür ettiği şehit ağabeyi Gümren: 'Bana hakaret, küfürler eden o şahıs alttan da bana tekme vurdu'

Bingöl'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın küfür ettiği şehit ağabeyi Tahir Gümren, 'Evet gerçekten bana hakaret, küfürler eden aynı o şahıs, alttan da bana tekme vurdu' dedi.