Maden Haberleri

Maden Haberleri

Elazığ'daki maden olayında göçükte kalan işçilerden biri, maden sahibinin oğluymuş

Elazığ'ın Palu ilçesinde Bedri Aydın Madencilikte dün meydana gelen göçük olayında, çalışanlardan Zülfi Aydın'ın maden işletmecisi Bedri Aydın'ın oğlu olduğu öğrenildi.

Elazığ'da maden ocağında göçük: 4'üncü işçi de kurtarıldı

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde bulunan Bedri Aydın Madencilik'e ait krom madeninde yerin bin 400 metre altında göçük meydana geldi. Göçük altında bulunan 4'üncü işçi de sağ olarak kurtarıldı.

Göçükten sağ kurtarılan madencilerden ilk görüntü

Elazığ'ın Alacakaya-Palu ilçesi sınırındaki Kayaönü köyünde bulunan maden ocağında göçüğün altında kalan işçilerden 2'si Fethi Sekin Şehir Hastanesine kaldırıldı. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da hastaneye giderek başhekimden bilgi aldı, daha sonra hastaları ziyaret ederek ailelere geçmiş olsun dileklerini iletti.

(Düzeltme) Göçüğün yaşandığı Bedri Aydın Madencilik'e ait alan dron ile görüntülendi

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde bulunan Bedri Aydın Madencilik'e ait krom madeninde yerin bin 400 metre altında göçük meydana geldi. 3 işçinin kurtarıldığı, 1 işçiyi arama çalışmalarının devam ettiği bölge dron ile görüntülendi.

(Düzeltme) Elazığ'da maden ocağında göçük: 3 işçi kurtarıldı, 1 işçi göçük altında

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde bulunan Bedri Aydın Madencilik'e ait krom madeninde yerin bin 400 metre altında göçük meydana geldi. 3 işçi göçük altından kurtarılırken, 1 işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

Göçüğün yaşandığı Bilfer Madencilik'e ait alan dron ile görüntülendi

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde bulunan Bilfer Madencilik'e ait krom madeninde yerin bin 400 metre altında göçük meydana geldi. 3 işçinin kurtarıldığı, 1 işçiyi arama çalışmalarının devam ettiği bölge dron ile görüntülendi.

Elazığ'da maden ocağında göçük: 3 işçi kurtarıldı, 1 işçi göçük altında

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde bulunan Bilfer Madenciliğe ait krom madeninde yerin bin 400 metre altında göçük meydana geldi. 3 işçi göçük altından kurtarılırken, 1 işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

Elazığ'da maden ocağında göçük: 2 işçi kurtarıldı, 2 işçi göçük altında

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde bulunan bir maden ocağında göçük meydana geldi. 2 işçi göçük altından kurtarılırken 2 işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi. İlk belirlemelere göre 3 kişi toprak altında kalırken, bölgeye AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi.

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi. İlk belirlemelere göre 3 kişi toprak altında kalırken, bölgeye AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi.

Şehit ve gazi aileleri derneğinden İmamoğlu'na Erzincan tepkisi

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, Erzincan İliç'teki maden kazasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun provokatörlük yaptığını ileri sürerek tepki gösterdi.

Eti Gümüş maden ocağında patlama: 2 ağır yaralı

Elazığ'ın Maden ilçesinde, Ankara merkezli Yıldızlar SSS Holding bünyesindeki Eti Gümüş maden şirketine ait ocakta, dinamitin patlaması sonucu 2 kişi ağır yaralandı.

Elazığ'da kömür yüklü tır devrildi: 1 yaralı

Elazığ'ın Maden ilçesinde kontrolden çıkan kömür yüklü tır devrildi. Kömür poşetleri yola savrulurken, kazada 1 kişi yaralandı.

100 lira madeni para getirene 110 lira veriyor

Elazığ'da bir fırın sahibi, müşterilerine bozuk para üstü olarak verecek madeni para bulamayınca bulduğu yöntemle şaşkına çevirdi. Dükkanın camına ilan asan fırıncı, 100 lira bozuk para getirene 110 lira vereceğini vaat etti.

Jeotermal kaynak suyunun turizme ve seracılığa kazandırılması için çalışmalar sürüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen projede, jeotermal boru hattı döşeniyor.

Profesör Orhan Kavak'tan heyecan verici petrol açıklaması

Dicle Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü Genel Jeoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Kavak, 'Suriye'nin Hatay'dan başlayan sınırımızdan Irak'a kadar büyük alanda yayılmış olan bildiğimiz gibi mayınlı arazilerimiz var. O mayınlı araziler önümüzdeki süreçte temizlendiği zaman, orada sondajlar vasıtasıyla ciddi petrol rezervlerine ulaşmamız mümkündür' dedi.

Serinlemek için çaya giren ve boğulan genç, defnedildi

Elazığ'ın Maden ilçesinde serinlenmek için çaya giren ve boğularak hayatını kaybeden genç, gözyaşları içerisinde defnedildi.

Elazığ'da maden ocağında göçük: 1 ölü, 1 yaralı

Elazığ'da bir maden ocağında meydana gelen patlama sonucunda göçük yaşandı. Göçük altında kalan bir işçi hayatını kaybetti, bir işçi yaralandı.

Elazığ'da jandarma ekipleri çocuklara trafik eğitimi verdi

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Maden ilçesindeki çocuklara yönelik trafik eğitimi verdi.

Elazığ'da aşırı yağış sele neden oldu

Elazığ'ın Maden ilçesinde dün öğle saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış, sele neden oldu.

Elazığ'da ağıla giren kurt sürüsü, 21 koyunu telef etti

Elazığ'ın Maden ilçesindeki bir ağıla giren kurt sürüsü 21 koyunu telef etti.

AK Parti adayı Prof. Dr. Erol Keleş'e Gezin ve Maden'de yoğun ilgi!

AK Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş Gezin ve Maden'de vatandaş ile bir araya geldi. Gezin ve Madenli vatandaşlar Prof. Dr. Keleş'e yoğun ilgi gösterdi.

Elazığ'da sağanak sonrası iş yerlerini su bastı, yollar zarar gördü

Elazığ'da dün etkisini gösteren sağanak yağmur sonrası Maden ilçesinde bulunan bazı is yerlerini su basarken yollar ve sokaklar da zarar gördü.

Malatya'da Madenciler Mahallesi kurulmaya başlandı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır yıkım alan illerden biri olan Malatya'da depremin ilk gününden itibaren yardıma koşan Zonguldaklı madenciler, bu kez Malatya'da konteyner mahalle kuruyor.

Maden ilçesindeki köprü ulaşıma kapatıldı

Elazığ'ın Maden ilçesinde sağanak yağıştan dolayı İstasyon Köprüsü ulaşıma kapatıldı.

Köy sakinlerinden depremzedelere anlamlı destek

Elazığ'ın Maden ilçesine bağlı Kavak köyünde yaşayan vatandaşlar depremden zarar gören afetzedeler için topladıkları 171 bin lirayı AFAD yardım hesabına yatırarak örnek bir davranış sergiledi.

Maden ilçesinde ağır hasarlı binalara girişler yasaklandı

Hatay'da meydana gelen 6.4 ve 5.8'lik depremlerin şiddetli hissedildiği ve artçı sarsıntıların yaşandığı Elazığ'ın Maden ilçesinde, ağır hasarlı binalara girişler yasaklandı.

AK Parti eski milletvekili Açıkkapı: ''Arzumuz ve gayretimiz, Maden'deki rezervin insanlara ekmek kapısı olması yönündedir'

Elazığ'da AK Parti İl başkanlığı ve milletvekilliği döneminde Maden ilçesindeki bakır rezerviyle ilgili önerileri ilk olarak gündeme taşıyanlardan birisi olan eski milletvekili Ejder Açıkkapı, ''Rabbim bize nasip etti milletvekili olduk. Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi olarak komisyonda taleplerimizle dile getirdik. Arzumuz tespit edilen bu rezervin biran önce insanlarımıza ekmek kapısı olmasıdır. Arzumuz budur. Tüm gayretimiz bu yöndedir' dedi.

Yer aynı, arkadaşlar aynı, tarih farklı: Elazığ'da 7 çocukluk arkadaşı, 18 yıl sonra aynı yerde buluşup ayını fotoğrafı çektirdi

Elazığ'ın Maden ilçesine bağlı Durmuştepe köyündeki 7 çocukluk arkadaşı, çocukken çektirdikleri fotoğrafın aynısını 18 yıl sonra aynı yerde tekrar verdi.

Elazığ'da zehirlenerek öldürülen köpekler için soruşturma başlatıldı

Elazığ'ın Maden ilçesinde sokak köpeklerinin zehirlenerek öldürülmesi iddiası üzerine savcılık tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Elazığ'da köpek katliamı: 10 köpek zehirlendi

Elazığ'ın Maden ilçesinde iddiaya göre 10 sokak köpeği zehirlenerek öldürüldü. Köpeklerin öldüğünü gören vatandaşlar duruma tepki gösterdi.