Marius Sumudica Haberleri

Marius Sumudica Haberleri

Yeni Malatyaspor, Adem Büyük'e emanet

Teknik direktör Marius Sumudica ile yollarını ayıran Yeni Malatyaspor Kulübünde, takımın 34 yaşındaki golcü ismi Adem Büyük, futbol sorumlusu olarak takımın başına getirildi.

Yeni Malatyaspor'da Sumudica dönemi sona erdi

Spor Toto Süper Lig'de son sırada yer alan Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Marius Sumudica ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı.

Sumudica'dan taraftara mesaj: Sözümü tuttum

Süper Lig'in devre arasında takıma 5 yeni oyuncu kattıklarını ifade eden Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Sözümü tuttum, yapacağımı söylediğim, yaptım dedi.

Sumudica: 'Taraftarımıza söz verdiğimiz gibi Yeni Malatyaspor çok değişecek'

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, 'Geldiğim gün de 6-7 oyuncuya ihtiyacımız olduğunu söylemiştim. Şimdi transfer yapmaya başladık. Taraftarımıza söz verdiğimiz gibi Yeni Malatyaspor çok değişecek' dedi.

Sumudica'dan transfer açıklaması

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, 4 oyuncu ile anlaştıklarını 3 oyuncu ile de görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe hazırlıklarını tamamladı

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk olacak Yeni Malatyaspor'da hazırlıklar tamamlandı. Teknik Direktör Marius Sumudica ise sürekli değişen oyun sistemi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, 'Her oyunun kendi hikayesi vardır, her oyun farklıdır' dedi.

Sumudica: 'Yüzde bin verilmemiş penaltımız var'

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Kayserispor beraberliği sonrası yaptığı açıklamada, 'Penaltı pozisyonunu yüzde yüz değil, yüzde bin verilmemiş penaltımız var dedi.

Maruis Sumudica: 'Bu takımı kim oluşturduysa sorumluluğu da onun alması gerekiyor'

Alanyaspor karşısında sahasında farklı bir yenilgi alan Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Marius Sumudica, maç sonrası yaptığı açıklamada, 'Bu takımı kim oluşturduysa sorumluluğu da onun alması gerekiyor' dedi.

Sumudica: 'Deliler gibi ocak ayındaki transfer sezonunu bekliyorum'

Spor Toto Süper Lig'de üst üste 3 mağlubiyet alan Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Marius Sumudica, kendisinden önce yapılan transfer politikasını eleştirerek, 6-7 oyuncumuzun kalitesi Süper Lig kalitesinde değil. Bunu herkes biliyor. Ben şimdi nasıl değişiklik yapacağım, nasıl oyuncumu rotasyona götüreceğim, dinlendireceğim? Deliler gibi ocak ayındaki transfer sezonunu bekliyorum dedi.

Sumudica: 'Final maçı gibi iyi hazırlanacağız'

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, bu hafta sahalarında oynayacakları Başakşehir maçına galibiyet için çıkacaklarını belirterek, Biz final maçı gibi iyi hazırlanacağız dedi.

Sumudica: 'Yeni Malatyaspor'a kazanmak için geldim'

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Türkiye'de Süper Lig'in zor olduğunu ifade ederek, Yeni Malatyaspor'a kazanmak için geldiğini söyledi.

Yeni Malatyaspor'da Kasımpaşa maçı hazırlıkları sürüyor

Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarını iddialı sürdürüyor. Yeni Malatyaspor, yeni teknik direktörü Marius Sumudica ile 3'te 3 yapma peşinde.

Marius Sumudica'ya sevgi seli

Yeni Malatyaspor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Marius Sumudica, kısa sürede taraftarların sevgilisi oldu.

Sumudica: 'Güçlü bir takım oluşturmak istiyorum'

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, güçlü bir takım oluşturmak istediğini söyledi.