Medical Park Elazığ Hastanesi Haberleri

Medical Park Elazığ Hastanesi Haberleri

Kalbi durup bitkisel hayata giren genç kız kök hücre nakli ile hayata tutundu

Tunceli'de evinde kalbi durmuş halde bulunan ve uzun süre beynine oksijen gitmeyerek bitkisel hayata giren Gözde Özgül, Medical Park Elazığ Hastanesinde uygulanan kök hücre nakli ile yeniden hayata tutundu.

Elazığ'da kanser hastaları için moral konseri düzenlendi

Medical Park Elazığ Hastanesinde kanser tedavisi gören hasta ve yakınlarına moral amaçlı Türk halk musikisi konseri verildi.

Irak'ta bulamadığı şifayı Elazığ'da buldu

Kuzey Irak'ta yaşayan Hardam İbrahim Sofi, anevrizmasında bulunan baloncuklaşmadan dolayı ülkesindeki farklı hastanelere gitti fakat bir sonuç alamadı. Tavsiye üzerine Medical Park Elazığ Hastanesine gelen Sofi, burada dünyada nadir, Elazığ'da ise ilk defa gerçekleştirilen anjiyografik yöntemi ile ameliyat edilerek sağlığına kavuştu.

Futbolcunun 3 kez çapraz bağı koptu, uzmanlar 'Antrenman' detayına dikkat çekti

Elazığspor'un genç futbolcusu Selim Enes Özeren'in iki buçuk yıl içerisinde 3 kez ön çapraz bağı koptu. Başarılı geçen ameliyat sonrası futbolcu taburcu edilirken, tedaviyi üstlenen Medical Park Elazığ Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Burhan Taneli, uygun olmayan koşul ve zeminlerde yapılan sporun ve yoğun antrenman temposunun ön çapraz bağın kopmasına sebep olabildiğine dikkat çekti.

Kolesterolün önemi kanda ortaya çıktı: Düşükte kan berrak, yüksekte bulanık ve katı

Medical Park Elazığ Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. İdris Baydar, kolesterolün önemine dikkat çekerek, 'Kalp ve damar hastalıklarında en önemli risk faktörü şüphesiz kolesterol yükseklikleridir. Kandaki görüntüsü bile bunu gözler önüne seriyor. Kolesterolü normal olan hastanın kanı berrak görünümlü. Kolesterolü yüksek olan hastanın ise bulanık ve katı görünümde. Bu iki görüntü arasındaki fark kolesterolün önemini çok güzel ortaya koyuyor' dedi.

Elazığ'da Serabral Palsi hastası çocuklar 'Duyu bütünleme terapi odasında' tedavi ediliyor

Medical Park Elazığ Hastanesinde kas, kemik hastalıkları, eklem rahatsızlıkları başta olmak üzere, ağrı gibi yakınmalarda tedavi sunmakla beraber özelikle Serebral Palsi hastası çocuklara yönelik de farklı tedavilerin uygulandığı duyu bütünleme odası ile hizmet veriliyor.

Dermatoloji Uzmanı Dr. Coşkuner: 'Cüzzamda erken tanı ve tedavi çok önemlidir'

Cüzzamda erken tanının çok önemli olduğunu belirten Medical Park Elazığ Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Uzm. Dr. Ayşen Sağdıç Coşkuner, 'Cüzzamı ülkemizde az sayıda görmekteyiz. Az görülmesine rağmen cüzzam hastalığı kalıcı sakatlıklar ve körlük gibi çok ciddi komplikasyonlara sebep olduğu için farkındalık günü önemlidir' dedi.

Psikolog Çağla Yılmaz'dan velilere karne uyarısı!

Medical Park Elazığ Hastanesinde görev yapan psikolog Çağla Yılmaz, karne notu kötü olan öğrencilerin cezalandırılması kadar karne notu iyi olan öğrencilere aşırı bir övgü yapılmasının da farklı sorunları beraberinde getirebileceğini söyledi.

Elazığ'da Kızılay tarafından hastane çalışanlarına ilk yardım eğitimi verildi

Kızılay tarafından Medical Park Elazığ Hastanesinde çalışan personellere yönelik ilk yardım eğitimi verildi.

Elazığ'da yeni yıl öncesi sağlıkçılara moral etkinliği

Medical Park Elazığ Hastanesi, yeni yıl öncesi sağlık çalışanları için moral etkinliği düzenledi.

Elazığ'da literatüre kazandırılan ameliyat

Elazığ'da 19 yaşındaki bir hastanın sağ ve sol akciğerine yapılması gereken ameliyat, tek seferde 'videotorakoskopi' desteğiyle 4 santimlik bir kesiden yapıldı. Bölgede ikinci defa aynı doktor tarafından yapılan ameliyat, başarılı şekilde tamamlandı.

Elazığ'da sağlıkçılar için motivasyon gecesi

Medical Park Elazığ Hastanesi sağlık çalışanlarına motivasyon gecesi düzenledi.

Dersimspor ile Medical Park Hastanesi arasında sponsorluk protokolü

Dersimspor ile Medical Park Elazığ Hastanesi arasında sağlık sponsorluğu protokolü imzalandı.

Uzmanlar ebeveynleri uyardı

Halk arasında süt dişi ile ilgili yanlış bir kanının olduğunu belirten diş hekimi Mahmut Aslan, 'Süt dişleri hem estetik hem beslenme hem de çiğneme adına büyük bir fonksiyon sahibidir. Yerine gelecek olan daimi dişler için de rehber görevi görmektedir' diyerek ebeveynleri uyardı.

Yemek borusunu delen cismin turp olduğunu zannetti, gerçek sonradan ortaya çıktı

Mardin'de yaşayan, ailesi ile birlikte akşam yemeği yerken yemek borusuna yabancı cisim kaçan ve Medical Park Elazığ Hastanesine sevk edilen Hasan Nas, gerçekleştirilen başarılı operasyonla 3 gün sonra sağlığına kavuştu. Farklı bölümlerde 3 farklı uzman doktorun müdahalesi sonrası yemek borusunu delen kemiğin çıkarıldığı talihsiz adam, turp yedikten sonra kendini hastanede bulduğunu söyledi.

EBSK'lı sporcular sağlık kontrolünden geçti

Türkiye Basketbol Federasyonu Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde mücadele eden Elazığ Basketbol Spor Kulübü Derneği sporcuları Medical Park Elazığ Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.

Medical Park Elazığ Hastanesi, ESYSK ile sağlık sponsorluğu anlaşmasını yineledi

Medical Park Elazığ Hastanesi, 2010 yılından beri sağlık sponsoru olduğu Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü (ESYSK) ile 'Sağlık Hizmetleri Sponsorluk Sözleşmesi' imzalayarak anlaşmayı yineledi.

Basketbol Kadınlar 2. Ligi'nde mücadele eden takımdan sağlık sponsorluğu anlaşması

Medical Park Elazığ Hastanesi, Türkiye Basketbol Federasyonu Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde mücadele eden Elazığ Basketbol Spor Kulübü Derneği ile sağlık sponsorluğu anlaşması yaptı.

Medical Park Elazığ Hastanesinden 'Meme Kanseri' bilinçlendirme standı

Medical Park Elazığ Hastanesi 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık ve Bilinçlendirme Ayı nedeniyle bir alışveriş merkezinde stant açarak vatandaşları bilinçlendirdi.

Medical Park Elazığ Hastanesi, Elazığ Karakoçan FK'nın sağlık sponsorluğu anlaşmasını yeniledi

Medical Park Elazığ Hastanesi, TFF 3. Lig ekibi Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü ile sağlık sponsorluğu anlaşmasını uzattı.

'Gastrit tedavi edilmezse, mide kanseri olarak karşımıza çıkabilir

Gastritin her yaşta görülebilen bir rahatsızlık olduğunu aktaran Medical Park Elazığ Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Can Şoreş Kaplan, Gastrit bireyde karın ağrısı, mide ekşimesi, göğüste yanma hissi, mide bulantısı, kusma gibi semptomlar oluşturmaktadır ancak birçok kişide de gastritin semptom vermeden ilerlediğini görmekteyiz. Gastrit tedavi edilmezse mide kanseri olarak karşımıza çıkabilir dedi.

Kadınlara yönelik 'Meme Kanseri Bilinçlendirme Programı' düzenlendi

Elazığ'da kadınlara ve sağlık çalışanlarına yönelik 'Meme Kanseri Bilinçlendirme Programı' düzenlendi.