Mehmet Sait Dalmış Haberleri

Mehmet Sait Dalmış Haberleri

Dalmış: 'Kalıcı makyaj yapmadan önce cilt tipinizi tanıyın'

Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, kalıcı makyaj yaptırmadan önce cilt tipinin iyice araştırılması gerektiğini söyledi.

Dalmış: 'Ciltteki siyah noktalara elveda diyebilirsiniz'

Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, siyah noktalardan kurtulmanın en iyi yolunun daha kolay yıkayabilmeniz için gözenek içindeki kalıntıları gevşetmeye yardımcı olacak bir peeling ovma veya maske kullanmak olduğunu söyledi.

Sigara dumanı erken yaşlanmayı tetikliyor

Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, kişinin sigara içmemesine rağmen pasif içici olarak bulunduğu ortamda maruz kaldığı dumanların cildi olumsuz etkilediğini söyledi.

Dalmış: 'Buz lazer epilasyonu son derece işe yarar bir uygulamadır'

Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, buz lazer uygulamasının son derece işe yarar sonuçlar ortaya çıkardığını söyledi.

Modacı Dalmış: 'Bu sonbaharda kristaller ve süslemeler moda'

Ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, 2022 yılının sonbaharında kristaller ve süslemelerin moda olacağını söyledi.

Dalmış Klinikten yanak dolgusu önerisi

Dalmış Estetik ve Güzellik Merkezi işletmecisi Mehmet Sait Dalmış, yanak dolgusu hakkında bilgi vererek işlemin mutlaka profesyonel bir hekim tarafından yapılması gerektiğini bildirdi.

Dalmış Beauty'den dudak renklendirme önerisi

Ünlülerin güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, dudak renklendirme uygulaması ile ilgili bilgi verdi.

Kıl kaş tekniğine yoğun ilgi

Ünlülülerin güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi modacı Mehmet Sait Dalmış, son dönemlerde kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilen kıl kaş tekniği hakkında bilgi verdi.

Kadınların son gözdesi kalıcı makyaj

Hemen her gün kendilerini iyi hissetmek ve güne hazırlanmak için makyaj yapan kadınlar, özellikle zaman kazanmak adına son dönemlerde kalıcı makyaj yapımına yöneldi. Ünlülerin güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi modacı Mehmet Sait Dalmış, kalıcı makyaj hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Merdiven altı güzellik salonlarına dikkat

Ünlü güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi modacı Mehmet Sait Dalmış, sayıları her geçen gün artan merdiven altı güzellik merkezlerine karşı vatandaşları uyardı.

Dalmış Beauty cilt bakımının püf noktalarını açıkladı

Ünlülerin güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi modacı Mehmet Sait Dalmış, cilt bakımının püf noktalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Dalmış Beauty'den buz lazer epilasyonu önerisi

Ünlü güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi modacı Mehmet Sait Dalmış, son dönemlerde vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği buz lazer epilasyonu uygulamasıyla ilgili bilgi verdi.

Uzmanından microblading önerisi

Ünlülerin güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi modacı Mehmet Sait Dalmış, microblading işleminin avantajları hakkında bilgi verdi.

'Erken yaşlanmayı önlemek için cilt bakımı şart'

Ünlü güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi Mehmet Sait Dalmış, erken yaşta yaşlanmanın önüne geçmek için cilt bakımının şart olduğunu söyledi.

Ünlü güzellik merkezi Dalmış Beauty'den el ve ayak bakımı önerisi

Ünlülerin güzellik merkezi Dalmış Beauty yetkilisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, yüz bakımının el ve ayak bakımı ile desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Ünlü güzellik merkezi Dalmış Beauty'den kadınlara bakım önerisi

Ünlülerin güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, kadınlara bakım konusunda önemli ipuçları verdi.

Ünlü güzellik merkezi Dalmış Beauty'den erkeklere bakım tavsiyesi

Ünlülerin güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, erkeklerin de en az kadınlar kadar güzellik merkezlerine gidip bakım yaptırdığını belirterek kendilerine önemli tavsiyelerde bulundu.

Ünlü güzellik merkezi Dalmış Beauty, pürüzsüz cildin sırlarını paylaştı

Ünlü güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi modacı Mehmet Sait Dalmış, pürüzsüz ve parlak bir cilde sahip olmak için yapılması gerekenleri açıkladı.

Ünlü güzellik merkezi Dalmış Beauty'den profesyonel cilt bakımı önerisi

Ünlü güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi modacı Mehmet Sait Dalmış, özellikle kadınların profesyonel ekiplerden cilt bakımı yaptırması gerektiğini söyledi.

Ünlü güzellik merkezi Dalmış Beauty, tırnak eti bakımının püf noktalarını açıkladı

Ünlü güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi modacı Mehmet Sait Dalmış, tırnak eti bakımı hakkında merak edilenleri açıkladı.

Ünlülerin güzellik merkezi Dalmış Beauty'den pürüzsüz cilt tarifi

Ünlü güzellik merkezi işletmecisi modacı Mehmet Sait Dalmış, bebekken sahip olunan cilt güzelliğini ve parlaklığını devam ettirmenin yolunun düzenli cilt bakımından geçtiğini söyledi.

Soğuk üflemeli epilasyon uygulamasına yoğun ilgi

Güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, kötü görüntüye neden olan tüylerin yanma ve acı hissi olmadan soğuk üflemeli epilasyonla alınması işleminin son dönemlerde sıklıkla tercih edildiğini söyledi.

Dalmış Beauty'den kalıcı makyaj önerisi

Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, her gün makyaj yapmaya zaman ayırmanın zor olduğunu belirterek kalıcı makyaja ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

Dalmış Beauty'den güzellik merkezleri için 'referans' önerisi

Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, merdiven altı güzellik merkezlerine dikkat çekerek merkezlere gitmeden önce güçlü referans alınmasını istedi.

Dalmış Beauty'den dolgun dudaklar için kalıcı makyaj önerisi

Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, dolgun dudakların her zaman yerini koruduğunu belirterek kalıcı dolgun dudak makyajının kadınlar için en ideal çözüm olduğunu söyledi.

Dalmış Beauty, kadınlara bakımlı olmanın püf noktalarını verdi

Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, bakımlı olmanın makyajlı olmak anlamına gelmediğini belirterek kadınlara bakımlı olmanın püf noktalarını açıkladı.

'Fransız askısına ilgi her geçen gün artıyor'

Dalmış Beauty Estetik ve Güzellik Merkezi sorumlusu ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, son dönemlerde Fransız askısı işlemine yoğun bir talebin olduğunu belirterek işlemle ilgili önemli uyarılarda bulundu.

Dalmış Beauty'den erkeklere gençleştiren estetik önerisi

Dalmış Beauty yetkilisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, son dönemlerde erkekler arasında da estetik uygulamalarının yaygınlaştığını belirterek erkeklere özel estetik uygulamaları hakkında bilgi verdi.

'Döviz kuru düşmesine rağmen tekstil ürünlerindeki fiyat artışı devam ediyor'

Ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, son dönemlerde döviz kurunun düşmesine rağmen tekstil ürünlerinde fiyat artışlarının devam ettiğini belirterek, fırsatçılığın önüne geçilmesini istedi.

Dalmış Beauty'den dolgun dudaklar için kalıcı makyaj önerisi

Dalmış Beauty işletmecisi ünlü tasarımcısı Mehmet Sait Dalmış, kalıcı dolgun dudak makyajının dudaklarını dolgun göstermek isteyen kadınlar için en ideal çözüm olduğunu söyledi.