Mersin Balığı Haberleri

Mersin Balığı Haberleri

Havyarı 2 milyon liraya kadar çıkan balık, şekli ve büyüklüğü ile şaşırttı

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde bir balıkçının ağına takılan ve havyarı 2 milyon liraya kadar çıkan Sibirya Mersin Balığı büyüklüğü ve şekli ile şaşırttı.

Dinozorlar döneminden günümüze gelen bu balığın havyarı 2 milyon lira

Keban Baraj Gölü'nde bir balıkçının ağına Sibirya Mersin balığı takıldı. Balığın havyarının ise 2 milyon liraya kadar satıldığı öğrenildi.

Oltaya takılan Sibirya Mersin Balığı büyüklüğü ile şaşırttı

Keban Baraj Gölü'nde görülmeye başlanan Sibirya Mersin Balığı bir amatör balıkçının oltasında takıldı. Büyüklüğü ile dikkat çeken balık, görenleri şaşırttı.

Havyarı 2 milyon liraya kadar çıkan balık, büyüklüğü ile şaşırttı

Son zamanlarda Keban Baraj Gölü'nde görülmeye başlanan Sibirya mersin balığı bir balıkçının daha ağına takıldı. İlk defa bu büyüklükte görülen balık, görenleri şaşırttı.

Son 3 ayda 4 kere görüldü: Havyarı 2 milyon liralık balık tekrar ağlara takıldı

Elazığ'da, Karakaya Baraj Gölünde bir balıkçının ağlarına Sibirya Mersin balığı takıldı. İlk defa böyle bir türle karşılaşan balıkçı, büyük şaşkınlık yaşadıktan sonra hayvanı tekrar suya bıraktı.

Havyarı 2 milyon liraya kadar çıkan balık Keban'da bir kez daha görüldü

Son zamanlarda Keban Baraj gölünde görülmeye başlanan Sibirya Mersin balığı bir balıkçının daha ağına takıldı. İlk defa böyle bir türle karşılaşan balıkçı, şaşkınlık yaşarken, ağa takılan balığı yeniden göle bıraktı.

Doç. Dr. Temizer: İç sularımızda görülmesi normal bir hadise değildir

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde Keban Baraj gölünde balıkçılık yapan 2 farklı balıkçının ağına son 15 günde 2 defa Sibirya Mersin balığı takıldı. Uzmanlar, Türkiye iç sularına nasıl geldiği bilinmeyen balığın etinin en fazla 500 liraya, havyarının ise kilosuna göre 20 milyon liraya kadar alıcı bulduğunu bildirdi.

Keban Baraj gölünde ikinci defa görüntülendi, havyarı tam 2 milyon liraya alıcı buluyor

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde bir balıkçının ağına Sibirya Mersin balığı takıldı. Bölgede ikinci defa görülen balığın etinin 100 liraya, havyarının ise 2 milyon liraya kadar alıcı bulduğu öğrenildi.

Keban Baraj Gölü'nden çıkan balık şaşkınlığa neden oldu

Keban Baraj Gölü'nde bir balıkçının ağlarına Sibirya Mersin balığı takıldı. İlk defa böyle bir türle karşılaşan balıkçı, büyük şaşkınlık yaşadı.