Mhp Haberleri

Mhp Haberleri

'Terk edilen değil, tercih edilen Hekimhan'ı inşa edeceğiz'

31 Mart yerel seçimlerinde son günlere yaklaşılırken, Hekimhan'da cumhur ittifakının MHP'li belediye başkan adayı Memet Tabaroğulları, gün içinde esnafları ve vatandaşları ziyaret ederken, akşamları ise iftar programlarında Hekimhanlılar ile buluşuyor. Tabaroğulları, Hekimhan'nın cumhur ittifakının hizmetleriyle buluşmaya hazırlandığını ifade ederken, 'Terk edilen değil, tercih edilen Hekimhan'ı inşa edeceğiz' dedi.

'Hekimhan'ı birlikte el ele vererek kalkındıracağız'

31 Mart yerel seçimler yaklaşırken Cumhur İttifakı'nın MHP'li Hekimhan Belediye Başkan adayı Memet Tabaroğulları, yoğunluklu olarak mahalleri gezerek halkın sorunlarını dinliyor. Hekimhanlıların kendilerine büyük yakınlık gösterdiğine dikkat çeken Tabaroğulları, 'Hekimhan'ı birlikte el ele vererek kalkındıracağız' dedi.

'Hekimhan'da sorunları ve çözüm yollarını biliyoruz'

Cumhur İttifakı'nın MHP'li Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, Hekimhan Kocaözü Mahallesi'nde vatandaşlarla gelerek, 'Hekimhan'da sorunları ve çözüm yollarını biliyoruz' dedi.

'Hekimhan'ı projelerimiz ile ihya edeceğiz '

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala Hekimhan ilçesi'ndeki çalışmalarını yoğunlaştıran cumhur ittifakının MHP'li Hekimhan belediye başkan adayı Memet Tabaroğulları, cumhur ittifakının organize ettiği toplantıda hemşerileri ile bir araya geldi. Tabaroğulları, ' Hekimhan'ı projelerimizle ihya edeceğiz' dedi.

'Yaşanılabilir Hekimhan'ı herkes arzuluyor'

İstanbul'da yaşayan hemşerileri ile bir araya gelen Cumhur İttifakının MHP'li Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, 'Yaşanabilir Hekimhan'ı herkes arzuluyor' dedi.

'Birliğin gücüyle yeni ve modern bir Hekimhan'ı kuracağız'

31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı'nın MHP'li Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, 'Birliğin gücüyle yeni ve modern bir Hekimhan'ı kuracağız' dedi.

'Şehitlerimizi saygı ile anıyoruz'

Cumhur ittifakının MHP'li Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, 15 yıl önce şehit edilen Hekimhan'ın yetiştirdiği Özel Harekat Daire Başkanı Behçet Oktay ve Başkomiser Fethi Akyüz'ün mezarları başında düzenlenen anma törenine katıldı.

AK Parti Malatya Büyükşehir Adayı Sami Er, Kuluncak ilçesinde

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Kuluncak ilçesinde Cumhur İttifakı'nın MHP'li adayı Erhan Cengiz'in seçim ofisi açılışına katıldı. Burada konuşan Sami Er, göreve geldiklerinde Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçeler ile uyum içerisinde çalışacaklarını belirterek bu şehri el birliği ile ayağa kaldıracaklarını söyledi.

MHP'li Tabaroğulları, 'Eğitime sınırsız destek vereceğiz'

Hekimhan ilçesinde Cumhur İttifakının MHP'li adayı Memet Tabaroğulları, 31 Mart yerel seçimlerinde Hekimhan'ın alacağı kararla geleceğine yön vereceğini ifade ederek, 'Ayırmadan, ayrışmadan canla başla hizmet edeceğiz. Hekimhan'da eğitime sınırsız destek vereceğiz' dedi.

AK Parti ve MHP'li adaylardan birlik ve beraberlik vurgusu

Malatya'da Cumhur İttifakının üyeleri AK Parti ve MHP'nin adayları bir araya geldi. Buluşmada birlik ve beraberlik vurgusu yapılarak 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkacakları mesajı verildi.

MHP'li Tabaroğulları: 'Hekimhan projelerimiz ile cazibe merkezi olacak'

Cumhur ittifakının MHP'li Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Tabaroğulları, Hekimhan'da görüştükleri her insandan, Hekimhan'nın hizmetler konusunda yaşadığı sıkıntıları dinlediklerini vurgularken, ' Hekimhan projelerimizle cazibe merkezi olacak' dedi.

Sami Er: 'Cumhur ittifakı olarak sizlerin desteğiyle bu seçimlerde de en iyi sonucu alacağız'

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, İhsan Koca ve İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Gökhan Gök ile Cumhur İttifakının adayı olan Darende Belediye Başkan Adayı Alican Bozkurt'un seçim bürosu açılışına katıldı.

Cumhur İttifakı Hekimhan seçim bürosu açılışında 'kazanacağız' mesajı

Malatya'da 31 Mart yerel seçimler öncesinde en hareketli seçim bölgesi olan Hekimhan ilçesinde, Cumhur İttifakı'nın adayı MHP'li Memet Tabaroğulları'nın seçim borusu büyük bir coşku ile açıldı. Seçim bürosu açılışına AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, MHP Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ve çok sayıda partili katıldı.

MHP'li Tabaroğulları: 'Hekimhan değişime hazır'

Cumhur ittifakının MHP'li Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, 'Hekimhan değişime hazır. Değişim Hekimhan'a büyümeyi ve gelişmeyi getirecektir' dedi.

''Artık emaneti alma vakti geldi''

Fırat Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Bedri Özer, MHP'den Elazığ Belediye Başkanlığı aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. Prof. Dr. Özer, ''30 yıldır belediye başkanlığını alamadık. Ancak artık emaneti alma vakti gelmiştir' dedi.

MHP Malatya teşkilatı Başkan Güder'in yatırımlarını gezdi

Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe Yönetimi Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in hayata geçirdiği yatırımları gezdi. Başkan Güder'in de eşlik ettiği gezide MHP İl Başkanı Gökhan Gök, 'Reklam belediyeciliği değil, yatırım belediyeciliği yapan kıymetli başkanıma teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.

Eski MHP Diyarbakır İl Başkanı ve Asur Gençlik Spor Kulüp Başkanı Kayaalp partililerle bir araya geldi

Önceki dönem Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanı ve Asur Gençlik Spor Kulüp Başkanı Cihan Kayaalp, yargılandığı davada beraat kararı ile tahliye edilmesinin ardından partililerle bir araya gelip spor faaliyetleri için çalışmalara başlayacak.

Çınar, 5 yıllık hizmetlerini anlattı

2019 ile 2023 yılları arasında Yeşilyurt İlçesinde hayata geçen yatırımların yanı sıra devam eden projelerle ilgili sunum toplantılarına devam eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Gündüzbey Sosyal Tesislerinde misafir ettiği MHP İl ve İlçe Başkanları ile Yönetim Kurulu Üyelerine, beş yıllık dönemdeki faaliyetler ve yatırımlarla ilgili detaylı bilgiler paylaştı.

MHP'da Gökhan Gök güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı kongresinde mevcut başkan Gökhan Gök güven tazeledi.

Diyarbakır annelerinden MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye tam destek

Diyarbakır annelerinden evladına kavuşan Ayşegül Biçer, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile ilgili sözlerine tepki göstermesine destek verdiklerini söyledi.

MHP heyeti deprem bölgesi Malatya'da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, MHP'nin 6 Şubat'tan bu yana deprem bölgelerindeki çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, sahada olmaya devam edeceklerini söyledi.

MHP'liler ile Güder Malatya'nın geleceğini konuştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, Yeşilyurt İlçe Başkanı Süleyman Emre ve teşkilat üyelerini makamında konuk ederek Malatya'nın geleceği hakkında istişarelerde bulundu.

MHP'nin eski il başkanı Kayaalp'in beraat kararı onandı

İstinaf Mahkemesinin, çocuğa cinsel taciz, çocuğa cinsel istismar ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından beraat ettiği MHP Diyarbakır eski İl Başkanı Cihan Kayaalp'in beraat kararı Bölge Adliye Mahkemesi tarafından onandı.

Birçok ilden büyük nüfusa sahip olan Ergani il olmak istiyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin '100 il, bin ilçe' açıklaması üzerine, 19 ilçenin il olması gündemde olurken, Diyarbakır'ın Ergani ilçesinin de il olma ihtimali halkı heyecanlandırdı.

MHP Elazığ Milletvekili Işıkver, mazbatasını aldı

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) milletvekili seçilen Semih Işıkver, mazbatasını aldı.

Elazığ'da milletvekili dağılımı belli oldu

Elazığ'da resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti 3, CHP 1 ve MHP 1 milletvekili çıkardı.

Malatya'da milletvekilliği seçimlerinde tablo değişmedi

Malatya'da kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti 4, CHP 1 ve MHP 1 milletvekili çıkardı. Kentte Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 69,39 oy aldı.

MHP Elazığ Milletvekili adayı Işıkver trafik kazasında yaralandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ Milletvekili adayı Semih Işıkver'in içerisinde bulunduğu otomobil kaza yaptı. Kazada Işıkver ve MHP Yönetim Kurulu üyesi Muhittin Yılmazbaş ile birlikte 4 kişi yaralandı.

MHP'nin Elazığ'daki Milletvekili adayları açıklandı!

14 Mayıs'ta yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin Elazığ'daki milletvekili adayları belli oldu. İşte MHP'nin Elazığ'daki milletvekili adayları.

Depremde ağır hasar alan MHP il binası çöktü

Malatya'da Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Teşkilatı'nın da bulunduğu 7 katlı bina çöktü.