Muhammed Salih Çetiner Haberleri

Muhammed Salih Çetiner Haberleri

Orman Bölge Müdürü Çetiner: 'Sarp ve kayalık bir alan olduğu için müdahalede zorluklar yaşanıyor'

Bingöl'de devam eden yangında arazi sarp ve kayalık olduğu için müdahalelerde zorluklar yaşandığını belirten Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner, '2 helikopter, 4 yangın ilk müdahale aracı, 3 arasöz olmak üzere birçok ekip ile müdahale sürüyor. Yangını gün içerisinde kontrol altına almayı planlıyoruz' dedi.

12 milyon fidan toprakla buluşacak

Elazığ Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner, 'Son zamanlarda yaşanan kar yağışı bizleri, orman teşkilatını ve orman çiftçilerimizi çok mutlu etti' dedi.

Daha yeşil bir Malatya için çalışmalar ele alındı

Elazığ Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner, Malatya'da Battalgazi ilçesine bağlı mahalle muhtarları ile bir araya gelerek daha yeşil bir Malatya için istişarelerde bulundu.

Battalgazi'deki yatırımlara tam not

Malatya'nın Battalgazi Belediyesi tarafından oluşturulan Özel Sera Alanı, Çim Rulo Tesisleri, yapımı devam eden Gül Bahçesi Proje alanlarını Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile birlikte gezen Elazığ Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner, ilçede yapılan çalışmaları başarılı bulduğunu aktardı.

12 milyon fidanın üretildiği Elazığ'da 2 milyon fidan toprakla buluşacak

Elazığ 8. Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde bu yıl 5 milyonu Elazığ'da olmak üzere toplamda 12 milyon fidan üretildi. Yıl sonuna kadar 2 milyon 297 bin fidan dikiminin planlandığı Elazığ'da, 11 Kasım'da ki 'Fidan Dünyaya Nefes, Bugün Fidan Geleceğe Nefes' projesi kapsamında 46 bin fidan toprakla buluşacak.