Muhammet Şerif Aydın Haberleri

Muhammet Şerif Aydın Haberleri

AK Partili Kepolu Ataman ve beraberindekiler çiftçinin TMO sorununu çözdü

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman ve AK Parti İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın ile yardımcıları, Toprak Mahsulleri Ofisi Bölge Müdürlüğü ziyaretinde çiftçinin randevu sorununu çözüme kavuşturdu.

AK Parti İl Başkanı Aydın'dan HDP'ye sert eleştiri

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen HDP'ye sert sözlerle yüklenerek, 'Kılıçdaroğlu kazansaydı, Ümit Özdağ İçişleri Bakanı olacaktı. HDP bunun için uğraştı' dedi.

AK Parti İl Başkanı Aydın: 'Bu seçim başörtüsünü yasaklayanlar ile başörtülü vali atayanlar arasındadır'

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, sosyal medya hesabından 14 Mayıs seçimine ilişkin videolu mesaj yayınladı. Aydın, Bu seçim başörtüsünü yasaklayanlar ile başörtülü vali atayanlar arasındadır. Bu seçim çocuklarımızın eline molotof verenlerle tablet verenler arasındadır dedi.

AK Parti İl Başkanı Aydın: 'Huzurumuza hep beraber sahip çıkalım'

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısında Türkiye'nin seçim gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, teşkilatlarının seçime hazır durumda olduğuna değindi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: 'CHP zihniyeti Kürtlerle ilgili bu topraklardaki bütün kötülüklerin anası ve bir numaralı sanığıdır'

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun son videosunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Kürt düşmanlığı yapmakla suçlamasına tepki göstererek, CHP zihniyeti, Kürtlerle ilgili bu topraklardaki bütün kötülüklerin anası ve bir numaralı sanığıdır dedi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın: 'Bütün Diyarbakırlı hemşehrilerimizi 16 Kasım'da milli takımımıza destek olmaya davet ediyoruz'

Diyarbakır'da oynanacak olan Türkiye-İskoçya maçı öncesi açıklama yapan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, 'Diyarbakırlı hemşerilerimizi, hangi partiden, düşünceden, meşrepten olursa olsun, ortak paydamız olan milli takımımıza destek olmaya ve 16 Kasım'da tribünlerde yer alarak bu müsabakayı izlemeye davet ediyoruz' çağrısında bulundu.

AK Parti İl Başkanı Aydın'dan HDP'ye sert tepki

Diyarbakır'da bugün başlayan Sur Kültür Yolu Festivali ile ilgili HDP'li yöneticilerin boykot çağrılarına AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın'dan sert tepki geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Diyarbakır'a geliyor

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, 8-16 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan 'Sur Kültür Yolu Festivaline' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı davet ettiğini ve Erdoğan'ın da bu daveti kabul ettiğini söyledi.

Başkan Aydın: 'HDP'nin amacı Kürtleri altılı masaya meze etmektir'

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı geleneksel aylık genel gündem değerlendirmesi için gazetecilerle bir araya geldi. İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, 'HDP'nin amacı Kürtleri altılı masaya meze etmektir' dedi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın: 'Eylül ayında şehir hastanemizin yeni ihalesi yapılacak'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, kentte yapılacak şehir hastanesinin yeni ihalesi yapılacağını söyledi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkan Aydın'dan Özgür Özel'e sert tepki

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, CHP'li Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine sert tepki gösterdi.

AK Parti İl Başkanından Diyarbakır halkına çağrı

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'nın aylık olağan basın buluşmasında konuşan İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, 'Diyarbakırlı hemşehrilerimize bir çağrıda daha bulunmak istiyoruz. Lütfen İmkan nispetinde, gücümüzün yettiği kadarıyla bu Ramazan ayında yapacağımız alışverişlerde özellikle sokaktaki az iş yapan ve küçük esnaflarımızı tercih etmeye çalışalım' çağrısında bulundu.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı aylık olağan değerlendirme toplantısı yapıldı

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın tarafından genel gündem ile ilgili aylık olağan basın bilgilendirme toplantısı yapıldı.

AK Parti İl Başkanı Aydın: 'Kılıçdaroğlu'nun yüreği anneleri ziyaret etmeye yetmez'

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'nın aylık olağan basın buluşmasında İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunarak Kılıçdaroğlu'nun yüreği anneleri ziyaret etmeye yetmez dedi.

AK Parti'nin gönül buluşmaları finali Çermik ilçesinde yapıldı

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın tarafından başlatılan 'İlçe ilçe 2023' programının son buluşması 17'inci ilçe olan Çermik ilçesinde gerçekleştirildi.

AK Parti İl Başkanı Aydın: '2'inci 20 yıllık iktidarımızı Diyarbakır'dan başlatacağız'

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, aylık düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Aydın, '2023 seçimleri ile birlikte 2.yirmi yıllık iktidar dönemimize Diyarbakır'ı alarak başlayacağız. Bu konuda hem milletimize, hem liderimize, hem de teşkilatlarımıza güveniyoruz' dedi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın: 'AK Partiyi AK Parti yapan halktır'

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın tarafından başlatılan, ilçe ziyaretleri Kocaköy ilçesiyle devam etti.

AK Parti İl Başkanı Aydın: Tarihin en önemli seçimine hazırlanıyoruz

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın ve ekibi, ilçe danışma meclisi toplantısında partililerle bir araya geldi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın 'İnsanlarımızın yüreğine dokunacağız'

Diyarbakır 'ın Kulp ve Lice ilçelerinde AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantıları yapıldı.

AK Parti'li Aydın'dan Kılıçdaroğlu'na tokat gibi cevap:

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun helalleşme açıklamasına sert tepki gösterdi. Başkan Aydın, geçmişten bu güne yansıyan gündemleri örnek göstererek, 'Kürtlerin çekmiş olduğu bütün ızdıraplar geçmişteki yapılan bütün politikaların anasıdır. CHP zihniyeti, gelip bu topraklarda helalleşmesini bizde sabırsızlıkla bekliyoruz. Yüzünüz varsa buyurun helalleşin' dedi.

AK Parti İl Başkanı Aydın, saha çalışmalarına devam ediyor

Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın ve beraberindeki partililer, Hazro ilçesine ziyarette bulundu.

AK Parti İl Başkanı Aydın, 'Organize sanayi bölgesi Bismil ekonomisine nefes olacak'

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, Vali Yardımcısı Ömer Coşkun, Bismil Kaymakamı Enver Hakan Zengince, İlçe Başkanı Veysel Yağmur ve ilgili bürokratlar ile birlikte Bismil'de kurulacak Organize Sanayi Bölgesi için yer incelemelerinde bulundu.

Başkan Aydın 'Bizim mücadelemiz memleket için'

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın tarafından başlatılan, 16 ilçe ile birlikte 17. ilçede buluşma programı Çüngüş'te gerçekleşti.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın: 'Çözüm süreci, Kandil'deki terör baronları tarafından baltalanmış ve bitirilmiştir'

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığının 'ilçe ilçe 2023'e' sloganıyla gerçekleştirdiği çalışmalara merkez Yenişehir ilçesi ile devam edildi. Burada konuşan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, çözüm sürecinin Kandil'deki terör baronları tarafından baltalanıp bitirildiğini söyledi.

AK Parti 'Teşkilat Akademisi' devam ediyor

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından 'Bu Hikayenin Kahramanı Sensin' teması ile düzenlenen 'Teşkilat Akademisi' 30-31 Ekim tarihlerinde Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak'ta düzenlenecek eğitimlerle devam edecek. İki gün boyunca sürecek eğitimlere tüm teşkilat mensupları katılım gösterecek. Düzenlenen eğitimler sayesinde Türkiye'nin tamamında yaklaşık 93 bin parti yöneticisi için eğitim atağı başlatılacak. AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, 'Tarihin en önemli seçimi olan Haziran 2023 seçimlerine büyük bir güçle, emin adımlarla hazırlanmaya devam ediyoruz. Hafta sonu yapılacak olan eğitim çalışmaları, yaptığımız teşkilat çalışmalarına büyük bir katkı sunacaktır' dedi.

Aydın: 'Onlar bozmak, biz ise yapmak, yaşatmak için mücadele ediyoruz'

AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı tarafından 17 ilçeyi kapsayan 'Gönül köprüsü buluşmaları' kapsamında Lice'de vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, terör örgütü tarafından gerçekleştirilen eylemler ve oluşturulan istikrarsız ortamın en çok bölge halkına zarar verdiğini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Aydın: 'CHP için Kürtler sadece oy pusulasından ibarettir'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, CHP için Kürtlerin sadece oy pusulasından ibaret olduğunu belirterek HDP'ye seslenip, Kürtleri oy pusulasından başka bir şey olarak görmeyen, katliamcı CHP ve İstanbul'un papyonlu CHP'li başkanına, Kürtleri pazarlama densizlikleri ile yüzleşmeleri çağrısında bulunuyorum dedi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın 'Hafıza Odası' sergisine tepki gösterdi

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, Diyarbakır'da yerel ve ulusal yayın yapan medya kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelerek kentin gündemiyle ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Başkan Aydın, 'Kürtçe şarkılar söyleyen sanatçılara dünyayı dar etmek isteyenler Kürtlerin acı hatıraları üzerinde halay teptiler' dedi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanından İmamoğlu'na tepki

Diyarbakır'da temaslarda bulunan ancak Diyarbakır annelerini ziyaret etmeyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın'dan tepki geldi. Aydın, 'Diyarbakır'a gelmek ciğer yemekle olmaz, yürekli annelerin yanında durmakla olur' dedi.