Ömer Toraman Haberleri

Ömer Toraman Haberleri

Elazığ'da geçen seneye göre asayiş olayları yüzde 10 azaldı

Elazığ Valiliği tarafından düzenlenen asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısında açıklamalarda bulunan Vali Doç. Dr. Ömer Toraman iki aylık süreçte 748 bin 683 kişi sorgulandığını ve asayiş olaylarının, bir önceki yılın aynı döneminde göre yüzde 10 azaldığını söyledi.

Göçükteki 4'üncü işçiyle ses irtibatı sağlandı

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, göçükte mahsur kalan 4'üncü işçi ile de sesli irtibat sağlandığını söyledi.

Elazığ Valisi Toraman, 'AFAD Başkanlığı tarafından yapılan toplam nakdi ödemeler yaklaşık 1 milyar liraya tekabül ediyor'

Elazığ Valisi Ömer Toraman, 6 Şubat 2023'de Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremlerin yıldönümü arifesinde değerlendirme toplantısı yaparak depremden bu yana yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Elazığ'da depremde ağır hasar alan 3 katlı binaların yıkımı tamamlandı

Elazığ Vali Ömer Toraman, ildeki ağır hasarlı binaların yüzde 87'sinin yıkımının tamamlandığını belirterek, Şehir merkezinde üç kat ve üzeri olan binalar yıkılarak ,enkazının kaldırılması gereken 988 tane bina vardı. Şu an yıkımı devam eden bina 988'inci bina, yani son binamız dedi.

Vali Toraman: 'Elazığ depremi sonrası 25 bin konutun anahtarını vatandaşlarımıza teslim etmiş bulunuyoruz''

Elazığ'da 2020'de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından 25 bin konutun anahtarının vatandaşlara teslim edildiğini bildiren Vali Ömer Toraman, 'Elazığ 2020 depreminden sonra yapı stokunu önemli ölçüde yeniledi. 6 Şubat depreminin ardından da ihalesi yapılan deprem konutlarının sayısı 2 bin 598'dir. Bunların yaklaşık 2 bininin yapımı tamamlandı, önümüzdeki günlerde kurasını çekeceğiz' dedi.

Vali Toraman: 'Tüm kolluk personeli sahada vatandaşımızın emniyeti için görev yapıyor'

Elazığ'da yılbaşının sakin ve huzurlu geçtiğini belirten Elazığ Valisi Ömer Toraman, 'Bunun için tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Tüm kolluk personeli sahada. Vatandaşımızın emniyeti için görev yapıyorlar' dedi.

Saklıkapı Kanyonu tabiat parkı statüsüne kavuşacak

Elazığ Valisi Ömer Toraman, yapımı tamamlanan Saklıkapı Kanyonu'nun tabiat parkı ilan edilmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, Burası bir tabiat parkı alanı olacak. Doğa Koruma ve Milli Parklar ekiplerimiz buraya gelen ziyaretçilerin güvenlik önlemlerini alarak, onların ihtiyaç duyacağı alt yapı düzenlemelerini yaparak burayı kanyon geçişi yapmak isteyen vatandaşlarımıza sunacaklar' dedi.

Vali Toraman, yapımı devam eden deprem konutlarını inceledi

Elazığ Valisi Ömer Toraman, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremlerden etkilenen vatandaşlar için yapılan TOKİ konutlarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Vali Toraman, depremzedelerle bir araya geldi

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, KYK yurtlarında misafir edilen depremzede vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Elazığ Valisi Toraman, '8 bina ağır hasarlı'

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından Elazığ'da bir bina çöktü. 2 kişinin bulunduğu enkazda arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Şehirdeki ağır hasarlı binalar hakkında bilgi veren Elazığ Valisi Ömer Toraman, İl merkezinde 7 bina, Akçakiraz beldesinde 1 bina ağır hasarlı dedi.

Elazığ Valisi Toraman, '2 vatandaşımızın enkaz altından çıkarılması için çalışmalar devam etmektedir'

Kahramanmaraş'ta son olarak meydana gelen son 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından Elazığ'da bir bina çöktü. Vali Ömer Toraman enkaz altında kalan 2 kişiyi kurtarmak için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Elazığ Valisi Ömer Toraman: 'Şu ana kadar ilimizde herhangi bir yıkım ihbarı almadık'

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki deprem Elazığ'da da hissedildi. Elazığ Valisi Ömer Toraman, 'Kıymetli hemşehrilerim, Şu ana kadar ilimizde herhangi bir yıkım ihbarı almadık. Sükunetle hareket edelim. Trafikte yoğunluk oluşturmayalım. Çok geçmiş olsun' dedi.

Şampiyon boksörler Elazığ'da

İzmir'de düzenlenen Türkiye Büyük Kadınlar Ferdi Boks Şampiyonasından altın madalyayla dönen Elazığlı boksörler Gizem Özer ve Mihriban Güneri, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman'ı makamında ziyaret etti.

Elazığ Valisi Toraman, 'Saha tarama faaliyetlerini tamamlamıştır'

Elazığ'da meydana 4.9 büyüklüğündeki depremin ardından bir paylaşım daha yapan Vali Dr. Ömer Toraman, 'AFAD ve kolluk ekiplerimiz yürüttükleri saha tarama faaliyetlerini tamamlamıştır. Ekiplerimiz tarafından şu ana kadar herhangi bir hasar veya olumsuz durum tespit edilmemiştir' dedi.

Vali Toraman'dan deprem paylaşımı, ' Herhangi bir olumsuz ihbar alınmadı'

Elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında paylaşımda bulunan Vali Dr. Ömer Toraman herhangi bir olumsuz ihbarın gelmediğini tarama çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

Vali Toraman: 'İl genelinde 2 bin 354 personel ile emniyet ve asayişi sağlamaya çalışıyoruz'

Elazığ Valisi Ömer Toraman, yılbaşı çerçevesinde planlamalar yapıp tedbirler aldıklarını belirterek, 'İl genelinde 2 bin 354 personel ile emniyet ve asayişi sağlamaya çalışıyoruz. Şuana kadar herhangi bir olumsuzluk intikal etmedi. Yılbaşı huzur içerisinde geçirilecek' dedi.

Yeni Elazığ Stadyumunda sona doğru

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yeni Elazığ Stadyumunda incelemelerde bulundu.

Dünya şampiyonu Sıla Kartal, Vali Toraman ile bir araya geldi

İtalya'da düzenlenen Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Elazığlı sporcu Sıla Kartal, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman'ı ziyaret etti.

Vali Toraman GSB Elazığ Yurtlarını Gezdi

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, bakım-onarım çalışmaları devam eden Elazığ'daki GSB yurtlarında incelemelerde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki Elazığ'da temaslarda bulundu

Elazığ'a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Vali Dr. Ömer Toraman ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'yla bir araya geldi.

Vali Toraman ve Rektör Göktaş'tan A milli takıma ziyaret

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ve Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, A Milli Erkek Voleybol Takımı'nı ile bir araya geldi.

Elazığ'da 'Bayramınız Kemerli Olsun' denetimi

Elazığ Valisi Ömer Toraman 'Bayramınız Kemerli Olsun' sloganı ile gerçekleştirilen denetimlere katıldı. Vali Toraman emniyet kemerinin önemine dikkat çekerken, emniyet güçleri de sürücülere ve yolculara bilgilendirici broşürler verdi.

Elazığ'da 'Emniyet Kemeri' uygulaması

Elazığ'da Ramazan Bayramı öncesi Vali Ömer Toraman'ın katılımıyla 'Emniyet Kemeri' uygulaması yapıldı.

Vali Toraman koltuğunu minik öğrenciye devretti

Elazığ'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Vali Dr. Ömer Toraman koltuğunu 4. Sınıf öğrencisi Alper Toker'e devretti.

il koordinasyon kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Elazığ'da Vali Dr. Ömer Toraman başkanlığında Nisan ayı il koordinasyon kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Ömer Toraman, lavanta bahçesini dron ile ilaçladı

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman 25 dönümlük lavanta bahçesini dron ile ilaçladı.

Vali Toraman'dan Nevruz bayramı mesajı

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Nevruz Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Şehit ailelerine Devlet Övünç Madalyası ve Beratı verildi

Elazığ Valisi Ömer Toraman tarafından şehit aileleri ve gazilere 'Devlet Övünç Madalyası ve Beratı' takdim edildi.

Vali Toraman'dan fahiş fiyat ve stok denetimi

Elazığ Valisi Ömer Toraman, kentteki marketlerde fahiş fiyat ve stok denetimi gerçekleştirdi.

Elazığlı sporcular Vali Toraman'ı ziyaret etti

Kütahya'da yapılan İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası'nda 7 madalya çıkaran Elazığlı sporcular, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman'ı makamında ziyaret etti.