Reklam Haberleri

Reklam Haberleri

Hayallerin şekillendiği yer: Elazığ Belediyesi Sinema Akademisi

Elazığ'da Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) çerçevesinde kurulan ve eğitimlerini sürdüren Elazığ Belediyesi Sinema Akademisi, çalışmaları ve projeleriyle büyük ilgi geçiyor. Medya ve sinema alanında kursiyerlerin adeta hayallerini şekillendiren akademi, son olarak çektiği ulusal reklam filmi ile büyük prodüksiyonları bile geride bırakarak adından söz ettirdi.

MHP Malatya teşkilatı Başkan Güder'in yatırımlarını gezdi

Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe Yönetimi Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in hayata geçirdiği yatırımları gezdi. Başkan Güder'in de eşlik ettiği gezide MHP İl Başkanı Gökhan Gök, 'Reklam belediyeciliği değil, yatırım belediyeciliği yapan kıymetli başkanıma teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.

Dezavantajlı kadın ve gençlere iş sahibi olmaları için kurs veriliyor

Bingöl'de Fırat Kalkınma Ajansı koordinesinde dezavantajlı kadın ve gençlerin iş sahibi olmaları için bilgisayar destekli reklam tasarım kursu veriliyor. Kurs bitiminde gerek özel sektörle gerekse kurum ve kuruluşlarla iş birliği yapılarak, kursiyerlerin istihdamına da katkı sağlanacak.

Diyarbakır'da zabıtadan tabela-reklam denetimi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, trafik ve yaya güvenliği açısından tehdit oluşturan kaldırım, sokak ve caddelerde bulunan duba, totem, reklam panolarını kaldırmaları için esnafı uyardı.

Profesör uyardı: Sosyal medyada aşırı hazır gıda reklamları düzensiz aşerme, ölümlü gebelik ve kısırlık getiriyor

Diyarbakır'da Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer, sosyal medya üzerinde yayınlanan yüzlerce fast food reklamları, gebe hastalarda düzensiz aşermeyi, obezite nedeniyle ölümlü gebelik ve kısırlık getirdiğine dikkat çekerek uyarılarda bulundu.

Pütürge Belediyesi'nden turizme katkı

Malatya'nın Pütürge ilçesinde yer alan ve beş yıldır kapalı olan Nemrut Dağı'ndaki Pütürge Belediyesine ait Güneş Otel hizmete girmek için gün sayıyor. Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, turizm acenteleri ile görüşüp, yapacakları reklam ve tanıtımlarla bölgeye daha çok turist çekmeyi amaçladıklarını söyledi.

Battalgazi babalara jest

Evlatları üzerinde büyük emekleri olan babaların, 19 Haziran Babalar Günü'nü kutlamak ve kutlatmak isteyen Malatya'nın Battalgazi Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşların gönderdiği 'Baba ve Çocuk' temalı fotoğrafları ilçe genelindeki reklam panolarına asarak bu özel günü kutladı.

Sosyal medya reklamlarını doğru kullananlar satışlarını arttırıyor

Özellikle pandemi döneminde etkin olarak vatandaşların karşısına çıkan sosyal medya reklamlarının, doğru yöntemlerle kullanıldığında satışları arttırdığı kaydedildi.

Battalgazi Belediyesi'nden vergi ödemelerinde son hafta uyarısı

Battalgazi Belediyesi, 2022 yılı Emlak, Çevre Temizlik ile İlan ve Reklam vergilerinin 1. taksitlerinin son ödeme gününün 31 Mayıs Salı olduğunu hatırlatarak mükelleflere çağrıda bulundu. Ödemeler Battalgazi Belediyesi veznelerine nakit ve kredi kartı ile ödeme yapabileceği gibi E-belediye uygulamaları üzerinden online olarak da yapılabiliyor.

Reklam sektörü gençleri bekliyor

Artline Reklam Ajansı Kurucu Başkanı Onur Durası, geleceğini şekillendirme aşamasındaki gençlere reklam sektörünü önerdi. Sektörün gençlere ihtiyacı olduğunu belirten Durası, ''Reklam sektöründe bir süredir yetkin insan kaynağı açığı var. Dolayısıyla reklam sektörü gençler için büyük fırsatlar barındırıyor' dedi.