Selahattin Gürkan Haberleri

Selahattin Gürkan Haberleri

ASELSAN Malatya'da fabrika kuracak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya'da depremin yaralarının sarılmasına katkı sunacak ve Savunma Sanayi Yatırımını hayata geçirecek olan ASELSAN'ın Genel Müdürü Ahmet Akyol ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Gürkan: 'Kızılay'ımızla çok yakın bir koordinasyon içerindeyiz'

Türk Kızılay Malatya Şube Başkanlığı görevine atanan Sadi Ergül ve yönetim kurulu üyeleri Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret etti.

Gürkan, İsmet Paşa Caddesi'ndeki yol çalışmalarını inceledi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Tecde Mahallesi İsmet Paşa Caddesi'nde sürdürülen yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Gürkan: 'Üreticilerimizi desteklemeyi sürdüreceğiz'

Malatya İl Tarım ve Orman Müdürü Osman Akar'ı ziyaretinde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 'Şehrimizdeki çiftçileri ve üreticileri desteklemek için yoğun bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz' dedi.

Başkan Gürkan: 'Eğitime katkılarımız sürecek'

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, kentteki eğitim-öğretimin desteklenmesi adına belediye olarak her zaman ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirterek eğitime katkılarının süreceğini söyledi.

Turgut Özal Tıp Merkezi'ne araç hediyesi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Turgut Özal Tıp Merkezi'ne depremde kullanılamaz hale gelen aracın yerine yenisini hediye etti.

Başkan Gürkan, 310 geçici konut alanında inceleme yaptı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın girişimleriyle İsviçre Merkezli Finans Kuruluşu ile yapılan görüşmeler neticesinde Malatya'ya kazandırılan 310 adet kalıcı nitelikte geçici konutun çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Gürkan yol çalışmalarını inceledi

Malatya'nın Yeşilçam Caddesi'ni ve Güldal Akşit Bulvarı'nı Kuzey Kuşak Yolu'na bağlayacak olan yol çalışmalarını inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çalışmalar tamamlandığında, trafikte zaman tasarrufu anlamında önemli bir görevin yerine getirileceğini söyledi.

Gürkan: 'Yeni yollar ile birlikte şehrin ihyası kolay olacak'

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi bölgesindeki trafik akışını rahatlatmak adına yapılan yol çalışmalarını yerinde inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 'Anayurt Bulvarı, Kuzey Kuşak Yolu, Kuzey Çevre Yolu ve ana arterle birlikte 4 arter bu bölgede olacak' dedi.

Gürkan, Yeni Buğday Pazarında incelemelerde bulundu

Eski Buğday Pazarı'ndaki esnafların iş yerlerini Yeni Buğday Pazarı'na taşıma sürecini yerinde görmek üzere Yeni Buğday Pazarı'nı ziyaret eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Buğday Pazarının hayırlı olmasını diledi.

Gürkan: 'Kırsaldaki mahallelerimizin kalkınması için önemli çalışmalar yapıyoruz'

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt ilçesi Ortaköy Mahallesi (Porga) Muhtarı Mahmut Kocaman'ın ev sahipliğinde bölge muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Burada muhtar ve vatandaşların talep ve isteklerini dinleyen Başkan Gürkan, Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortaköy Mahallesi'ne yapılan bazı yatırımlardan bahsetti.

Gürkan, Kuzey Kuşak Yolu'nda incelemede bulundu

Kuzey Kuşak Yoluna yapılan bağlantı yollarındaki çalışmaları inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yol çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte bu yolların Malatya'nın gelecek yüzyıllarına hükmedeceğini söyledi.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık Ayı Toplantısı 2. birleşimi Başkan Selahattin Gürkan'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Gürkan'dan, Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı İdari Hizmet Binası'nda inceleme

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yapımı devam eden Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı İdari Hizmet Binasını yerinde inceledi. Başkan Gürkan, hizmet binasındaki çalışmalarda sona gelindiğini söyledi.

Gürkan: 'Şehir için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağız'

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Şoförler ve Otomobilci esnafları, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek Malatya'da yapılan ve yapılacak olan hizmetlerle alakalı istişarelerde bulundu.

EKPSS kursiyerlerine ek kaynak kitapları dağıtıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulu'nda engelli vatandaşlara yönelik devam eden EKPSS (Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı) kursunu ziyaret ettiler.

Gürkan'dan birlik ve beraberlik vurgusu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İş İnsanı Tahsin Yılmaz'ın ev sahipliğinde düzenlenen İstişare Toplantısında siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Muhtarlardan Başkan Gürkan'a teşekkür

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Topraktepe Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Karaman'ın ev sahipliğinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Malatya'da 30 dönümlük alana 310 geçici konut yapılacak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 6 Şubat depremlerinden etkilenen vatandaşların geçici de olsa barınma ihtiyaçlarını sağlamak için İsviçre Merkezli Finans Kuruluşu ile yaptığı görüşmeler neticesinde Malatya'ya 310 adet geçici konut yapılacağını söyledi.

Başkan Gürkan, Mısır Çarşısı esnafıyla bir araya geldi

Malatya kent merkezinde 220 dönümlük inşaat alanında bulunan geçici konteynerler için ayrı bir yer tahsis edileceğini belirten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 'Esnafımızın ticari faaliyetlerini kesintiye uğratmadan işlerine devam etmelerini sağlayacaktır' dedi.

Gürkan, Orduzu sakinleriyle bir araya geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Orduzu Mahallesi'ni ziyaret ederek mahalle muhtarı ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Gürkan burada vatandaşlarla istişarelerde bulunarak, Orduzu Mahallesi'ne yapılan yatırım ve hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan Başkan Gürkan'a övgü

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Malatya Büyükşehir Belediyesinin hizmet belediyeciliği yaptığını ifade ederek, Başkan Selahattin Gürkan'a şehre kazandırdığı yatırımlar için teşekkür etti.

Gürkan: 'El ele vereceğiz hep birlikte bu şehri yeniden ayağa kaldıracağız'

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Bingöllüler Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Saim Balat ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Orduzu Spor Kompleksi'nde sona gelindi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Malatya Valisi Ersin Yazıcı, büyükşehir belediyesinin mega projeleri arasında bulunan Orduzu Spor Kompleksi'ndeki çalışmaları yerinde inceledi.

Gürkan: 'Şehrimizin normale dönmesi için gayret gösteriyoruz'

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Akpınar esnafı ile bir araya gelerek, Malatya Çarşısı'nda yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Gürkan, 220 dönümlük alanı kapsayan Malatya Çarşısı'nda hem ticari alanlar için hem de konut alanları için çalışmaların başlatıldığını söyledi.

Malatya'da beton üretim santrali faaliyete başladı

Malatya'daki beton talebinin karşılanması ve piyasadaki beton fiyatlarını dengelemek adına kurulan MESTON beton üretim santralindeki çalışmaları inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beton üreticilerine seslenerek, 'Haksız kazanca yeltenmeye kalkmayalım' dedi.

Gürkan, AK Gençlerle bir araya geldi

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Sinan Özhüsrev ve yeni Yürütme Kurulu Üyeleriyle bir araya gelerek bir süre görüştü.

Kuzey Kuşak Yolu açma çalışmalarında sona gelindi

Malatya'nın trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan Kuzey Kuşak Yolu çalışmalarını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bağlantı yollarıyla beraber yaklaşık 4 milyar TL yatırım bedeli olan yolu kullanacak sürücülerin hızlı ve güvenli bir şekilde yolculuk yapacağını söyledi.

Deprem bölgesi Malatya'da çalışmalara hız verildi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve GEDAŞ (Gayrimenkul Değerleme A.Ş.) Genel Müdürü Ahmet Oğulbalı, Malatya Çarşısı'nın yeniden inşa edileceği 220 dönümlük alanda incelemelerde bulundular.

Gürkan asırlık çınarlarla bir araya geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yılında, 100 yaşını doldurmuş veya aşmış yaşlıları evlerinde ziyaret etti.