Terörle Mücadele Haberleri

Terörle Mücadele Haberleri

Diyarbakır'da Ezidilerin yaşadığı kampta eğitim veren 3 terörist farklı şehirlerde yakalandı

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 2014-2017 yılları arasında Irak'ın Sincar bölgesinden kaçarak Türkiye'ye gelen Ezidilerin yaşadığı kampta terör eğitimi veren 3 kişiyi farklı şehirlerde düzenlenen operasyonla yakaladı.

Bingöl emniyetinden öğrencilere sinema etkinliği

Bingöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Adaklı, Yayladere, Karlıova ve Kiğı ilçelerinde ortaokul öğrencilerine yönelik sinema etkinliği düzenledi.

Evlat nöbetindeki gözü yaşlı anne: '8 yıldır terörle mücadele ediyorum'

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığını ileri süren ailelerin evlat direnişi sürüyor.

Operasyondan dönen özel harekat polisleri için koç kesildi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli iken Van ve Suriye'deki terörle mücadele operasyonlarına katılmak üzere görevlendirilen ve görevlerini başarılı bir şekilde tamamlayarak Malatya'ya dönen Özel Harekat Polisleri için koç kesim töreni düzenlendi.

Bakan Akar ve beraberindeki TSK komuta kademesi Diyarbakır'da

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, terörle mücadelenin 2023 yılında da azim, kararlılık ve yüksek motivasyonla devam edeceğini bildirdi.

Tüfenkci, 'Türkiye ekonomik terörle de mücadele ediyor'

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Parti binasında düzenlenen Halk Gününde yaptığı konuşmada, Türkiye bir yandan terörle mücadele ederken, bir yanda da ekonomik terörle mücadele ediyor' dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'PKK'ya kol kanat gerip arka çıkan Kılıçdaroğlu'dur'

CHP Genel Başkanının selin içinde sürüklenen bir kütüğe dönüştüğünü belirten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Eylemleriyle beslediği, fıtratıyla bilediği siyasi nefretini Türkiye'ye karşı silah gibi kullanmaya başlamıştır. PKK'ya kol kanat gerip arka çıkan Kılıçdaroğlu'dur. FETÖ'yü aklama sözü veren Kılıçdaroğlu'dur. Terörle mücadeleye karşı çıkan Kılıçdaroğlu'dur. Yalan üstüne yalan söyleyen Kılıçdaroğlu'dur. Bu Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP uçurumun kenarındadır' dedi.

Malatya'da polislerden 'El Ele Güvenli Geleceğe' projesi

Malatya'da polisler üniversiteye kayıt yapan öğrencilere, terörle mücadeleye dikkat çekmek amacıyla bilgilendirme yaparak broşür dağıttı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık: 'Elazığ, geçmişte terörle mücadelenin en çetin zamanlarında da teröre fırsat vermemiştir'

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 'Elazığ, Anadolu kültürünün çok önemli merkezlerinden birisi olmakla birlikte geçmişte terörle mücadelenin en çetin zamanlarında da teröre fırsat vermemiştir. Terörle mücadelede en ön safta koşmuş insanların memleketidir' dedi.

Terörle mücadele eden ailelerin evlat nöbeti 4'üncü yılında

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kandırılarak dağa kaçırılan çocukları için HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde 3 Eylül 2019'da oturma eylemi başlatan ailelerin evlat nöbetinin 4'üncü yılını kutlamak üzere ailelerle bir araya geldi.

Tüfenkci: ''Terörle mücadelemizi sürdüreceğiz''

Malatya'da ziyaretlerini sürdüren AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, millet ittifakının kurduğu altılı masaya gönderme yaparak, 'Birileri masalar kurup bu masalar üzerinden hesaplar ve oyunlar yapabiliyor. Biz bütün bu oyunlara rağmen bir yandan terörle olan mücadelemizi devam ettireceğiz'' dedi.

MHP heyeti Diyarbakır'da terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi

Diyarbakır'a adeta çıkarma yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti, 'Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma' programı çerçevesinde Sur ilçesinde partililerle bir araya geldi.

Diyarbakır merkezli 5 ilde 24 adrese eş zamanlı terör operasyonu: 14 gözaltı

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünün PKK/KCK terör örgütünün şehir yapılanmasına yönelik 5 ilde eş zamanlı 24 adrese yaptığı operasyonda 14 şüpheli gözaltına alındı.

Diyarbakır'da DBP il binasında 7 saat süren arama tamamlandı, çok sayıda materyal toplandı

Diyarbakır'da Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) binasında yapılan etkinliklerin sosyal medya üzerinden paylaşılması üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerince operasyon düzenlendi. Sabah saatlerinde başlayan operasyonun aramaları 7 saat sonra tamamlandı.

Tunceli'de terörle mücadele başarısı: 29 geçici özel güvenlik bölgesi sayısı 4'e düşürüldü

Terörle mücadelede yürütülen başarılı operasyonlarla huzur kenti haline gelen Tunceli'de, 29 geçici özel güvenlik bölgesi sayısı 4'e düşürüldü.

HDP'nin Diyarbakır programında terör örgütü propagandası: 16 gözaltı

Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı, HDP'nin Diyarbakır programında terör örgütü propagandası nedeniyle 16 kişinin yakalanarak gözaltına alındığını bildirdi.

Adalet Bakanı Gül, 'Terörle mücadeleyi kararlı bir şekilde sürdürdük ve sürdürmeye devam ediyoruz'

AK Parti hükümetleri ile birlikte 19 yılda her alanda çok önemli kazanımlar elde ettiklerini belirten Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Bugün Munzur'un güzelliğini terörün baskısıyla yatırımı, üretim ve istihdamı engelleyen birliğimizi bozan terörle mücadeleyi kararlı bir şekilde sürdürdük ve sürdürmeye devam ediyoruz' dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım'dan terörle mücadele vurgusu

Türkiye'de son 40 yıldır terörle karşı karşıya olduklarını belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, 'Son 5 yılın içerisinde 15 Temmuz'dan bu güne kadar ciddi şekilde teröre karşı yapılan mücadelede zirveyi yakalamış vaziyetteyiz. 10 bin PKK militanı dağdaydı. Dün sordum sayı 158'e düştü' dedi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Aslan, evlat nöbetindeki ailelerle buluştu

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen, 15 Temmuz hain darbe girişiminde gazi olan eski Terörle Mücadele Daire Başkan ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı eski 1'inci Sınıf Emniyet Müdürü Turgut Aslan, evlat nöbetindeki aileleri ziyaret ederek, destek verdi.

Diyarbakır'da 12 kişinin şehit olduğu bombalı araç saldırısının acısı ilk günkü gibi

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 4 Kasım 2016 tarihinde terör örgütü PKK tarafından Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğüne ait Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet şube müdürlükleri binasının bulunduğu cadde üzerinde bombalı araçla yapılan saldırıda 8'i sivil 12 kişi şehit olurken olay sonrası devlet şefkatli elini vatandaşlara uzatarak yaraları kısa sürede sardı. YURT-SAV Diyarbakır Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ömer Osmanoğlu, 'Olaydan sonra devletimiz şefkat elini sürekli olduğu gibi tekrar vatandaşlarımıza hissettirerek vatandaşlarımızı kucaklayarak gerekli maddi ve manevi desteklerini sağladı' dedi.

Bakan Abdülhamit Gül: Batının terörle mücadele anlayışı çifte standartlıdır

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, 'Batının terörle mücadele anlayışı çifte standartlıdır. Ülkemizin yanı başında bir terör koridoru kurulmasına asla izin vermeyeceğiz. Türkiye'yi artık hiçbir güç eski Türkiye'ye geri çeviremeyecektir' dedi.

Tunceli'de askeri helikopterler, kurtarma operasyonları ile yemleme çalışmalarında da kullanılıyor

Tunceli'de askeri helikopterler, terörle mücadelenin yanı sıra hayvan saldırılarında yaralanan vatandaşların da imdadına yetişiyor. Helikopterler özellikle kış mevsiminde zor şartlarda yaşayan yaban hayvanlarını yemleme çalışmalarında da aktif şekilde kullanılıyor.