Tolga Ağar Haberleri

Tolga Ağar Haberleri

Zülfü Tolga Ağar Ankara'dan aday oldu

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar Ankara 2. Bölge 12'nci sıradan aday gösterildi.

Milletvekili Ağar, yeni stadyumu gezdi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Elazığ'da yapımı devam eden şehir stadyumunu gezdi.

Milletvekili Ağar'ın girişimleriyle mağduriyet sona erdi

Elazığ Belediyesi ve İl Özel İdare çalışanlarının yemek yardımına yönelik 2014 yılından buyana devam eden sorun AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar'ın girişimleriyle ortadan kaldırıldı.

Milletvekili Ağar: 'Türkiye'nin daha güçlü bir Türkiye olma iddiasının en büyük dayanağı gençlerdir'

AK Parti'nin daha güçlü olmasıyla birlikte Türkiye'nin de güçlü olacağını aktaran AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, 'O nedenle bizim mesuliyetimiz Türkiye'ye karşıdır. Türkiye'nin daha güçlü bir Türkiye olma iddiasının en büyük dayanağı gençlerdir' dedi.

AK Parti'li Ağar: 'Demokrat Parti çizgisi en güçlü şekilde kendisine AK Parti'de yer bulmuştur'

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, 'Demokrat Parti geleneği, Türkiye'nin kalkınmasına öncelik veren bir gelenek inşa etmiş ve büyük projelere imza atmıştır. Demokrat Parti geleneği, çizgisi nedeniyle demokrasi dışı müdahalelere maruz kalmış, her defasında milletimizin teveccühüyle siyasi mücadelesini sürdürmüştür. Gelinen noktada Demokrat Parti çizgisi en güçlü şekilde kendisine AK Parti'de yer bulmuştur' dedi.

Elazığspor'un kamp giderlerini AK Partili Zülfü Tolga Ağar karşıladı

Bir zamanlar Süper Ligin önemli takımlarından olan, ancak bu sezon TFF 3. Ligde mücadele eden Elazığspor, devre arası kampını Antalya'da yapacak. Kulübün kamp masraflarını ise AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tedavisini üstlendiği Taha'yı sünnet düğününde il protokolü yalnız bırakmadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık tedavisini üstlendiği 7 yaşındaki Taha Sis'i sünnet düğününde il protokolü yalnız bırakmazken, AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar da kirvesi oldu.