Uyuşturucu Haberleri

Uyuşturucu Haberleri

Diyarbakır'da 68 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda 68 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

Malatya'da uyuşturucu operasyonu

Malatya'da sokaklarda uyuşturucu madde satışına yönelik gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 7 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Diyarbakır'da 67 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Lice ilçesinde icra edilen operasyonda 67 kilogram toz esrar ele geçirildi.

Elazığ'da uyuşturucu operasyonu

Elazığ'da polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 6 şahsın üzerinde uyuşturucu madde ile uyuşturucu madde ticaretinden elde ettikleri değerlendirilen para ele geçirildi.

Samanlık içerisinde uyuşturucu ele geçirildi: 1 tutuklama

Elazığ'da jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada samanlık içerisinde uyuşturucu madde ele geçirilirken bir şüpheli ise tutuklandı.

Elazığ'da peynir bidonu içerisinde uyuşturucu madde ele geçirildi

Elazığ'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda, narkotik köpeği Varan'ın tepkisi üzerine kontrol edilen peynir bidonu içerisinde 7 parça halinde 70 gram toz esrar maddesi ele geçirildi.

Elazığ'da uyuşturucu taciri tutuklandı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada yakalanan bir uyuşturucu taciri tutuklandı.

Bingöl'de 53 kilo uyuşturucu yakalandı

Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, araziye gömülü şekilde 53 kilo 500 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Elazığ'da jandarma uyuşturucuya geçit vermiyor: 5 gözaltı

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 5 şüpheli gözaltına alındı.

Elazığ polisi, uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor: 1 tutuklama

Elazığ'da polis ekiplerince düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.

Elazığ'da uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı

Elazığ'da jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ele geçirilirken 2 kişi tutuklandı.

Malatya'da binden fazla sentetik hap ele geçirildi

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde, uyuşturucu taciri bir şüphelinin evinde yapılan aramada yeşil reçeteye tabi bin 14 sentetik hap ele geçirildi.

Diyarbakır'da narkotik operasyonları: 74 kişi tutuklandı

Diyarbakır'da bir ayda yapılan narkotik operasyonlarında 854 kilo 809 gram uyuşturucu madde ve bin 372 adet uyuşturucu hap çeşidi ele geçirildi. Gözaltına alınan 764 şüphelinden 74'ü tutuklandı.

Elazığ'da polis ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde polis ekipleri tarafından sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmada, 1 şüpheli tutuklanırken 2 şüpheli hakkında ise işlem yapıldı.

Bingöl'de 1 haftada 32 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin son 1 haftada yaptığı çalışmalarda 32 kilo uyuşturucu madde ele geçirildiğini açıkladı.

Bingöl'de 8 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Bingöl'ün Genç ilçesinde jandarma tarafından icra edilen operasyonda, 8 kilo 750 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Malatya'da uyuşturucu operasyonu!

Malatya'da torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 10 zanlının 9'u tutuklandı.

Diyarbakır'da uyuşturucu ile mücadele derneğinde silahlı kavga: 2 yaralı

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde uyuşturucu ile mücadele derneğinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

Malatya'da torbacı operasyonu: 2 tutuklama

Malatya'da torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Çok sayıda uyuşturucu hap ile silahın ele geçirildiği operasyonlar sonucunda 2 zanlı tutuklandı

Tunceli merkezli 4 ilde uyuşturucu operasyonu: 40 gözaltı

Tunceli merkezli 4 ilde düzenlenen Narkoçelik-Munzur uyuşturucu operasyonunda 40 şahıs gözaltına alındı.

Bingöl'de 34 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

Jandarma ekiplerince Bingöl'ün Genç ilçesi kırsalında icra edilen faaliyette, 34 kilo 700 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Elazığ'da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Elazığ'da polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Malatya'da torbacı operasyonu: 3 tutuklama

Malatya'da torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 10 zanlı gözaltına alındı. Zanlılardan 3'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Elazığ'da uyuşturucu taciri yakalandı

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, 610 gram kubar esrar maddesi ele geçirilirken bir şüpheli ise gözaltına alındı.

Bu kadarına pes: Uyuşturucu maddeyi midesinde saklamış

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda, 'bu kadarına da pes' dedirten bir durumla karşılaşıldı. Durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın midesinden 97 parça halinde 742 gram metamfetamin çıktı.

Malatya'da torbacı operasyonu: 3 tutuklama

Malatya'da torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 7 zanlı gözaltına alındı. Zanlılardan 3'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Malatya'da kaçakçılık operasyonları: 6 şahıs tutuklandı

Malatya'da, jandarma tarafından Şubat ayında düzenlenen operasyonlarda bir miktar uyuşturucu ile gümrük kaçağı ürünler ele geçirildi. Operasyonlar sonucunda gözaltına alınan 82 şahıstan 6'sı tutuklandı.

Elazığ'da asayiş şok uygulamaları sürüyor

Elazığ'da polis ekipleri tarafından yapılan asayiş şok uygulamasında, 4 adet ruhsatsız tabanca, bir tüfek ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Elazığ'da 'topraktan' uyuşturucu çıktı

Elazığ'da polis ekiplerince düzenlenen operasyonlarda toprağa gizlenmiş vaziyette uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda yakalanan 1 kişi tutuklandı.

Elazığ'da jandarma uyuşturucuya geçit vermiyor

Elazığ'da jandarma ekipleri tarafından yapılan uyuşturucuyla mücadele çalışmaları çerçevesinde 750 gram esrar maddesi ele geçirilirken bir şüpheli gözaltına alındı.