Vaka Sayısı Haberleri

Vaka Sayısı Haberleri

Bingöl'de aktif vaka sayısı 10'un altına düştü

Bingöl İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mehmet Emin Gündoğdu, il genelinde son 2 aydır vakaların azaldığını ve aktif vaka sayısının 10'un altına düştüğünü söyledi.

Malatya'da korona virüs vaka sayıları artmaya devam ediyor

Türkiye genelinde olduğu gibi Malatya'da da korona virüs vaka sayıları gün geçtikçe artıyor. Malatya'da da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı verilere göre, 22-28 Ocak tarihleri arasında her yüz bin kişide görülen vaka sayısı 253,80'e yükselmişti. Malatya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, yüz bin kişide görülen vaka sayısının bu hafta bin'e yaklaştığını öngördüklerini belirterek, vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmasını istedi.

Vaka artışının en çok yaşandığı illerden Tunceli'de vatandaşlara 'tedbirlere uyma' çağrısı

Tunceli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Çağdaş Özdemir, vatandaşları korona virüs tedbirlerine uymaya çağırdı. Sağlık Bakanının 8-14 Ocak tarihlerini kapsayan illere göre vaka sayısında Tunceli'nin vaka artışının en çok görüldüğü 10 ilden biri olduğunu hatırlatan Özdemir, hatırlatma dozunun Omicron varyantına karşı önemli bir tedbir olduğunun unutulmaması gerektiğini belirtti.

Elazığ'da 4 bin 12 aktif korona virüs vakası bulunuyor

Elazığ İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat, kentteki aktif vaka sayısının 4 bin 12, yatan hasta sayısının ise 134 olduğunu açıkladı.

Bingöl vaka artış hızında ilk sırada yer aldı, il sağlık müdürü vatandaşları uyardı

8-14 Ocak illere göre vaka sayısının açıklandığı listede 100 binde 704,84 ile en çok vaka artış hızının yaşandığı Bingöl'de İl Sağlık Müdürü Mehmet Emin Gündoğdu, vatandaşları tedbirlere uyulması konusunda uyardı.

Malatya'da son 11 ayın en düşük vaka sayısı görüldü

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı haftalık yüz bin kişide görülen vaka sayısı haritasında Malatya son 11 ayın en düşük vakası sayısı olan 16.13'e düştü. Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, rehavet çağrısı yaparak, 3. doz hatırlatma aşılarının yapılması gerektiğini ifade etti.

Sağlık İl Müdürü Bentli: 'Malatya 'da 2. doz aşı yüzde 71 'e ulaştı'

Malatya'daki Covid-19 vaka sayısı ve aşı çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, bir kez daha aşının önemini vurguladı. Malatya'da yüz bin kişide görülen haftalık vaka sayısının 160,39'ye düştüğünü hatırlatan Bentli, kentin 2 doz aşıda yüzde 71,5'a ulaştığını, bu oranın yetersiz olduğunu söyledi. Bentli, Malatya'da da uygulanmaya başlanan Türkovac aşısı Faz 3 çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Vaka sayısı artan Tunceli'de polis anons yaparak vatandaşları uyardı

Korona virüs (Covid-19) vakalarında artış gösteren Tunceli'de polis ekipleri araçlardan anons yaparak vatandaşları uyardı.

Sağlık Bakanı Koca açıkladı! İşte illere göre haftalık vaka sayıları...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'nin haftalık korona virüs vaka sayısını açıkladı. Koca, '9-15 Ekim arasında, 100 bin kişi içinde bir haftalık toplam yeni korona virüs vaka sayısı il bazında neydi? Yaşadığınız, gidip geldiğiniz ildeki durumu haftalık İnsidans haritamızdan öğrenebilirsiniz' dedi.