Yeniden Refah Partisi Haberleri

Yeniden Refah Partisi Haberleri

Yeniden Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan: 'Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisiyiz'

Malatya'da partisinin düzenlendiği miting programında konuşan Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) bugün itibariyle 488 bin üye kaydına ulaştığını belirterek, Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisi olduklarını söyledi.

Fatih Erbakan: 'Yeniden Refah Partisi, Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisidir'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 6 buçuk ayda 260 binden 487'e bine yani bu süreçte yüzde 90 büyüyen başka bir siyasi parti yok. Yeniden Refah Partisi, Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisidir dedi.

YRP Başkanı Erbakan: 'Bölge insanına hizmetkar olacağız inşallah'

Partisinin Bingöl'de düzenlediği mitingde konuşan Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Bu bölgede işsizlik olmasın, açlık olmasın, yoksulluk, fakirlik olmasın diye kollarımızı sıvayacağız ve aynen Erbakan hocamız gibi bu bölgeye, bu bölge insanına hizmetkar olacağız inşallah dedi.

'Yılmayacağız, yıkılmayacağız, kazanacağız'

Yeniden Refah Partisi Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen, Battalgazi de gençler kararlı. Biz bunların karşısında yılmayacağız, yıkılmayacağız, kazanacağız' dedi.

'Malatya deprem bölgesinde en az desteği ve katkıyı alan ildir'

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, 'Depremin yaralarını sarmak için merkezi hükümetin desteği şart' diyen AK Partililer, 1 yıldır neden çarşı projelerini hazırlayıp Malatyalılara sunamıyor? Daha Malatya'da enkazı kaldıramadılar. Madem merkezi hükümet şartsa, neden 1 yılda Malatya'da ancak 5 bin 140 konutun kurasını çekebildiniz. Hani nerede merkezi hükümetin desteği? Malatya deprem bölgesinde en az desteği ve katkıyı alan ildir' dedi.

YRP'li Yıldırım, seçim gezileri kapsamında Yazıhan'daydı

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, Yazıhan ilçesinde ilçe belediye başkan adayı İhsan Akın'ın seçim ofisi açılışına katıldı.

YRP'li Yıldırım, seçim gezilerini sürdürüyor.

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, 6 Şubat depremlerinin ardından Malatya'da belediye yönetiminin çok daha önem kazandığını belirterek, 'Bu seçimlerde Malatya'nın 100 yılının temelini atacak ekip seçilecek' dedi.

'Bu zihniyettekiler Malatya'yı yeniden ayağa kaldıramaz'

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında gezilerine devam ediyor. Vatandaş ve esnafları ziyaret eden Yıldırım, 'Çürük zemine sınırsız kat ve imar izni verenler, yıkılmasında sorumlu oldukları Malatya'yı yeniden ayağa kaldıramaz. Çare ahlaklı belediyeciliktir, çare Yeniden Refah Partisidir' dedi.

YRP'li Yıldırım: 'Şikayetlerinizi CİMER'e değil sandığa yansıtın'

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, 'Malatya, CİMER'e en fazla şikayet yazılan birinci il. Biz diyoruz ki, şikayetlerinizi 31 Mart'ta sandığa yansıtacaksınız' dedi.

YRP adayı Yıldırım: 'Hiç kimse Malatyalıların umutlarının kırılmasına neden olamaz'

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, 'Yeniden Refah Partisi olarak, vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesinin takipçisi olacağız. Bakanlar rahatsızlanınca Malatya'da işler durma noktasına gelemez' dedi.

Bilal Yıldırım: 'Sanayi Sitesinde yerinde dönüşüm olmalı'

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, 'Yeniden Refah Partisi olarak Küçük Sanayi Sitesi'nde yerinde dönüşümünü savunuyoruz, esnafımızın bu haklı talebini destekliyoruz' dedi.

YRP'li Yıldırım: 'Malatya Çarşısı nasıl olacak, kendileri bile bilmiyor'

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, 'Malatya'da çok ciddi bir sıkıntı var, Malatya'yı rant kapısı olarak görüyorlar. Biz Malatya'ya rant için değil, hizmet etmek için talip olduk' dedi.

Yıldırım: 'Malatya'da Ahlaklı Belediyeciliği tesis edecek kadrolar geliyor'

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, 'Malatya'da Ahlaklı Belediyeciliği tesis edecek kadrolar geliyor' dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım: 'Bütün Malatyalıların mutlu olduğu bir belediyecilik için biz varız'

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, 'Bütün Malatyalıların mutlu olduğu bir Belediyecilik için biz varız. Depreme hazırlıklı bir Malatya'yı birlikte inşa edeceğiz dedi.

Yıldırım: 'Yeni Malatya'yı kurarken, Yeni Malatyaspor'u da ayağa kaldıracağız'

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, 'Biz Malatya'yı enkaz içinde ayağa kaldırmaya talip olurken, Yeni Malalatspor'uda ayağa kaldıracağız' dedi.

Yıldırım: 'Malatyalılar, bu kenti yıkanlara ve enkaza çevirenlere yetki vermemeli'

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, 'Malatyalılar, bu kenti yıkanlara ve enkaza çevirenlere, yüzbinlerce Malatyalının evsiz, işyerisiz kalmasına neden olanlara bir daha temsil yetkisi vermemeli' dedi.

YRP Büyükşehir Adayı Yıldırım'dan personele 35 bin TL sözü

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediyesi Adayı Bilal Yıldırım, seçildikleri takdirde belediye çalışanlarının en düşük 35 bin TL maaş alacağının sözünü verdi.

Malatya Büyükşehir adayı Bilal Yıldırım, seçim çalışmasına hız verdi

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, 'Eğer Malatya'da son 20 yılda Milli Görüş Belediyeciliği hakim olsaydı, Malatya deprem felaketlerinde bu kadar yıkım görmezdi' dedi.

Akçadağ Belediye Başkanı YRP'ye katıldı

Malatya Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Yeniden Refah Partisi'ne (YRP) katıldı.

Erbakan: 'Aziz milletimiz, LGBT'cilere, dış güçlerin iktidar olması istediği kimselere geçit vermedi'

Bingöl'de konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 'Aziz milletimiz, 14 ve 28 Mayısta devletinin, milletinin, yeni nesillerinin geleceğini düşünerek oy verdi ve Cumhur İttifakına destek oldu. Cumhurbaşkanımızı yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçti. LGBT'cilere, dış güçlerin iktidar olması istediği kimselere, 5 yaşındaki çocuğa kuran öğretmek çağ dışılıktır diyenlere, Ayasofya'nın yeniden müzeye dönüşmesi lazım diyenlere, LGBT Türk aile yapısını bozmaz, zarar vermez diyenlere geçit vermedi elhamdülillah' dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan Bingöl'de

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Bingöl'e geldi.

Erbakan, Malatya'da esnaf temsilcilerini dinledi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, deprem bölgesi Malatya'da esnaf temsilcilerini ziyaret edip taleplerini dinledi. Kent merkezinde esnafı da gezen Erbakan, deprem bölgesinin sorunlarının çözümünü TBMM'de takipçisi olacaklarını söyledi.

YRP Genel Başkanı Erbakan deprem bölgesi Malatya'da

Deprem bölgesi Malatya'yı ziyaret eden Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, önümüzdeki yerel seçimlerde parti olarak kendi adaylarıyla her bölgede seçime gireceklerini söyledi.

Erbakan, Malatya'da STK'lar ile buluştu

Malatya'da sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 'Bu mutabakat metnimiz prensipler ve ilkeler üzerine oluşturulmuş bir metindir. Biz bir yanlışa ortak olmak için değil, yanlışları en birliğiyle düzeltelim, eksikleri el birliği ile hep birlikte tamamlayalım diye bu ittifakın içerisinde yer aldık' dedi.

Erbakan: 'İYİ Parti, CHP ve HDP LGBT akımlarına destek oluyor, 7'li masanın karşısında durmamız lazım'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 'Cumhurbaşkanımızın da zaman zaman ifade ettiği gibi Cumhuriyet Halk Partisi LGBT'cidir. İYİ Parti, CHP ve HDP; LGBT akımlarına destek oluyor, 7'li masanın karşısında durmamız lazım.' dedi.

YRP Başkanı Erbakan: ''Ülkemizin, 7'li masaya teslim edilmemesi için seçimlere Cumhur İttifakı çatısı altında giriyoruz''

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Bingöl'de partisinin düzenlediği seçim mitingine katıldı.

Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan: 'Öncesinde tedbir almak son derece önemlidir'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, deprem felaketine ilişkin, Allah bu felaketlerden ders almayı bizlere nasip etsin, hem manevi olarak hem de maddi olarak. Bir defa böyle bir olay olduktan sonra o enkazın altından insanları çıkarmanın ne kadar zor hatta çoğu imkansız olduğunu görmüş olduk. Öncesinde tedbir almak son derece önemlidir dedi.

Erbakan: 'Allah bu felaketlerden ders almayı bizlere nasip etsin'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 'Allah bu felaketlerden ders almayı bizlere nasip etsin. Hem manevi olarak hem de maddi olarak. Öncesinde tedbir almak son derece önemlidir' dedi.

Diyarbakır'da Mekke'nin fethi kutlandı

Erbakan Vakfı tarafından geleneksel olarak kutlanan 'Mekke'nin Fethi' programı, Diyarbakır'da Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın katılımıyla gerçekleşti.

Fatih Erbakan: '6'lı masanın ayaklarından çatırtılar geliyor'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan 'Anadolu Buluşmaları' çerçevesinde Diyarbakır'da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Erbakan, '6'lı masanın ayaklarından çatırtılar geliyor' dedi.